Yhtenä iltana NoLiTassa

Lilou's Crush

Vietettiin miehen kanssa ikimuistoinen ilta kaksi kesää sitten NoLiTassa (New Yorkissa, North of Little Italy -sanoista eli alueen määrittelystä tuo nimilyhenne, jos ei tuttu juttu). Silloin yksissä tuumin päätettiin, että tänne vielä tullaan kahteen pekkaan jossain ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa viettämään aikaa, ilman lapsukaisia. -Koko kesän reissu rapakon takana perheenä oli paras koskaan, mutta aikuisaika, ei ole yliarvostettua se, ei.

 

Ja oh behold.  Jos luoja suo, oksut, rokot, räät ja rutot kiertää meidät syksyllä, sinne me suunnataan syyskuun lopussa! Olin jo luopunut toivosta kohtuuhintaisiin lentotiketteihin, mutta tällä kertaa rutiinitsekkauksessa sellaiset yllättäen pomppasivat ruudulle. Pikainen varmistus, että voin käyttää kesäloman työllä täyttyneitä päiviä tähän, soitto appiukolle että lastenhoitotarjous todella piti paikkansa, varmistus, että ystävä on kaupungissa tuolloin ja kyllä. Liput on nyt ostettu! Pikkuisen pidennetty viikonloppu meidän lempparikaupungissa odottaa!

Tunnustan, että en oikein malta pysyä pöksyissäni. ESTA meni juuri vanhaksi, eli sen päivittämisellä voisi aloittaa tosifiilistelyt. Huvittavaa on, että hoidettavien asioiden jälkeen ensimmäisenä mielessä pyörii vain kaikki ne ihanuudet, missä ja mitä haluan syödä... Pitänee alkaa treenaamaan vatsalaukun venyttämistä.

PS. epäloogisesti kuvat eivät ole yhtä lukuunottamatta Nolitasta, vaan ihan kaik puolelt kaupunkki.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentteja olisi mielenkiintoisempaa jättää, mikäli vastailisit niihin.

Hertta
Lilou's Crush

No varmasti! Tulossa on, haluan aina keskittyä hetken vastaamaan mielummin kuin roiskaista vain :)

Hertta
Lilou's Crush

...ja jäin oikein miettimään, että apua, mitä kaikkea on jäänyt vastaamatta, ja yksi postaus kivoine kommentteineen odottaa vielä kokonaan vastauksia. Tulossa :)

Tasaraita

Onpa ihanaa, että pääsette kaksistaankin välillä reissun päälle. :)

Me ei olle vielä koskaan Nycissä käyty ja se siintää haaveissa edelleen. Niitä haaveita on tosin niin paljon, ettei tiedä mistä niitä sitten alkais purkamaan kun aika on. :D

Aikuisten aika on kyllä niin tärkeetä, mutta jää usein vaan kaiken muun jalkoihin. Tajusin just että mekään ei olla aikoihin oltu kahdestaan edes lyhyellä reissulla. Sitä vaan kun joutuu olemaan perheestään erossa arkipäivät niin viikonloppuisin haluaa viettää aikaa lapsenkin kanssa.

Mikä muuten on sinun mielestä ihanteellisin aika matkustaa Nyciin? Jos haluaisi nauttia kauniista säästä, mutta ei välttämättä paahtavasta kuumuudesta.

Hertta
Lilou's Crush

No justiinsa niin, kun niin mielellään pesii koko porukan kanssa, on jotenkin hankala ottaa aikuisaikaa. Meille se on ollut likipitäen mahdotonta edes pariksi tunniksi, kun niitä turvaverkkoja ja tuttuja ei ole lapsia katsomaan kuin ihan ääridässä, mutta nyt kun appiukkoni jäi eläkkeelle, hän aivan itse tarjoutui. Matka on sen verran pitkä, että yhden illan takia ei hoitoapua hankita, mutta kiva näin kolme päivää, ja ikävä lapsiinkaan ei pääse hulluihin sfääreihin :)

hmm, nykki on kyllä minusta aina kiva, mutta jos kuumasta ei tykkää, sitten keskikesää kannattaa välttää. Syksy on mielestäni ihana, kun on vielä "Suomen kesä", ja kevätkin alkaa vähän aiemmin. Usein olen ollut myös talvella, kun lentojen hinnat ovat edullisimmillaan. Mutta ehkä suosittelisin siis syksyä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ooh, lempialueemme! Onko teillä jo majoitus tiedossa? Muista sitten tämä: http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/new-yorkin-ravintolat-top-10-32-ja-google-kartta :)

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Mennään hotelliin tällä kertaa :) ja kiittis, kurkkaan absolut! 

M.
Avec Mari

Ah kade! Paluu New Yorkiin on myös meillä lähitulevaisuuden listalla, tällä kertaa kuitenkin varmaan beben kanssa eli vinkkejä siihen suuntaan otetaan myös vastaan :D Ihanaa aikuisaikaa teille! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.