Ylistyslaulu Kauppakassille

Lilou's Crush

Meillä on juuri nyt aika hektiset ajat, töissä kiirua, pikkutipu sairaana, muutenkin yhtä sun toista aikaa ja ajatusvoimaa vievää myllerrystä elämässä. Kunnes muistin kesällä sairaslomallani eloa kovasti helpottaneen Alepan Kauppakassin. Alepan Kauppakassi-palvelu on ruoan verkkokauppa, joka palvelee helsinkiläisiä, espoolaisia, vantaalaisia ja kauniaislaisia.

Luomua suosisivien kannattaa katsastaa myös jo kymmenen vuotta toiminnassa ollut Ruoka.net -olen käyttänyt sitä eräässä aiemmassa työpaikassa, mutta kuljetuskustannukset ja tyyriimmät tuotteet ohjaavat meidät Alepan pariin.

Napsuttelin siis taas viimeyönä koko arkiviikon ruokaostokset palveluun, laitoin tilauksen vetämään, ja kahdeksan maissa oven takana oli jo tutuksi tullut symppis kaupan kaveri. Kassit eteiseen, maksu, heipat ja pian nähdään taas!

6,90€ kauppareissujen välttämisestä juuri tässä elämänvaiheesta on pieni hinta.Tänään jäi aikaa pelata monta kierrosta Kimbleä koko perheen voimin ja leikkiä kampaajaa. Suosittelen siis arjen helpotusta niin lämpimästi, että ihan polttaa!

 

PS. Tuotteet ovat aina olleet todella helläkätisesti pakattuja, saippua ja jogurtit omiin pikkupusseihinsa ja pakasteet yhteen muovikassiin, kuivatuotteet yhteen jne. Tämä on kerrassaan liikuttavaa mutta samalla myös ainoa palvelun miikka: muovipusseja tulee valtavat määrät isommille ostoksille. Myöhemmässä vaiheessa lienee odotettavissa kierrätettävät laatikot, vielä niille ei ole asianmukaista puhdistusjärjestelmää, ja siksi näin.

 

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Tuota täytyy testata! Ja jos tilauksen tekee kylläisenä ja tyytyväisenä kotisohvalta niin ei välttis tule keräiltyä mitään turhuuksia (nameja) kun nälkäisena pitkän työpäivän jälkeen yleensä käy, ja tuohan on se aika kun aina tulee kaupassa käytyä...

Hertta
Lilou's Crush

Anna, se on just noin ja jetsulleen! Meillä on jäänyt kauppalasku yllättään pieneksi, vakka sisältää tuon liki 7€ kuljetusta ja keräilyä! Ihan totta, koklaa, luksusta :)

Luru
Changes

No siis vau. Tuommonen Lahteenkin ja heti! Käyttöä olis... t. kiiremutsi

Anna Karhubear

Iso peukku ostoskassille! Lisävinkkinä, että erityisesti kissanhiekkakilojen raahaaminen kaupasta helpottuu ja tuli ostettua palvelun kautta aika monta pussillista appelsiineja mehustettavaksi...

pienisisko
Spin off

Oi kuulostaa varsin toimivalta!

Jos kaupassakäynti ei olisi mun viikon kohokohta näin varsin kiireettömässä elämänvaiheessa elävälle niin hyödyntäisin tuota ihan varppina! Ehkä sitten joskus jos tulee taas kiire :) 

Pepe (Ei varmistettu)

Ja kuulemma kauppahalli24 on myös laadukas ja hyvä,, prisma.fi ei toimita meille tänne Espooseen, mutta Helsinkiin kyllä

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan superidea! Harmi, kun täällä muualla päin ei taida noita palveluita olla...! Siis muualla kuin pk-seudulla..
Ihanaa, jää aikaa perheelle ja itselle, kun ei tarvitse juosta kaupassa. Vielä kun joku tekis ne ruuatkin loppuun asti :D

Dalmi
Arkisokka

Eipä ole muistunut tällainen palvelu mieleenkään kun on tuskaillut kauppakasiien roudaamisen kanssa. Siispä klikkailin heti testiksi viikon ruuat ostoskoriin ja kohtuullisen edullinen loppusumma pakotti kyllä kokeeksi tekemään tilauksen! (Ihanan helppoa muuten tuotteiden hintavertailu tuolla!) Kiitos siis vinkistä, huomista ruokatoimitusta odotellessa. :)

Ninaolivia

Olen tuota miettinyt , entisessä elämässä( lue Lontoossa) totuin tuohon ja oli mielestäni maailman paras juttu. Täällä olen lukenut ristiriitaisia kommentteja miten homma sujuu, kukaan tutuistani ei palvelua käytä. Mutta koska noin positiivista palautetta saavat, niin eikun kokeilemaan..... Elämä helpoksi on yksi motoistani. Kiitoksia :-)

Hertta
Lilou's Crush

Luru, no niinpä, teillepäin toivottavasti pian kans!

