Yllätys pulla-hdus

pullahdus.jpg

Eilen katsoin peiliin, että jeskamandeera. NYT ollaan raskaana.

pullahdus2.jpg

Ihan hulvatonta, että vatsa on nyt yhtä suuri, kuin se oli esikoisen kanssa juuri ennen synnytystä, eli viikolla 34. Reilu kymmenen viikkoa siis förskottia jos ympärysmitassa mennään. Ja ymmärtäähän sen. Tuolloin mahani oli kovin kompakti ollakseen niillä viikoilla -olin elämäni huippukunnossa, vatsalihakset vähän liiankin tiukat, jos näin nyt voi sanoa (vauvan vasen jalka jäi tuosta syystä kasvaessa puristuksiin koko tyypin ollessa niin tiiviisti pakattuna -kuulemma sitä toisinaan tällaisissa tapauksissa sattuu. Pikku lallu (terkut anoppilaan tästä termistä;) oikeni sitten ”vapaudessa” onneksi ihan itsekseen).

pullahdus6.jpg

Toinen raskaus ja nämä kuusi uutta ikävuotta itsellä mittarissa yhdistettynä polvileikkausten tuomaan pakollinen piiiitkä urheilutaukoon näkyy siis luonnollisesti kropassa. Mutta ei harmita, onhan tämä nyt aika ihana tämä pallukka! Saapa nähdä, miten iho kestää tämän stretching-harjoitteen tällä kertaa!

Onko siellä ketään toista vastaavaa ”yllätyspullahdusta” kokenutta 🙂 ? Vai menikö massu suunnilleen samoissa mitoissa kuin ensimmäisen kanssa?

 

Yllä tänään: farkut G Star, teepaita Gina Tricot, farkkutakki H&M, tennarit Converse ja koru Zara -korun muuten jouduin nappaamaan pois neuvolassa aamulla, koska se toi 300 ylimääräistä grammaa puntarin ruudulle 🙂

Kommentit (18)
  1. Mulla kävi sama pullahdus jokin aika sitten, nyt viikkoja on 29. Ja just ennen pullahdusta jouduin myös lepoon hurjistuneiden suppailujen vuoksi. Pelästyin jo etten voi enää liikkua minnekään koko loppuraskautena, mutta sitten se hassusti helpottikin pullahduksen jälkeen! Toivon siis samaa sulle!
    Ja onpa ihanaa kantaa mahaa taas 5 vuoden tauon jälkeen 🙂

  2. Mulla kaksi pikkuruista poikaa, molemmat syntyivät rv 42 ja säästyin kokonaan raskausarvilta.
    Nyt menossa kolmas raskaus viikolla 29 ja tuntuu että räjähdän. Maha on NYT samoissa mitoissa kun ennen poikien synnytyksiä. Tulokas on tälläkertaa tyttö ja maha on ihan erilainen. Onnellista odotusta sinnekkin 🙂

    1. Eikä! Onpa hassua että ensin tulee kaksi pikkiriikkipoikaa ja nyt sitten tyttönen tekee kaiken ihan toisin 🙂 Viikko 29 siintelee mulla vielä reilun kuukauden päässä, voi kunpa olisikin jo siellä, niin olisi taas yksi etappi, se 28 viikon ”turvaraja” ylitetty. Kovasti onnea loppuodotukseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *