Ladataan...
Lilou's Crush

Outnetista napattua.

Annoin vahingossa kuudenkympin kyytiä ja kuivausrumpua A. Wangin valkoiselle perusteepaidalle, lempi-sellaiselle. Mennyttä kalua. Onnekkaasti semmoinen ilmestyi seuraavalla viikolla Outnetiin. Se tuossa paperissa kääriytyneenä.

Toinen nappaus on Marc by Marc Jacobsin matkameikkipussi, tai voisi ehkä sanoa meikkilaukku, on sen verran isokokoinen. Siinä on muoviset sisäosat ja komiasti kiiltävät kyljet. Toisinaan semmoistakin tarvitsee.

 

PS. Mahdollisille Outnet-ekakertalaisille tiedoksi, että kyseinen Net-A-Porterin outlet-putiikki on brittiläinen, ei pelkoa tullimaksuista. Heillä on myös jenkkipuoti, eli katsot vain, että olet euroopan puolella. Postikulut kolmannes NAP:in postareista, n. 10 €. Paketti saapuu alle viikossa.

Ladataan...
Lilou's Crush

Viime viikolla posti oli kuljetellut työpaikalleni kenkäpaketin, eli ne Asoksen alen Carvelan desert bootsit.

Lurttanat ja kivat, vaativat tosin pientä sisäänajoa, kantapää nousee. Kokemuksesta tiedän, että asettuvat kyllä. Ovat hyvin tehdyn oloiset. Nahkapohja asettaa taas sen pohdinnan eteen, että vaihtaako kumiin vaiko eikö. Tällä kertaa ehkä ei, sillä jotenkin näihin kenkiin kuuluu ajan mukanaan tuoma kapisuus.

Nyt saunat, syömät ja sitten lepo vaan. Laiskanpulskeaa lauantai-iltaa.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Kiitos teille kaikille, jotka olette jättäneet "sydämenne" edelliseen postaukseen. Ne todella lämmittävät, joka ikinen. Elämä yllättää, ja toisinaan ne yllätykset ovat murheellisia ja ikäviä.

Tänään laitetaan suru hetkeksi syrjään, ja iloitaan suvun uusimman tulokkaan, pienen poikavauvan ristiäisjuhlasta. Myös Lilou's Crush palailee kepeämmin aihein, niihin elämän pieniin iloihin.

Pian nähdään!

Ladataan...

Pages