Wolt ja vaatteet ja Kolme Kaveria

IMG_0885.PNG

Sattuipa silmiini uutinen: huomenna keskiviikkona elämäni useaan otteeseen pelastanut ravintola-äppi Wolt järjestää yhdessä Kolmen Kaverin Jäätelon (joka tulee olemaan yksi herkkujen tarjoajistaan) hauskan tempauksen: Wolttikuskit tulevat noutamaan ehjät tarpeettomat vaatteesi (jos niitä jollakulla siivouspäivän, konmarihommian ja kevätsiivoilun jälkeen vielä ylipäätään on!) kotoasi. Vaatteiden jatkokäsittelyn järjestää SPR.

Juu juu, kyynisimmät huutelee viherpesua ja mainoskikkaa. No etenkin jälkimmäistä tottakai -minä tykkään, että tehdään hyviä asioita, on se sitten mainonnan nimissä tai ihan muuten vain, joten siksipä jaan tätä uutista minäkin.

Meiltä ei enää mitään jouda, mutta jos sinun nurkissasi pyörii ja asustat Helsingissä, kurkkaappa toimisiko tämä juttu sulla! Lisää Nytin jutussa täällä.

Kommentit (5)
 1. Kiitti vinkistä 🙂 Hyvin toimi!

  1. Hei sä kokeilit!? Mahtavaa! 

   1. Juu, oli kirpiskassit valmiina eteisessä niin tuli hyvään saumaan. Jätskiä sai ison purkin ja oli kiva poika. Hyvä kamppis, tykkäsin 🙂

    1. Miten kiva juttu! Mutta tärkeä kysymys: oliko hyvää jädeä!?

     1. Oli!! Sain valita kahdesta vaihtoehdosta ja otin punaherukkaa. Sitä on tuolla onneksi vielä ja mulla nyt kolmen päivän vapaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *