Ladataan...
Lilou's Crush

Ny soi rokki.

Kuulokkeissani nimittäin raikaa Year Gonen tuleva sinkku. Etuoikeus ennakkokuunteluun johtuu siitä, että kyljyksessäni töissä viihtyvä Jussi on siltä ihan oikealta minältään rokkikukko ja Year Gonen kitaristi. Ja koska se on kaiken tuon päälle vielä ihan mahottoman mukava ja hövelin antelias jamppa, saan lahjoa kiinnostuneita huomenna ilmestyvällä sinkulla! Perinteitä kunnioittavaan rokkisettiin kuuluu toki kaverina vielä teepparikin.

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

Arvaa tai tedä, mikä on ollut Year Gone-bändin (tähän mennessä) suurin keikka ja jätä vastauksesi ja toimiva sähköpostiosoite tuonne kommenttilootikkoon. Arvottavana on kolme pakettia (sinkku+t-paita). Arvontaan voi osallistua 5.2. saakka, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tässä makoista maistipalat, mitä tuleman pitää:

Could It Be More Monday? Year Gone

Smile Like A Killer:Smile Like A KillerYear Gone

Year Gonen nettisivut

PS. Bändin muut jäsenet mun Jussin lisäksi ovat Lari Poutanen (laulu+kitara), Jani Rasimus (basso) ja Jussi Väänänen (rummut). Huomaatteko tekin muuten joukosta jonkun vähän tutun nassun?

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Hääpukuni on viimein aika päästä taas juhlimaan. Se kaipaa siis kantajakseen uutta morsianta.

Puku on yksinkertaisen kaunis, olkaimeton malli, pinnassa yläosassa ja helmassa platinan sävyistä pitsikirjailua ja pieniä helmiä. Puvussa on laahus, jonka saa nostettua ylös. Minulla oli pukuni alla lainassa ohut vannealushame, pukuun itseensä ei sellaista kuulu, eikä se sellaistä välttämättä tarvitse.

Puku pohjautuu valmismalliston pukuun, joka on teetetty mittojeni mukaan, extrapituudella. Korkojen korkeudesta riippuen puku sopii siis n. 17o-180 senttiselle morsiolle. Kokoa voi jonkinverran säätää, vetoketjulle on jätetty laajennusvaraa selkään, eli pukua voi käyttää koossa 34-36, ehkä myös 38.

Puku on täydellisessä kunnossa, (pesetetty heti häiden jälkeen pesulassa) lukuunottamatta pesulassa irronnutta laahuksen yllä pitävää nappia, eli sellainen on pukuun ommeltava.

Puku etsisi uutta kotia hintaan 500€/korkein tarjous.

Mikäli tanssit häitäsi ja puku näyttää omalta, ota yhteyttä joko kommenttiboksini kautta tai sähköpostiini lilouscrush@gmail.com

 

PS. Tällä hetkellä puku asustaa toisessa kaupungissa isoisäni hoteissa, sovitus on mahdollista järjestää muutaman viikon päähän, jos sellaiselle on tarvetta. Puku on luonnollisesti melko massiivisen kokoinen, joten nouto olisi mieluisin toimitusvaihtoehto, ettei kaunotar vain kärsisi.

Pages