Ystävää ja ystävyyttä juhlimassa

Lilou's Crush

Eilen illalla lähdin hetkeksi juhlimaan ystäväni 50-vuotissyntymäpäiviä. Juhlat olivat säkenöivän sankarittarensa näköiset: hurjan kiva paikka (Kauppahallin Story), jättihyvää ruokaa ja hulvattomat musiikkivalinnat. Ja ne puheet. Lapsena puheet juhlissa olivat piiiiiiiiitkästyttäviä. Nyt aikuisena voisin sanoa, että melkeinpä juhlien parasta antia. Moni juhlavieras puhui kauniisti ystävälleni, ja taisin oppia jokaisesta puheesta vielä jotakin lisää hänestä.

Eri-ikäiset ystävät ovat rikkaus. Eipä sinänsä, viiteenkymppiin nyt itselläkään enää niin valtavan pitkä matka ole, mutta eri elämäntilanteessa siinä jo eletään. Olen saanut vanhemmilta ystäviltäni niin paljon perspektiiviä elämääni. Osasivat olla eri tavalla tukena esimerkiksi silloin, kun menetin äitini, ja toisaalta useimmat heistä eivät ota elämää enää niin kovin vakavasti, jos tiedätte mitä tarkoitan. Toki onhan meitä monenlaisia kaikissa ikäluokissa.

Toiseen suuntaan eli reilua kymmentä vuotta nuoremmat ystävät taas pitävät mukavasti kiinni nykymenossa. Eipä se paljon ole omista ajoista parikymppisen elämä muuttunut, mutta äkkiä senkin tässä perherallissa voisi unohtaa. Ja lapsiystävät, aivan oma lukunsa pitäisi omistaa heille.

Varsin perinteisin bloggaajamenoin eli peilin kautta otetut kuvat näytävät omaa juhlatyyliäni eiliseltä. Jalassa lempparikengät lähemmäs kymmenen (!) vuoden takaa, tuntuvat olleen ajankohtaiset joka vuosi, kumma juttu. Tuo housuhame puolestaan on ollut yksi kesän käytetyimpiä vaatteita, taipuu hyvin sekä arkeen että juhlaan.

 

Yllä juhlissa: Toppi ja kengät Zara, housuhame H&M Trend, laukku Gucci

Kommentit

Aisha J
Aisha

Näytät ihanalta! :) Itselleni tuo tasapainoa se, että on eri ikäisiä ystäviä- ja juurikin perspektiiviä, niin kuin sanoit. 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Oli hyvä feelis! Ja just, tasapainoa on hyvä sana! Sitä ne nimenomaan tuo, erilaiset kaiffarit!

Tiina** (Ei varmistettu)

Vaikutat ihmiseltä, jonka ystävä olisi ihana olla. Ja tunne vahvistuu vahvistumistaan, mitä kauemmin olen seurannut kirjoituksiasi. :)

Hertta
Lilou's Crush

Miten kivasti sanottu! Mutta olen valitettavasti myös sellainen ystävä, että vaikka rakastan tärkeimpiäni ihan hurjasti, kaipaan todella paljon yksinoloa. Sen päälle kun laitetaan nämä ruuhkavuodet, arvaatkin mitä seuraa: ihan liian vähän yhdessä vietettyä aikaa. Toivottavasti laatu edes hiukan korvaa määrän puutetta, ja lähettämäni lämpimät ajatusaallot...

laura (Ei varmistettu) https://asmalladventure.eu/

Ihania ajatuksia ystävyydestä! Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän kenenkään iällä on merkitystä. Jotenkin sitä ollaan yhtä isoa porukkaa, vaikka ikähaitari voi olla helposti suurikin. Se on elämän rikkauksia, ikä vain numeroita!

Housuhame on ihana, kesän suosikki myös täällä. Mutta ksi hassu juttu housuhameesta on jäänyt mieleen. Ystäväni lapsi ei oikein tahtonut ymmärtää onko minulla housut, vai hame, kun oli hetken katsellut minua. Eipä mennyt kauan kun pieni käsi sujahti jalkojeni välistä läpi, oli kuulemma pakko testata kummasta lopulta oli kyse :D Ihana lapsen ajatus!

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, näin jo mielessäni, miten pieni käsi sujahti testikierrokselle :D Onhan se konseptina kyllä kieltämättä vähän outo!

Ja juuri tuota mieltä olen minäkin, mitä vanhemmaksi sitä itse tulee, sitä vähemmän syntymävuodella on merkitystä, kun planeetta on sama :)

laura Heinikki (Ei varmistettu) http://lauraheinikki.fi

Sulla on näissä kuvissa aivan ihana lookki <3

Hertta
Lilou's Crush

Voi kiitos! Tulipa hyvä mieli :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.