Voita silkinhienoa Sensai -kosmetiikkaa

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö: Sensai

Ihan alkuun tiedotus! Ihkaensimmäinen kisa blogissani, johon voi osallistua Instagramissa, on nyt avattu! Osallistumaan pääsee, kun käy kommentoimassa Sensain meikkituote--kuvaa instan puolella @lilouscrush ja tägäämällä mukaan ystävän, jonka uskoisit arvostavan luksuskosmetiikkaa, ja niin sinä ja kaverisi voitte voittaa aikamoisen hienon paketin. Palkintoja arvon peräti kolmelle kaveriparille, eli yhteensä kuusi kauneuspakettia sujahtaa postiin

Palkintopaketti sisältää seuraavat tuotteet

  • Sensai Glowing Base meikinpohjustusvoiteen
  • Sensai Supreme Illuminator kuultovoiteen
  • Sensai Loose Powder -irtopuuterin

Arvontaan voi osallistua tämän viikoin, eli su 10.9. puoleenyöhön saakka.

Sensain kasvomeikkiuutuudet ovat ihania. Jos muistatte vielä ihonhoidon puolelta saho-rituaalin, eli kaksoispuhdistuksen ja -kosteutuksen, myös kasvomeikki noudattelee samaa metodia. Ensin pohjalle ohut pohjustustuote, ja sen jälkeen iholle sopivin meikkivoide.

Sensai Glowing Base  (SPF 10) on kellertäväpohjainen, helmiäispigmenttejä  sisältävä hyvin juokseva meikinpohjustustuote, joka korjaa ihon sävyä ja nimensä mukaisesti tuo hentoa hehkua. Glowing Base on kosteuttava, mikä ainakin itselleni on tärkeää etenkin näin vuodenaikojen vaihtuessa.

Uusia meikkivoiteita on kahdenlaisia: Sensai Flawless Satin Foundation (SPF 20) on voidemainen, kosteuttava ja ihon pinnan hehkuvaksi ja sileäksi tekevä, kauniisti levittyvä meikkivoide. Kerralla sopivan peittävä -tämän levittämiseen suositellaan käytettäväksi sivellintä, mutta toimii tottakai sormillakin. 

Oma kesäinen suosikkini on ehdottomasti ollut toinen uutuus, Sensain ultraohut ja kevyt, täysin nestemäinen Sensai Luminous Sheer Foundation. Katsokaa nyt tuosta kuvasta, miten ihana koostumus! Päivettyneellä iholla olen käyttänyt sitä hyvin ohuelti, ja ihon pinta on "kuin oma, mutta parempi", eli kuultava ja sileä. Tuote ei siis tunnu miltään! Tätä meikkivoidetta voi kerrostaa hyvin, eli se ei rullaudu, vaan kerroksia lisäämällä peittävyyttä saa lisättyä tarpeellisiin paikkoihin ilman ongelmaa. Ensimmäisellä kerralla kannattaa olla tarkkana kahdessa asiassa: muistaa ravistaa, ja muistaa tuotteen juoksevainen olomuoto -itselläni lorahti aivan liikaa hukkaan tätä herkkua. Levitän tämänkin sormin tai tuolla

kuvan siveltimellä -molemmilla hyvä lopputulos.

Sensai Supreme illuminator -kuultovoide meni heti ensimmäisistä kokeiluista suosikiksi. Olen muutenkin kuultotuotteiden ystävä, ja tässä helposti käytettävä ja moneen meikkiin sopiva tuote. Virallisesti sopii käytettäväksi meikkivoiteen alla (hennompi hehku) tai meikkivoiteen päällä voimakkaampaan hehkuefektiin. Tavallisten käyttöpaikkojen lisäksi olen levittänyt tätä ohuesti huulille, ja huomannut sen toimivan lempipunieni alla mukavasti: nostaa punan oikean sävyn kauniisti esille melko tummilla huulillani.

Sensai Loose Powder on aidosti höyhenenkeveä irtopuuteri, joka kiinnittää meikin ja viimeistelee silkkisen ihon pinnan. Itse pidän kuultavasta, mahdollisimman luonnollesesta ihosta, mutta usein laitan silti hiukan irtopuuteria. Käytän tällöin "air brush effect"- sutia (puuterisiveltimen näköistä sivellintä, jossa on lyhyempiä ja pidempiä haivenia) pyöritellen, jolloin iho jää kuultavaksi. Jos peittävämpää, mattaisempaa pintaa haluaa, aivan tuo perinteinen puuterivippa on oiva apu siinä.

Sellaisia ihania! Mikäli kuulosti teistäkin kivalta, kipsis ja kapsis sinne instan puolelle, @lilouscrush nimi jolla tili löytyy!

PS. Sokoksella alkoi taas tänään Kutsu kauneuteen -viikko, ja Sensain päivä on keskiviikkona 6.9. 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oooh, ihania! Täytyypä käydä osallistumassa :)

Hertta
Lilou's Crush

No on!!! Käy ihmeessä :) Kiva kun on useampia palkintoja, eli monelle mahdollisuus voittaa!

Smettis (Ei varmistettu)

Hei, malttamattomana odotan, että milloin onnetar suorittaa arvonnan?

Hertta
Lilou's Crush

Huomenna <3 olkoon onni suosiollinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.