Ladataan...
Lilou's Crush

Elin teki haaveistaan totta -muotiblogiurallaan hän on saavuttanut aikalailla kaiken mahdollisen. Tämä henkkamaukan uutiskirjeestä bongattu mainosvideo kuitenkin herätteli taas sen suuren ajatuksen, että suuretkin haaveet voivat toteutua, toisinaan itsestään, useammin kovalla työllä, ja toisinaan ne jäävät juuri niiksi, haaveiksi.

Mistä sinä haaveilet?

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Lindexille on saapuneet uusi Holly&Whyte-mallisto. Edeltäjänsä mukaisesti hyvälaatuisen tuntuista, takuuvarmaa preppyhenkistä puuvillameininkiä, muodinmukaista paisleytä ja jokakesäistä raitaa. Sinisen, valkoraitaisen paksun collegen ja yhdet shortsit olisin vaikka voinut kesätöihin ottaa :)

Postauksen kuvat ovat kuitenkin jo syksyä; tuleva syysmallisto kolahti meikkikseen vähän kovempaa, tummien sävyjen ystävä kun olen.

Mitäs tuumaatte Lindexin syksyn linjasta noiden lempparipoimintojeni valossa?

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Mahtaako olla näppärämpää vaatekappaletta, kuin tummansininen bleiseri?

Meikäläisen vaatekaapista sellaista ei ainakaan löydy. Niitä onkin sitten kolmin kappalein, jokaiselle oma tarkoituksensa: Zaran simppeli trikoobleiska, Holly&Whyten kampanjan canvasbleiseri ja se uusin lempparini, Zaran kultanappijakku.  Näin ne resufarkutkin konttorikelpoistuu, kun yläosa on skarppi.

 

Yllä: Farkut ja jakku Zara, t-paita Alexandr Wang, balsut Banana Republic

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Sosiaalinen elämäni on ollut jokseenkin jäissä koko kevään, sen verran tiukassa aikataulussa runnoin päättötyöni valmiiksi. Aikamoisen kivana palkintona olikin sitten viime lauantai täynnä ihania tyttöjä.

Tyylialkemisti-blogin Katri järjesti kertakaikkisen mahtavan brunssin kotonaan tuommoiselle kuvan osoittamalle laumalle blogityttöjä. Olen ennenkin tainnut mainita, että minusta bloggaamisessa parasta on ollut se, että elämään on tupsahdellut vuosien saatossa valtava määrä hienoja naisia.

Harmillista, kun päiviä ei voi monistaa. Samalle päivälle oli limittäinlomittain luvassa vielä toinenkin kattaus;  rakkaita, nuoruudesta saakka mukana kulkeneita tyttöjäni, joita en ollut nähnyt hurjan pitkään aikaan. Kokoonnuimme Sikalaan illallistamaan -ja sen jälkeen pikakelasimme vielä kaupungin "uudet menomestat" läpi (heh, mamma puhuu nuorisoa...). Lostarista oli tullut Suola, Liberty or Death pullisteli porukkaa, siinä tärkeimmät havainnot.

Olin itse hurjan väsynyt jo puolenyön jälkeen, ja muutenkin vähän huono yökerhonkävijä.  Nappasin eväät matkaan ja suuntasin yöbussilla kotiin, hymyssä suin. Seuraavana päivänä jouduinkin antautumaan kesälenssulle. Nyt täytyy olla kärsivällinen ja hoitaa itsensä kuntoon.

 

Kiitos lämmöstänne, ystävät!

 

PS. Suurin osa kuvista lainattu Monalta, kiitos niistä :)

Pages