Ladataan...
Lilou's Crush

Maanantaita, muruset! Jostain syystä ei viikon alku ol-len-kaan stressaa hyvin levätyn viikonlopun jälkeen. Kumma, miten kunnon unien jälkeen silleesti tuntuu, että tästä tulee vielä hyvänlainen helmikuu, vaikka loppuviikon flunssailuissa oli ihan nutistettu olo.

Asiaa sen kummempaa ei oikeastaan ole, notta tässä sitten päivän asua ja detaljia:

Koru on monta vuotta vanha Snö of Swedenin pitkä pätkä, jonka silloin tällöin solmin kaulaan kravatiksi, vaikka ei ihan natsaisikaan. Tykkään siitä.

 

Tosiaan, Whistlesiä päästä varpaisiin; alelöytöpöksyt, eli salonkikelpoiset verkkarit, ja Dynastia-olkapäinen lempisilkkipaitani, joka on toimistouskottavasti ihan ryppyinen työpäivän jälkeen.

Kotona tassuttelen yleensä paljain varpuloin, ja kaikki asialliset kengät pitää hovia työpaikan pöytäkaapissa, siksi taas räpyläkuva. Pitäisi hankkia kotiin lavastustöppösiä! Tai pukea sukat edes kuvan oton ajaksi.

Iloisia iltahetkiä, tämä menee nyt iltapalaamaan ja nuknuk.

Ladataan...
Lilou's Crush

Kevään korkoindeksi on kiila, ja pullea. Ja vähän omituinen. Ja aika scifi. Vai mitä tuumaatte:

 

Minimarket

Friis&Company

Jeffrey Campbell

 

Gee Wa Wa

 

 

 

Carin Wester

 

Kaikki kuvat solestruck.com.

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Lähipiirissä moni rakas odottelee vauvaa, ja kaksi heistä on ihan viime viikkoina puhissut minulle pukeutumispulmia. Koetinpa siis avustaa hiukkasen muistelemalla omia kokemuksiani ja surffasin sopivissa verkkokaupoissa inspistä metsästellen. Tämän postauksen tekeminen olikin tosi hauskaa!

Tässä ensimmäiseksi omat suosikkini, jotka pukisin vaikka heti päälleni, jos olisi nyt mammavaatteille tarvetta:

 

Mamamuodin valikoima kasvaa jatkuvasti myös kohtuuhintaisissa vaatemerkeissä.  -Kolme vuotta sitten, kun itse olin raskaana, valinnanvaraa oli huomattavasti vähemmän, tarjolla oli lähinnä joustovyötäröfarkkuja, reisitaskuhousuja ja raitapaitoja, noin kärjistäen.

Omana raskausaikanani suosin mekkoja, koska niissä mahaa eivät painaneet vyötärökaistaleet tai kuminauhat -ja selvisi yhdellä vaatekappaleella pukeutumisesta. Lisäksi helpotuksekseni koitui tuon ajan tunika+leggarit-muoti, eli varsinaisia äitiysvaatteita en juurikaan hankkinut.

 

Puseroiden helmojen kannattaa olla riittävän pitkiä, sillä kasvava masu nostaa paidanhelman yllättävän nopeasti uusiin korkeuksiin. Siihen auttaa masutuubi (se trikoopätkä, joka pidentää puseroa ja lämmittää mahaa), mutta helpompi ja tyylikkäämpi vaihtoehto on kyllä minusta riittävän pitkä paita, jonka kanssa ei tarvitse pelätä mahanahan vilauttelua.

Työhön pukeutuminen tuotti toisinaan hiukan päänvaivaa, vaikka työskentelenkin varsin vaapamuotoista pukeutumista suosivalla alalla. Näillä allaolevilla vaatteilla voisin nyt kuvitella meneväni lähes palaveriin kuin palaveriin, kunhan jalassa olisi kauniit kengät ja tukka hyvin.

Äitiysvaatteita löytyy nykyään mainiosti myös juhlaan, sekä vartalonmyötäisenä että kauniisti laskeutuvana, paljastavampana ja peittävämpänä.

 

Kohtuuhintaisia äitiysvaatteita löytyy katumuodin verkkokaupoista Euroopasta mm. Asokselta, H&M:ltä, Topshopilta ja vähän perinteisempää (tosin myös Mamalicious-mallistoa) Dorothy Perkinsiltä. Näiden verkkokauppojen toimituskulut ovat erityisen edukkaat, 5-10 euroa.

Suurin osa postaukseen poimimistani vaatteista oli 30-40 euron hintaisia eli kohtuullisia. Kannattaa muistaa, että koska äitiysvaatteita käytetään niin lyhyt tovi, niitä kannattaa ostaa ja myydä eteenpäin esimerkiksi Huuto.netissä, sillä kunto on yleensä vielä kelvollinen yhden-kahden käyttäjän jäljiltä.

Tällä haavaa päätän jutun tähän, sillä oma pikkiriikki kaipaa leikkiseuraa :) Ihania odotuksen hetkiä ja pukeutumisen intoa kaikille masukkaille!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä tarvitaan lisää koukkuja. Mies lämpeni ehdotuksistani tälle:

Punainen oli kivoin.

 

Vihreä olisi pirtsakka...

Harmaa tyylikäs...

Musta takuuvarma...

Ja näin näppärästi se taipuu.

 

Punainen se on meille. Vielä kun saisi aikaiseksi hankkia.

 

Kuvat: designhousestockholm.com

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Sattuipa silmiini uunituore uutinen, että sekä Banana Republic että GAP shippailee UK-putiikistaan myös Suomeen! Toimitus Suomeen rajoitetun ajan vain 6 puntaa, ja lisäksi meilikirjeen tilauksella saa hinnasta veks 15%. Hyvä rohkaisutuuppaus tilauksen suuntaan, siis.

 

Banana Republicilla on usein kivoja kenkiä ja muuta äksessöriosastoa (kenkiä en muuten verkkokaupasta ensi katsomalla bongannutkaan), ja GAP:ista hankittujen muutamien lastenvaatteiden laatuun olen ollut kovasti tyytyväinen, samoin omiin perustrikoopaitoihini -joita muuten kannattaa kokeilla hankkia sitten alennusmyynneistä varsinkin.

Ladataan...

Pages