Wolt ja vaatteet ja Kolme Kaveria

Lilou's Crush

Sattuipa silmiini uutinen: huomenna keskiviikkona elämäni useaan otteeseen pelastanut ravintola-äppi Wolt järjestää yhdessä Kolmen Kaverin Jäätelon (joka tulee olemaan yksi herkkujen tarjoajistaan) hauskan tempauksen: Wolttikuskit tulevat noutamaan ehjät tarpeettomat vaatteesi (jos niitä jollakulla siivouspäivän, konmarihommian ja kevätsiivoilun jälkeen vielä ylipäätään on!) kotoasi. Vaatteiden jatkokäsittelyn järjestää SPR.

Juu juu, kyynisimmät huutelee viherpesua ja mainoskikkaa. No etenkin jälkimmäistä tottakai -minä tykkään, että tehdään hyviä asioita, on se sitten mainonnan nimissä tai ihan muuten vain, joten siksipä jaan tätä uutista minäkin.

Meiltä ei enää mitään jouda, mutta jos sinun nurkissasi pyörii ja asustat Helsingissä, kurkkaappa toimisiko tämä juttu sulla! Lisää Nytin jutussa täällä.

Kommentit

Kiitti vinkistä :) Hyvin toimi!

Hertta
Lilou's Crush

Hei sä kokeilit!? Mahtavaa! 

Juu, oli kirpiskassit valmiina eteisessä niin tuli hyvään saumaan. Jätskiä sai ison purkin ja oli kiva poika. Hyvä kamppis, tykkäsin :)

Hertta
Lilou's Crush

Miten kiva juttu! Mutta tärkeä kysymys: oliko hyvää jädeä!?

Oli!! Sain valita kahdesta vaihtoehdosta ja otin punaherukkaa. Sitä on tuolla onneksi vielä ja mulla nyt kolmen päivän vapaa :)

Kommentoi