Ladataan...
Lilou's Crush

Edelleen valaistus mättää kotona, joten tälläkertaa tämmöinen sovariasukuva :)

Kävin ruokiksella noutamassa lapselle pitkikset Henkasta, ja sorruin samalla kahden euron paituliin Trendin männämallistosta. Minkäs teen, kaikki veltot vaatteet viehättää.

Ennenkuin tuomitsette rekissä rähjääntyneen löytöni (olin nimittäin aistivinani, että työkaverini eivät ihan hiffannneet löytöni arvoa ;), antakaa sille ajatuksissanne mahdollisuus legginsien ja mustan pehmoisen neuletakin kanssa. Miten kiva. Ja sininen tehosteväri, sopivasti kasari printti. 

Ruutupaita tuntuu muuten yhtäkkiä muuttuneen meidän toimiston epäviralliseksi työasuksi, palavereissa on tosi hupaisaa, kun puolet edustustosta pukeutuu yhtenäiseen kuosiin. -Mitä on tapahtunut mainostoimistomustalle, hyvänen aika?

Jopas tänään ajatus poukkoilee. Nyt tyttö kainaloon ja tyttöjen iltaa Monsterit Oy:n seurassa jatkamaan.

Paita Wragler, farkut J Brand, saappaat Zara

 

PS: Ne Ash-bootsit. Jukupliut olivat isot. Lähetin takaisin.

Ladataan...
Lilou's Crush

Tämmöisistä vastaavanlaisista rappusista olen haaveillut, kun niihin jossain lehdessä törmäsin. Taitaisin kyllä säilytellä noissa vain kaikenlaista harvemmin tarvittavaa, olisi aika kurjaa unenpöpperössä kompastua suinpäin pikkarilaatikkoon!

Meillä kiviportaiden räjäytys ei kyllä tule kysymykseen, joten jossain vaiheessa saavat uuden maton pintaansa.

 

Kuva: East Village Studio by JPDA

Ladataan...
Lilou's Crush

Yksi etappi remontissa osittain saavutettu! Kaksi kolmasosaa olohuoneen String-hyllystä on nyt saatu seinään kiinni.

Laitoimme neljässä muutossa käyttökelvottomiksi vääntyneet ja kellastuneet Billyt pois, ja ostimme jokin aika sitten jatkoa String-hyllyymme. Valitsimme kuitenkin tällä kertaa koivunväriset hyllylevyt, valkoiset menevät lastenhuoneeseen.

Nyt on paikka kauniille...

...rakkaimmille...

..inspiroiville...

ja lempikirjailijan kirjoille.

Mutta tyylille ei vielä löytynyt sijaa.

Seinään laitetaan tuonnempana vielä yksi tikas, kun alakerran lattialaudat pääsevät pois viemästä metrin levyistä tilaa sohvan takaa, ja sohva saadaan seinään kiinni. Osa kirjoista puolestaan pääsee työhuoneeseen ja osa lastenhuoneeseen jemmoistaan aikanaan. Tämä pienikin edistysaskel kyllä helpotti kovasti.

Pages