Yllättävän ihana lumiloma

Lilou's Crush

Vietetään viimeistä iltaa saunanraukeina, ja katsellaan Mies ja Alaston ase-klassikkoa liian nuorten leffaseuralaisten kanssa.

Olen aivan myyty Rukalle. Ennen tätä vuotta ja Olavi-hauvaa suunnattiin vuosia lämpöön hiihtolomalla, lumilomat eivät rehellisesti käyneet mielessäkään. Tänä vuonna, kiitos Olavin ja kiitos muutaman vuoden tauon jälkeen heränneen murtsikka-innostuksen, onneksi päädyttiin tänne Lapin lumille, sillä loma on ollut aivan mielettömän ihana (poislukien autoreissu), ja ylittänyt aivan kaikki odotukset!

Sehän oli jo aivan selvää, että rinteet ovat täällä huippuluokkaa, mutta tämä kaikki muu... upea luonto, superhyvät meiningit lapsiperheelle, todella helppo liikkuminen alueella (myös ilman autoa pärjäisi tosi hyvin!) ja hyvä ruokakin. 

Ollaan syöty, laskettu, saunottu, puuhattu sisäleikkipuistossa, tavattu täkäläistä kaveria, samoiltu metsässä, laskettu vähän lisää... murtsikat jäi, yllättävää kyllä, suksiboksiin auton katolle, sillä kaikkea ei vain näissä muutamassa päivässä ehdi. Siksipä onkin pakko tulla pian uudestaan.

 

Kommentit

Linni (Ei varmistettu)

Hei miten teitte koiran kanssa? Uskalsiko jättää yksin vai oliko joku sen kanssa aina? Samanmoisia suunnitelmia
meilläkin..:)

Hertta
Lilou's Crush

Meidän vilukissa-koiranpennulle pakkasta oli vaatteidenkin kanssa liikaa, niin se oli itsekseen parin tunnin pätkiä, tuo majapaikan sijainti oli meillä ihan optimaalinen piipahteluihin ja pissatuksiin :) tosi hyvin meni haukun kanssa loma!

ReetaJohanna (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/vakka-kantensa-valitsee

Ruka on mahtava paikka ja Suomi on täynnä ihania, kauniita, mielenkiintoisia kohteita. Itselläkin oli jossain vaiheessa hölmö ajatus, että lomalla pitää lähteä ulkomaille, mutta pah. Tämä vuosi on pyhitetty kotimaan matkailulle ja tiedossa kolme uutta kansallispuistoreissua. Ensi syksynä menemme koirien kanssa ihka ensimmäiselle ruskaretkelle UKK kansallispuistoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.