Yllätys pulla-hdus

Lilou's Crush

Eilen katsoin peiliin, että jeskamandeera. NYT ollaan raskaana.

Ihan hulvatonta, että vatsa on nyt yhtä suuri, kuin se oli esikoisen kanssa juuri ennen synnytystä, eli viikolla 34. Reilu kymmenen viikkoa siis förskottia jos ympärysmitassa mennään. Ja ymmärtäähän sen. Tuolloin mahani oli kovin kompakti ollakseen niillä viikoilla -olin elämäni huippukunnossa, vatsalihakset vähän liiankin tiukat, jos näin nyt voi sanoa (vauvan vasen jalka jäi tuosta syystä kasvaessa puristuksiin koko tyypin ollessa niin tiiviisti pakattuna -kuulemma sitä toisinaan tällaisissa tapauksissa sattuu. Pikku lallu (terkut anoppilaan tästä termistä;) oikeni sitten "vapaudessa" onneksi ihan itsekseen).

Toinen raskaus ja nämä kuusi uutta ikävuotta itsellä mittarissa yhdistettynä polvileikkausten tuomaan pakollinen piiiitkä urheilutaukoon näkyy siis luonnollisesti kropassa. Mutta ei harmita, onhan tämä nyt aika ihana tämä pallukka! Saapa nähdä, miten iho kestää tämän stretching-harjoitteen tällä kertaa!

Onko siellä ketään toista vastaavaa "yllätyspullahdusta" kokenutta :) ? Vai menikö massu suunnilleen samoissa mitoissa kuin ensimmäisen kanssa?

 

Yllä tänään: farkut G Star, teepaita Gina Tricot, farkkutakki H&M, tennarit Converse ja koru Zara -korun muuten jouduin nappaamaan pois neuvolassa aamulla, koska se toi 300 ylimääräistä grammaa puntarin ruudulle :)

Kommentit

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu)

No hei onko tapahtunut! Jättiläismaha jo ja viikkoja vasta 19. Mut tämä on jo kolmas Baby.

Hertta
Lilou's Crush

Hih, ONNEA kolmosesta :) Mua niin huvitti, kun viime viikolla kaveri sanoi, että voi kuinka pieni ja sievä, ja eilen sama tyyppi katsoi että mitä helkkaria... :D

Hiirulainen (Ei varmistettu)

Hahaa! I so feel you! Viikko 15 ja kumpu jo jonkinlainen, jopa suuri omasta mielestä kun varpaita kohden katselee :) Varmaan samaa kokoluokkaa kun esikoisen odotuksessa puolivälissä raskautta. Onhan tässä muutamia kiloja ja 7 vuotta lisää itsellekin tullut matkan varrella.. Ja elämänviisautta sen verran, ettei kauhistele kiloja vaan iloitsee kasvavasta kummusta :)

Hertta
Lilou's Crush

Se on just noin, kun ei ole tottunut siihen mahaulokkeeseen, niin pienikin tuntui jo alussa isolta :) En minäkään kiloja kauhistele, niitä kun kertyy pakostikin, toki yhtään extraa en mielelläni mukaan ota tiputettavaksi. Mutta kun järjellä syö, tuskin niitä hurjasti kertyykään, tämä lepohommeli vaan sitten tietysti tuo oman lisänsä, kun liikunta on tyystin jäänyt!

lurker (Ei varmistettu)

Hei kuule, mä aina ihailen sun positiivista, maanläheistä asennetta. Tuli tästä sun kommentista mieleen, mutta ihan noin yleensäkkin - vaikutat niin aidolle tyypille. Etenkin blogimaailmassa se tuntuu valitettavasti monesti olevan harvinaista, ja etenkin kun siirrytään raskaus-ja vauvavesille. Sulla on jotenkin ihanan vastaanottavainen ja vaatimaton asenne elämää kohtaa, (ei siis todellakaan sillä ettet olisi kunnianhimoinen ja tyytyisit vähempään, mut tiedät varmaan mitä tarkoitan?) ja se on super ihailtavaa! Sä olet oikein malliesimerkki ulkoisesta ja SISÄISESTÄ kauneudesta, ja sun tytär tulee niin monta kertaa olemaan onnekas sen takia että hänellä on tuollainen esimerkki naiseudesta. Onnea ja iloista odotusta!

Ihanalta näytät :) Ja asusta tykkään kovin kanssa!

