Yllärimatkalla mummulaan.

Lilou's Crush

Silloin tällöin tehdään yllätysmatkoja reilun sadan kilometrin päähän mummuloimaan. Viimeksi kimmokkeen antoi koeajossa täältä Lilyn kampanjasta ollut Mercedes, jota tietty teki mieli ajella muutenkin kuin vain kaupungissa pyöritellen, ja tietysti sovitella sinne tuo turvaistuin ja sen valtiatar. Varsinainen turvaistuin jäikin muuten juuri pieneksi, ja tilasin turvavyöistuimen. Tyttö toivoi pinkkiä, minä valkkasin tylsän mustan. Järkisyistä, jotka onneksi hänellekin upposi. Iso fiksu tyttö, miten aika kuluu näin hurjaa vauhtia!

Yleensä meillä on mukana pakaaseja jos jonkinmoisia, tällä kertaa matkustettiin tosi kevyesti: käsveska, tuliaiskassi ja Markku-vauvan rattaat. Markku itse matkusti luonnollisesti omassa istuimessaan.

Helsinki-Lahti-moottoritie ei kyllä tosiaankaan ole se kaunein mahdollinen sunnuntaiajelureitti, mutta mitä siitä, määränpää merkitsi kauneutta enemmän.

(auts, ei kädet ihan kymmentä-vaille-kaks, kuten Autokoulu Ollissa opetettiin...)

Jännitys tiivistyy... Markku napakasti mukana...

Mutta kuinkas kävi! Mummu ja ukki olivatkin reissunpäällä, ja homma menikin ihan päinvastoin. Siellä me oltiin, "mummukkilassa"  (millä nimellä muuten teillä kutsutaan mummulaa?), kolmatta tuntia, ennenkuin tuttu auto kaartoi pihaan.

Yllätyyyyyyyyyyyys!

Parasta näissä yllärihommissa on ehdottomasti seurata sitä riemua, mikä pienen ja isovanhempien kohtaamisesta syntyy! Ikävää on vain se, että päiväreissuissa aika tuntuu aina loppuvan kesken, ja kotimatkalle oli lähdettävä kun ilo oli ylimmillään.

Isovanhemmat näinkin lähellä, vain sadan kilsan päässä on kyllä valtava ilo ja onni -kuten tiedättekin, oma äitini on nukkunut pois muutama vuosi sitten, joten suurensuuri onni on aikuisellakin lapsella appi ja anoppi, joiden luokse voi aina mennä, ihan kuin kotiinsa.

Kommentit

VierailijaSanna (Ei varmistettu)

Voih, ihana riemu paistaa kyllä kuvista, jopa pelkillä sydännaamoilla! Niin suloinen tuo viimeinen yhteissylikuva!

ämäm (Ei varmistettu) http://konkistadori.blogspot.com

sun tyttäresi hiukset....olen sanaton....ihastuksesta!

Hertta
Lilou's Crush

Sanna, eikö! Viettivät koko viime viikonlopun ilonpidossa :)

ämäm, ne on kieltämättä aika huikeat :) Paksummat kuin itselläni!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.