Woltinheittoa vietnamilaisittain

IMG_9308.jpg

Kälyni käytti tänään ensimmäistä kertaa Prisman kauppakassi-palvelua, ja oli myyty. Itse puolestani olen aivan innoissani, kun Wolt on laajentanut toimintaansa myös tänne Itä-Helsinkiin: parilta nälkäkiukulta on sen ansiosta pelastuttu! Nämä arjen ruokahelpotukset kuten edellämainittujen lisäksi myös itse säännöllisesti käyttämäni Alepa Kauppakassi ovat kyllä parasta, mitä digitalisaatio on mahdollistanut!

Woltista täytyy sanoa sen verran, että pidän sekä käyttöliittymästä että asiakaspalvelusta. Oemme tilanneet nyt kolme kertaa ruoka, kahdella ensimmäisellä kerralla samasta ravintolasta. Molemmilla näistä kerroista toimitetut ruoat olivat jotain ihan muuta, kuin mitä tilasimme. Ensimmäisellä kerralla en jaksanut reagoida, mutta toisella kertaa, kun kanan tilalle tuli punaista lihaa, jonka syömistä olemme vähentäneet roimasti, avasin aspa-chatin ja kerroin tilanteesta. Asiakaspalvelu vastasi salamannopeasti, ja olisimme saaneet heti uuden toimituksen, ellemme olisi juuri olleet lähdössä matkaan. Ystävällinen asiakaspalveluhenkilö ehdotti korvaukseksi krediittejä seuraavaan tilaukseen, ja se sopikin mainiosti, ne käytimme tänään. Tällä kertaa tilasimme kuitenkin eri paikasta, varmuuden vuoksi.

IMG_9310.jpg

Napero ihastui vietnamilaiseen ruokaan ikihyviksi, ja popsi valtavan annoksen sapuskaa, eli eiköhän tilata tästä paikasta uudelleenkin!

PS. Huvitti seurata kännykältä, kumpi saapuu ensin: Itäkeskuksen Postissa asioinut mies, (jonka liikkeitä vaimo seurasi Life360-appsilla) vai Itäkeskuksen Tre Vietistä tilattu ruoka (lähetin matka näkyy palvelussa kartalla). Woltin lähetti ehti ensin tällä kertaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *