Vuoden vika

Lilou's Crush

Terveisiä jälleen kerran vuoden vaihtuessa täältä anoppilan soffalta. Olavi röhröttää kumipossua jaloissa, suvun pienimmät tavoittelee unta rakettien parhaassa paukkeessa, nakit viilenee kattilassa ja juustoherkut odottelee ottajaansa. Oma kurkku on vähän käheänä Singstarista, enkä tiedä mihin mahaan syön varsinaisen uudenvuoden kattauksen, käly ja lankomies kun taikoivat herkkupitsat meille alkuiltapalaksi. Syödessä tuntuu siis loppuvan tämä vuosi ja alkavan uusi.

En ennättänyt summata mennyttä vuotta, sillä päivä meni suksihommissa! First things first ja niin edelleen Ei kuitenkaan se ihan mennyt niin sulavasti kun toivoin, sillä uutukaiset sukseni vaikuttavat harmillisesti liian pitkiltä -tätä epäilin jo ostovaiheessa, mutta myyjä vakuutteli suksien ominaisuuksien vaikuttavan siihen, että mitta ei vaikuttaisi lopputulokseen. Toivon saavani sukset vaihdettua yhteisymmärryksessä, side kun ei ole porattavaa mallia, ja aiheesta moneen otteeseen esitin huoleni ostotilanteessa. Vanhaa suksihirmua harmittaa, mutta enpä vielä heitä kirvestä kaivoon!

Yhden lupauksen olen tehnyt, ja aloittanut sen jo varkain tällä viikolla: aion liikkua tulevana vuonna entistä ahkerammin. Ilman tavoitteita, mahdollisimman monipuolisesti ja kehoa kuunnellen.

Ehkä lupaan itselleni jotain muutakin, onhan tässä aikaa vielä parikymmentä minuttia miettiä.

 

Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinne ruutujen toiselle puolen. Olkoot 2018 onnekkain tähänastisista!

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Onnellista alkavaa vuotta sinne! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hyvää, onnellista ja ihanaa uutta vuotta Aisha ️

sannamaija (Ei varmistettu)

Ihana kuva teistä yhdessä! Lunta tuli ikävä ja hiihtoa, ehkä vielä ehdin minäkin tänä vuonna suksien päälle, edellisestä kerrasta on kai melkein 30 vuotta!
Toivotan teille hienoa uutta vuotta 2018!

Hertta
Lilou's Crush

Terkkuja sinne! Kesällä lähtee käly ja lankomies ekaa kertaa niille nurkille :)

Toivottavasti ehdit laduille! Me käytiin taas tänään, eikä malttais odottaa, että ens viikonloppuna taas pääsisi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.