Ladataan...
Lilou's Crush

Iltapuhteesta 3% koostuu jalkojen ruuvaamisesta ja penkin putsaamisesta, ja 97% tulevan sijaintipaikan tyhjentämisestä pariltakymmeneltä neliöltä lattialautaa, ja lautojen loppusijoituspaikan systeemien ripottelusta ympäriämpäri kotia.

Artekin klassikko, ritiläpenkki 153A, eli se pidempi malli, on ollut mielessä pitkään. Kytistelin Huutista siistin ja sopuhintaisen yksilön toivossa, ja nyt se sitten löytyi.

Tykätään tämmöisistä aikaa kja eloa kestävistä kalusteista. Pienet klommot ei haittaa. Skarpin mustavalkoinen koti jäi keskustan kivitaloon, täällä vehreyden keskellä mukaan on tullut puuta, tarkemmin juuri koivua, ja vähän muitakin värejä.

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuulkaas tätä:

H&M avaa ensi vuonna aivan upouuden liikeketjun Eurooppaan, jonka nimeksi tulee kenties & Other Stories. Valikoimassa tulee olemaan vaatteita, kosmetiikka ja urheiluun liittyviä tuotteita. Eri lähteet asettavat ketjun vähän eri kohtaan hintahaitaria, mutta ilmeisesti se tulee sijoittumaan H&M:n ja COS:in välimaastoon.

Camilla Emilsson-Falk, Head of Media Relations for H&M tuumasi seuraavasti: "We see the new chain as a complement to H&M. It will be at a slightly higher price bracket and with a little better quality, but still stay within the framework of our business concept -- fashion and quality at the best price." (Huffington Post.)

Mielenkiintoista.

 

 

Kuva ei liity ketjun ilmeeseen

Ladataan...
Lilou's Crush

Koska asu on perus, on kuva kumma.

Pikaisesti vielä päivän asu, ennen viikonlopun viettoon (Texmex-ruuan ja Voice of Finlandin pariin toisinsanoen, uujeah!) laskeutumista.

Päätin aamulla, että nyt se on sitten se kevät, ja kevät alkaa farkkushortsikaudesta. Vähän hirvitti asuvalinta, kun tuulilasiin alkoi tipahdella työmatkalla rakeita. Mutta hyväksi se sää siitä vielä muuttui.

Nuo rönttikset kengät ovat tämänhetkiset lempparini, ostin ne viime kesänä Asoksen alesta. Carvela on merkki, ja ovat niin mukavaksi jalkaan muotoutuneet, että muita ei tekisi mieli käyttääkään. Nahkapohja vaatii vähän sään vilkuilua ikkunasta, ettei vesikeleille niitä uhraa, näihin ei jotenkin fiilikseen kumipohjan vaihto tilalle passaa. Ovat muuten yksi harvoista onnistuneista verkkokenkäkauppaostoksista, yleensä minulla menee aina hutiin.

Shortsit H&M, neule COS, kengät ne Carvelat.

Ladataan...
Lilou's Crush

Ilahduin törmätessäni surffireissulla erään suosikkinäyttelijäni, Cate Blanchettin Intelligent Life-kansikuvaan. Caten toiveesta kuva on fotoshoppaamaton. Ja miten kaunis Cate siinä on. Eihän elämä ja ikä tee naisesta epäviehättävää, päinvastoin. Itsestään pitäisi vain jaksaa pitää huolta, se ainakin minulta toisinaan unohtuu tässä arkihärdellissä.

Olen jäämässä kohta pienelle opintovapaalle suorittaakseni opintoni päätökseen, ja postaustahti hetkiseksi hiljenee täällä blogissa. Vapaan aikana päätin myös kuunnella enemmän kehoani, sillä yli kolmekymppisenä taitaa olla just passeli aika miettiä, millaista ruokaa, liikuntaa ja huolenpitoa se oma kroppa tarvitseekaan nyt aikuisena naisena.

Haha, tulipas olo, että olen jäämässä suunnilleen eläkkeelle!

 

PS. Caten kuva on toki ammattikuvaajan ottama, mutta se ei silti poista ajatuksen viehättävyyttä.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Aussien ja Trendin järjestämä blogigaala siis juhlittiin tänään, muissa blogeissa siitä varmasti löytyy hurjan paljon runsaammin tietoa ja kuvamateriaalia itse en oikein osaa noissa juhlissa kuvata. Minä kuittaan siis tiiviisti raporttiini pääkallonpaikalta, että että ystävät tekivät illan, niin paikalle saapuneet iloiset blogiystävät ympäri Suomen ja Euroopan kuin rakas avecinikin joka nappasi tuon asukuvan justiinsa kun alettiin toppautua ulkotamineisin kotiinlähtöä varten.

Perustan tuon otsikkoni edellisen postauksen mekon pohdinnalle -kiitos kaikille ihan hurjan hyvistä vinkeistä, paljon on minulla vielä puoteja käymättä, niin paljon uusia tuttavuuksia löytyi. Olen ilmeisesti to-del-la noviisi näissä mekkohommeloissa, mutta nyt  manuaali jonka kanssa kulkea kun tarve iskee eteen. Voi kun olisi sitä kädentaitoa ja hermoja suotu, niin ryhtyisin myös kokeilemaan tuunaustaitojani kirppislöytyöihin, mutta kummatkin uupuu. Molempia voi kuulemma harjoittaa, mutta ilman toista on vaikea treenata toista ;)

Tuumin sitten kuitenkin, että mihinkäs minä, huonohko juhlamekkoilija tästä muuttuisin, ja kun kerran kaapissa on kaikkea kivaa ja vähän (tässä tapauksessa osittain ei ollenkaan) pidettyä, niin katson mitä niistä saisi aikaan. Ja tällainen kokonaisuus sitä sitten syntyi, a'la Sofia Coppola Marni for H&M-lanseerausjuhlat-henkeen. Täytyy sanoa sen verran, että poseeraukseni ei tuo oikeutta minusta niin kovin näteille vaatteille.

Asu: Marni for H&M, kengät Unisa, laukku good old Kaneli.

PS. Sylkkysellinen onnea vielä Lilyn omalle Johannalle paras muotiblogi-palkinnosta ja Saaralle paras kauneusblogi-palkinnosta!

Pages