Zaran syyskuussa ihastuksia

Lilou's Crush

Zaran uutiskirje pötkähti postilaatikkoon, ja harhailin selaamaan syyskuun uutuuksia. Ei olisi pitänyt... Pitkästä aikaa nimittäin tuli ihan "pakkosaada" osastoon kuuluvia juttuja.

Kesällä haavelin J.Crewin paljettihamosesta yhdistettynä collegepaitaan. Sovitin hametta reissunpäällä, mutta oma kokoni oli loppu, ja unohdin aiheen. Nyt semmoinen olisi sitten melkein hyppysten ulottuvilla koti-Zarassa. Onkohan se ihan miniminimini, näistä kuvista ei oikein pysty veikkaamaan. Toivottavasti ei.

Ja toinenkin juttu kiinnosti, helmasyntini "jos se on harmaa, ja kashmiria tai collegea, otan sen". (jos se vielä kimaltaa, ihan extravarmasti otan sen, nimimerkillä miljoonannen harmaan paidan juuri H&M:stä männäviikolla hankkinut..)

-Että semmottiis tärkeyksiä se täällä mietti iltasella. Nyt kuitenkin pientä raivauspuhdetta ja sitten potslojoo.

 

Kommentit

Jenna (Ei varmistettu)

Itse pidän tuosta ekan kuvan paljettihameesta - aivan upea esim. pikkujoulukaudelle ja kultahan on nyt tosi in :)

Henna www.doloresworld.blogspot.com (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää. Ai että ihan mahtavaa bongata joku muukin, jolla potslojo käytössä. Meillä otetaan myös tupluureja :D

Hertta
Lilou's Crush

Jenna, sanos muuta! Tuo on sellainen aarre, että sen voisi aina välillä laittaa lepäämään, ja parin vuoden päästä taas kaivaa esille yhtä ehtana!

 

Henna, hihii, mahtavaa, potslojot kunniaan! Tupluurit ei täälpuoalhelsinkki oo käytös, mutta ansaitsee ehdottomasti arvonsa :)

AnniVierailija (Ei varmistettu)

Olenko se vain minä vai onko ensimmäisen kuvan mallin jaloissa jotain outoa? Näyttävät totaalisen eri kokoisilta. Mutta aivan ihana vaateyhdistelmä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.