Ladataan...
Lilou's Crush

Ollaan oltu ja köllötelty auringossa.  Tehty hiekkakakkuja ja keräilty niitä simpukankuoria. Polskittu uimassa eri altaissa ja ehditty rikkoa mikkihiirihelikopteriuimalelu, poks vaan.  Leikitty pingviiniklubilla vuorikiipeilijää ja kotia. Heitelty palloa nurmikentällä ja syöty liikaa ranskanperunoita. Lapsi sanoi, tosi kiva päivä.

Meillä on semmoinen kiva Club-huone, johon kuuluu iltapäivätee ja herkut. Ne tarjoillaan tuossa meidän parvekkeelta seitsämän kerrosta alaspäin olevan kerroksen parvekkeella. Tai kattoterassiko lie.

Täällä aurinko laskee tosi nopeasti, hups vaan, pallo putoaa mereen ja on sysipimeää.  Hassua, kun kuunsirppikin näyttää makaavan selällään. Niin on ihmeellinen tämä suuri maailma. 

Niskat niksallaan ollaan ihmetelty tulevaisuuden näkymiä. Huikeita ovat, taivaanraapijat. Ja leppeä on Arabian yö.

Ladataan...
Lilou's Crush

Jos Marnin tuloa Henkkoihin odotellaan kyynärpäät tanassa, Holly&Wythen suhteen voi olla rauhallisin mielin, sillä siitä tulee osa kaikkien Lindexien pysyvää tarjontaa 21.3 alkaen.

Raikkaat värit, viimeistellyt mallit, pääosin luonnonmateriaalit ja huolitellut yksityiskohdat, näyttivät ihanan pirteiltän ja keväiseltä parin viikon takaisella talvisella showroom-käynnillä Jennin kanssa (katsokaa muuten täältä Jennin bongaamat Lindexin kuvapankkikuvat, ette usko silmiänne, ovat tosi kivoja!). 

 

Kun Lindexin keitokseen lisätään hippunen Maison Scotchia,  ruokalusikallinen J. Crew'tä, hyppysellinen Tommy Hilfigeriä, vähän sitä semmoista on H&W. Ja minä kyllä tykkäsin, että olipas maistuva soppa se, ehdottomasti paras Lindexin jutuista naismuistiin.

Mitäs työ tuumaatte?

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Marnin ihkutukselle ei nyt tule loppua, mutta eihän se meitä haittaa, eihän? Sain nimittäin ihan hetki sitten kivan viestin H&M:ltä: pääsin valitsemaan yhden malliston tuotteista arvottavaksi muiden Marnikärpästen pureman saaneiden kesken.

Valinta oli tosi tosi vaikea, sillä tykkään tasaisen varmasti kaikesta. Hameet, housut, paidat ja puserot, korut ja kassit. Mietin, että koska meitä on all shapes and sizes, niin valinnaksi päätyi tuo kuvan upea laukku, oma suosikkimallini. Toivottavasti se miellyttää teitäkin! Palkinnon arvo on 79,95€.

Arvontaan voit osallistua hyvin klassisella tavalla: kerro, mikä on syy siihen pidät Marnin mallistosta ja haluat saada kyseisen karkin käsivarrelle keikkumaan? Liitä vastaukseen toimiva meiliosoite, osoitteettomat vastaukset eivät osallistu arvontaan (ovat toki tervetulleita muuten!)

Osallistumisaika alkaa NYT ja arvonta on auki 3.3. saakka.

PS. Mallistohan tulee myymälöihin 8.3. eli hyvässä lykyssä voittaja keikuttelee laukkua käsivarrellaan ennen ketään muuta!

PPS. Tänään käyn kurkkaamassa showroomilla mallistoa ihan livenä, joten kuvapläjäys saattaa olla odotettavissa.

Pages