"We all need a little fairy dust", she said.

Lilou's Crush

"We all need a little fairy dust", virkkoi rakas kaunosieluinen ystäväni Liisa.

"Jumantsuikka, mitkä rintakarvat", hihitti puolestaan allekirjoittanut  hysterian partaalla saman villamekon yltään riisuttuaan ja katsahdettuaan mustaan aluspaitaansa. Ja kaivellen hahtuvia silmäripsistään.

Tässä ehkä yksi esimerkki siitä, kuinka toisinaan vastakohdat todella täydentävät toisiaan, niin ystävyydessä kuin rakkaudessa. Realisti ja romantikko ne yhteen soppii. Lausahduksemme kenties kertovat myös sen, miksi toinen on strateginen suunnittelija ja toinen copywriter...

 

Kuvassa COS:in aleista hankkimani kaunis angoraneulemekko, joka matkaa kohta takaisin ruotsinmaalle. Realisti minussa ei edes keijupölyn vuoksi kestä hahtuvia vaatteissa, silmissä ja nenua kutittamassa. Ehkä kertomattakin selvää, että Liisalle mekko oli keeper heti ensikohtaamisestaan lähtien.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahaa! Herra 47 ja Lady Manhattan. Romantikkona haluan jakaa taikaa myös muille, enkä näe ympäristökatastrofia haituvilta. Vihjailuista huolimatta. Jos vielä haluat kokea mekon jumalaisen lämmön ja pehmeyden, tuu halimaan. Ystävyytemme kestää muutaman ylimääräisen nenäkarvan.

Hertta
Lilou's Crush

Mä tuun, aina, hahtuvien uhallakin sun lämpöön. Kunhan olet se, joka antaa ensiapua mun pökrättyä astmakohtaukseen hahtuvat keuhkoissa :D

Kaitaliina (Ei varmistettu)

Aah, sain vihdoin aikaiseksi päivittää blogisi kunnolla omalle listalle. Lilyyn liittymisesi jälkeen siinä oli jotain hässäkkää, eikä juttusi koskaan pävittynyt minulla, vaan blogisi tönötti aina vain listan alimmaisena. Eihän siinä tosiaan mennyt kuin se vuosi, mutta täytyy sanoa, että on tosi kiva kun näen nys aina, koska uusia kirjoituksia satelee. Toivon sinulle lämpimästi onnellisempaa vuotta 2012 kuin edeltäjänsä. Uskon, että meidän kaikkien kohdalle osuu jossain vaiheessa elämää tuollaisia rankkoja ja sietämättömiä vuosia, se on väistämätöntä tässä elämässä. Kaikkea hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

ElinaK (Ei varmistettu)

Helpotti vähän, meinasin tilata samaisen mekon. Ihanat hiukset sulla tuossa kuvassa!:)

Hertta
Lilou's Crush

Kaitaliina, just eilen vietin niin kivaa aikaa teidän kuulumisten parissa, kiva kun tulit kylään :) Teillä on tulossa ihan mieletön vuosi, odotan tosi innolla uutisia sitten kun niitä blogiin ilmaantuu :) Ja kiitos, tosiaan toivon, että tämä vuosi kohtelisi vähän helläkätisemmin.

 

ElinaK, hih, hyvä sentään, vaikka on se kyllä ihanan pehmeä ja nätti. Mulla meni jo sovitusvaiheessa pari hahtuvaa silmään, ja että tuntui inhottavalta, siksi oli ihan mahdottomuus söpöliiniä pitää :)

-Karoliina (Ei varmistettu)

Saisko sitä mitenkään ostaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.