Vuoden viimeiset pikkujoulut

Lilou's Crush

...Olisin voinut kirjoittaa yhtä hyvin toiset ja viimeiset, sillä perheen pienimmäisen sairastelun vuoksi jäivät muutamat kuusikekkerit käymättä. Tänään päiväkodin joulujuhlien jälkeen kotisohva sai melkein syleilyynsä, mutta kun odottamassa pikkujoulupaikalla, Krog Madamen saunatiloissa, oli kavereita kahdeksan blogivuoden varrelta, lähdin juhliin tottakai! 

Kuvassa oli vielä hieno paljettipaita päällä, mutta kotiovella iski ahistus, ja kävin vaihtamassa päivän vanuttamana pehmeään villapaitaan. Enkä ollut ainoa rento pukeutuja -pöydän ympärillä näkyi tasavälein pitsiä ja paljetteja, villaa, collegea ja kasmiria. 

En ollut aikaisemmin käynyt Krog Madamessa syömässä, mutta pian on korjattava se erhe maailmasta: ruoka oli aivan tolkuttoman hyvää (ja sitä oli vähintäänkin riittävästi...) 

Secret Santakin kävi paikalla. Ihan niinkuin joskus lapsena luokan pikkujouluissa. Valkkasin paketin, joka oli kääritty sanomalehteen, se jotenkin puhutteli näin entisenä median edustajana. Omasta paketistani paljastui mikrokuituinen hiustenkuivausturbaani. (Mies luuli sitä kotona tiskirätiksi ja taitteli siivouskaappiin, kun oli samaa sinistä kuin siivousrättimme...)

Oli todella kiva ilta, nähdä nyt pitkästä aikaa niin paljon mukavia tyyppejä samalla kertaa, kaikessa rauhassa -ellei aamulla olisi vuorossa koulun joulujuhlat ja kiireinen työpäivä, olisi ollut mukava jäädä pidemmäksikin aikaa. Bloggaamisharrastuksen parhaita puolia ovat ehdottomasti sen myötä elämään tulleet ystävät. Sillä ihmisethän se on, mikä tästä elämästä elämisen arvoista tekee. Ja hyvä ruoka. Ja kuuma suihku ja hyvät yöunet.

Kommentit

Tasaraita

Somessa tulikin kuvia ja videoita vastaan pikkujouluistanne. Meno näytti mukavan rennolta ja hauskalta. :) Se on kyllä niin totta, että ne oikeat ihmiset tekee kaikesta niin paljon parempaa. :) Parhaat juhlat syntyy yleensä aina hyvästä seurasta, puitteista viis.

Hertta
Lilou's Crush

Sellaista justiinsa olikin. On tosi kiva tavata edes harvakseltaan sellaisia tyttöjä, joiden kanssa tätä aikanaan aloiteltiin tätä harrastusta. Jotkut ovat vallan päätyön siitä luoneet vuosien saatossa, ja sitten on tällaisia puolitien kulkijoita :) Minä olen muuten NIIN huono snäppääjä -mikälie, että oikein hävettää, ei vain ole olleskaan meikäläisen juttu.

Aisha J
Aisha

En kestä kuinka kaunis hymy sulla on. <3 :) Ihanaa päivää!

Hertta
Lilou's Crush

Ja minen kestä miten jaksat AINA olla niin ystävällinen! Kiitos tästä ja jokaisesta kauniista kommentistasi <3 Hyvää joulua sinä ihana.

Elinakoo (Ei varmistettu)

Niin kaunis! Etsäviitsisitsä tehdä joskus postauksen kuinka laitat ja käsittelet sun hiuksia? Nuo rennot kiharat &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

No tietysti viitsisin jos siitä olisi iloa -on meinaas niin helppo homma, että ei tosikaan. Kiharruspuikko on se juttu! Kivaa aatontaattoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.