Hertta
Lilou's Crush

Ihana olet itte ja kiitos -tämä asu menee niin paksukaisena kuin ohukaisenakin :)

Hih, mulla vasta kokemusta yhdestä, muistan kun odottelin pitkään että millon se masu tulee esiin niin että voin tuntea olevani kunnolla raskaana. Aika pitkälle pötkittiin, mutta kyllä loppuvaiheessa oottelin sitten jo kevyempää masuvapaata elämää. ;)

Oon ymmärtänyt että tokalla kertaa masu käyttäytyy melkein kaikilla eri tavalla ja tulee useimmilla aikasemmin esiin. Kyllä sitä masua kelpaa esitelläkin niin kauan kuin sitä kestää, raskaus ja uusi elämä on niin kaunis ja iloinen asia myös ympäristölleen. <3 Sinäkin sen kannat niin valtavan hehkeänä ja kauniisti! :)

Hertta
Lilou's Crush

tämän toisenkin kanssa odottelin alkuvaiheessa kovasti, että koskahan se oikein alkaa näkyä :) MInulla ei näkynyt kovin paljoa aiemmin kuin ekassakaan, mutta nyt tuli tämä plumpsahdus! Kai se kasvaa jotenkin rykäyksittäin, tai voikohan se edes... Ja olet oikeassa, uusi elämä on kyllä niin kaunis asia, olipa kauniisti sanottu <3

Möhkönä (Ei varmistettu)

Sinähän olet vielä pieni ja kompakti ;) Viikkoja 19 kasassa ja maha on jätti-iso, kait se on sitten ihan normaalia kun ei ole esikoisesta kyse. Sentään vielä talvitakki menee nippanappa kiinni, onneksi sen saa talvilomaviikon jälkeen heittää narikkaan! Nättinä olet!

Hertta
Lilou's Crush

tervetuloa kesä ja telttamekot :D Ajoituksen suhteen tämä onkin tosi hyvä, koska uutta talvitakkia ei tarvitse ostaa mahan takia, ja kesällä on helppo pukeutua vaikka jättiteepaitoihin jos muu ahdistaa :) Oikein hyvää lomaa!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sä se oot niin nätti ton masus kanssa <3

Hertta
Lilou's Crush

Hih, niin sinäkin sun masun kanssa :) Vähän eri kaliiberia ollaan, tsihii :) Lämpimät terkut rapakon taakse!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi miten suloinen masu! :) Minulla kävi vähän samanlainen ylläripullahdus tuon ainokaiseni kanssa. Ennen joululomaa aika harva opiskelukavereistani ei edes tainnut tajuta, että olin raskaana, mutta niiden kolmen viikon jälkeen kaikki olivatkin ihan whaat ja tulivat onnittelemaan! :D Poika siis syntyi maaliskuussa, eli ihan vasta loppuraskaudesta vatsa pullahti tosissaan esiin, ja todellakin ihan yks kaks.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa juurikin tutulta -kyllä tämän jo pari viikkoa sittenkin mahaksi erotti, mutta saattoi myös vaatteilla aikalailla hämätä! Onnea pojan johdosta <3

jeni (Ei varmistettu)

Mulla kaksi pikkuruista poikaa, molemmat syntyivät rv 42 ja säästyin kokonaan raskausarvilta.
Nyt menossa kolmas raskaus viikolla 29 ja tuntuu että räjähdän. Maha on NYT samoissa mitoissa kun ennen poikien synnytyksiä. Tulokas on tälläkertaa tyttö ja maha on ihan erilainen. Onnellista odotusta sinnekkin :)

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Onpa hassua että ensin tulee kaksi pikkiriikkipoikaa ja nyt sitten tyttönen tekee kaiken ihan toisin :) Viikko 29 siintelee mulla vielä reilun kuukauden päässä, voi kunpa olisikin jo siellä, niin olisi taas yksi etappi, se 28 viikon "turvaraja" ylitetty. Kovasti onnea loppuodotukseen!

maian (Ei varmistettu)

Mulla kävi sama pullahdus jokin aika sitten, nyt viikkoja on 29. Ja just ennen pullahdusta jouduin myös lepoon hurjistuneiden suppailujen vuoksi. Pelästyin jo etten voi enää liikkua minnekään koko loppuraskautena, mutta sitten se hassusti helpottikin pullahduksen jälkeen! Toivon siis samaa sulle!
Ja onpa ihanaa kantaa mahaa taas 5 vuoden tauon jälkeen :)

Kommentoi