 

Anna, huh, toi menee samaan kategoriaan meidän maitotonkkien kanssa! Ja myönnän, että taisin ihan vähän niinkuin kesällä hankkia kaikki kuivatuotteet ja rekkalastin veskipaperia yhdellä tilauksella ;)

 

Pienisisko, ymmärrän -äippärillä oli oikeesti kivaa ihmetellä kaikessa rauhassa hiutalehyllyjä.

Pepe, hei ilmeisen hyvä tosiaan tuo vinkkaamasi, saman nimittäin viestitteli Miia tuolla Lilous Crushin FB-sivuilla! Harmi muuten, kun tuon Prisman kantopiiri on pieni, vain Kantsun lähimaastoon, tänne meille itään eivät toimita. Elättelen toivoa, että Itiksen Prisma lähtee tähän myös.

 

Vierailija, tää on tosiaan suuri vääryyn muualla kuin täällä ihan etelässä asuvia kohtaan! Ymmärrän togi logistikset ongelmat etenkin harvempaan asutuilla seuduilla, mutta ehkä muiden isojen kaupunkien lähiympäristöönkin tällainen pian saapuisi?

 

Dalmi, hei miten hienoa että vaikuttaa hyvältä! Minusta plussaa on myös tuo monipuolinen jakeluaika, ja se, ettei iltatoimituksille ole mitään iltalisää!

 

NinaOlivia, suorastaan VAADIN että tulet tänne huikkaamaan, kuinka kävi :) Meillä on kerran ollut toimitus myöhässä perjantai-iltana, mutta koska otan aina tuon myöhäisimmän, ei sillä ole oikeastaan mitään väliä. hurjasti pahoittelivat. Silloin tällöin joku tuote puuttuu hyllystä eikä siis tule kotiin, mutta eipä niitä olisi kaupassakaan sitten saatavana.

Ninaolivia

Sovittu :-)

Hertta
Lilou's Crush

Odotan innolla :) Myös Lilyn Anna lähti taas kauppakassin käyttäjäksi :)

Ninaolivia

No niin, tässä sitten kokemuksia:

 

Ostoksia on helppo tehdä. Oli myöskin ystävällistä että kertoivat  ennen tilaukset jättämistä mitä tuotteita ei ole myymälässä ollenkaan. Esim tuore basilika ja pari muuta juttua.

jätin tilauksen n klo 14 ja vahvistus lupasi että ostokset toimitetaan klo 17-19.

16.45 sain tekstiviestin jossa kerrottiin että ostokset kerätty ja saapuvat 17-19.

klo 18.40 ystävällinen nuorimies kyseli ajo-ohjeita kun navikaattori ei löytänyt. Ei hätää, hyvin selvittiin ja kohta hän olikin ovella. Koirat ihan innoissaan ' ai kiva meille tulee mies vieras... Nartut... :-) ' ... Hoidin maksun ja toivoteltiin hyvät illan jatkot molemmin puolin.

savusiikaa en saanut kun oli päässyt loppumaan, no big deal :-)

Miehelle en ollut kertonut koko kokeilusta mitään. Ja kun hän äsken soitti ja kysyi mitä kaupasta pitäisi tuoda( pääsi seiskalta), oli yllättyneen ja onnellisen kuuloinen kun sanoin ettei mitään ja lohipastaa olis ruokalistalla.

Erittäin positiivinen kokemus ja tästä tulee meidän perheelle tapa. Emme siis kaikkea näin hanki, mutta tiettyinä päivinä loistava vaihtoehto. Tyytyväinen asiakas. Kiitokset Hertalle. Anitta

Dalmi
Arkisokka

Mekin tykättiin! Joten kiitos paljon vinkistä.

Tilasin toimituksen aikavälille 17-19:00 ja 17:06 ovikello soi ja eteisestä löytyi neljä kassillista safkaa ilman kauppatuskailua, huikeeta. (Yksi lihapaketti oli rikki, mutta mitäs noista. Katsotaan mitä aspa siihen vastailee.)

Hertta
Lilou's Crush

Hei aivan mahtavaa että oli onnistunut kokemus -mua ihan oikeasti vähän jänskätti, että apua jos jotain meneekin nyt sitten just pieleen kun niin hehkutin :) kaikkea ei meilläkään tosiaan noin voida hankkia, mm. mun vihreä tee+minttu-twinings, jota ilman en voi elää, ei kuulu Alepan valikoimiin. Ja tietysti silloin kun haluaa tuoretta lihaa/kalaa ja laajemmin vihanneksia tai hedelmiä. Mutta noin pikahommana, tosi näppärä!

Että Bon Appetit ja kivaa iltaa teille :)

Hertta
Lilou's Crush

Dalmi, oips, livahti tuo Anittan vastaus tuohon heti, voi vitsi, harmi kun oli paketti hajalla!  Minä kerran ilmoittelin salaatista, joka oli aika nahistunut, ja olisivat seuraavalla ajelulla parin tunnin päästä jo tuoneet uuden salaatin! Tuumasin että antaa olla, ei semmoisen takia tarvitse ajella, ja hyvittävät sen sitten ostosten summassa kun vain muistan pyytää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.