Wow Woodion altaille!

Kylppäri-ideoita kerätessäni törmäsin kotimaiseen Woodioon, joka valmistaa aivan uudenlaisia pesualtaita. Ei keramiikasta tai duravitin kaltaisesta materiaalista, vaan puusta. Kyllä, luit aivan oikein -päämateriaalina on puu!

Woodion altaiden puukomposiitti syntyy lähialueiden puusta ja hartsin kaltaisista ainesosista -ja on taivaallisen kaunista materiaalina.

Linjat tuotteissa ovat hyvin selkeät ja minimalistiset, löysin omaa silmää miellyttäviä lavuaareja useampiakin. Ja värivalikoima on samoin laaja, erityisesti tuon pehmoisen puunsävyn rinnalla vihreä näyttää kauniilta. Meille valitsisin kyllä todennäköisesti tuollaisen perinteisen ”korkinvärisen” altaan mattapintaisena.

Luonnollisesti innovaatiolla ja designilla on hintansa, kurkkasin Laatta Leevin sivuilta hinnan, ja allas maksoi reilut 700€, eli kipuaa totaalisesti yli oman kipurajani tässä rakennusprojektissamme. Tällä hetkellä mietin tarkan markan naisena, mistä tinkiä, että saisimme terassin lasiliukuovet mahtumaan budjettiin, pihatyöt kun tulevat olemaan suhteellisen hinnakkaat kumpuilevalla tontilla.

koti remontointi sisustus
Kommentit (2)
  1. Mun puuseppämies teki meille vessaan tason, jossa on kiinteänä ”upotettu” allas. Allas on käsitelty muistaakseni venelakalla tai jollain vastaavalla vedenkestävällä, eli ei kärsi kastumisesta ollenkaan. Kannattaa kysellä puusepänliikkeistä, jos tällainen ratkaisu sopisi teille. 🙂

  2. Vink-vink, Puhoksen Kvikissä loppuunmyynti ja siellä vaikka mitä kivoja allas-hana-kaappi kokonaisuuksia kylppäriin pilkkahinnalla! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *