Ladataan...
Lilou's Crush

Juhlin tyttösen synttäreitä ja omia valmistujaisiani Zaran kepoisessa alekesämekkosessa. Tykkään siitä enemmän näin, paljain säärin ja varpain, kuin sukkisten kanssa.  ....paitsi että on muuten tuskastuttavan paljon purevia önniäisiä ulkona, inhoan niitä! Mekko vaihtui samantien juhlien jälkeen ystävältä perittyyn collegemekkoon ja leggareihin, suojavarusteisiin.

Juhlapäivinä yksi ihana hetki on myös se, kun talo on hiljentynyt, ollaan vaan omalla porukalla ja makustellaan mennyttä päivää. Nyt tehdään juuri niin, ja supisuomalaiseen tyyliin saunotaan ja grillataan makkaraa.

 

PS. Saatiin tytön kanssa samislasit, Ray Banin Wayfarerit, varsinaiset klassikot. Upeat ovat! Kyllä nyt on meikäläisen aurinkolasiasiat järjestyksessä vuosiksi eteenpäin.

Ladataan...
Lilou's Crush

Sivelen armaita kasvojasi,

poskesi pientä omenaa.

Siroja, kirkkaita kulmiasi

tukkaasi silkinruskeaa.

Nenääsi pientä ja lystikästä

-sinua ilman en elämästä

mitään saattaisi aavistaa.

Vain sinun luonasi rakkaani, pieni,

löysin kirkkaan selkeän tieni,

iloni yksinkertaisen.

Olen vain suojeleva syli.

Kasva kauas äitis yli.Aale Tynni

 

Sydämen täydeltä onnea pienelle suurelle lapselleni.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tänään alkoi kesäloma. Se oli hyvä aloittaa uusin timangiaamutossutöppösin, kuvassa justiinsa nuuskittiin vähän takapihan rikkaruohoja, jotka saavat pian kyytiä terassinalushiekan tieltä.

Mutta että sitä minä tässä olin tulossa sanomaan, että luvassa on neljä piiiitkäää viikkoa perheen kanssa ristiin rastiin meillä ja maailmalla.

Oi onni ja autuus.

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiedättekö ne kauppareissut, kun lähtee hakemaan jotain pikkujuttuja, kuten nyt vaikkapa leivontatarpeita, ja päätyy kotiin ihan kummien ostosten kera.

Saavuin tänään kotiin muun muassa 200 kappaletta ilmapalloja, pimeässä hehkuvia rannerenkaita ja ihan yyyyberkuulit aurinkolasit kassissani.  -Ensiksi mainituille on pätevä selityksensä viikonlopun juhlissa, ihan nopeasti en keksi nelivuotiaan mielestä metkampaa juttua kuin kaikki pimeässä loistavat höpsötykset. Paitsi vesipyssyt.

Arskat Lindexin -70% alesta, n. 2,30€

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Kulunut vuosi murheineen, vähine yöunineen, opintopuristuksineen ja sairasteluineen on jättänyt jälkensä ennen niin siloiseen nassuuni, se on ikävä kyllä todettava. Eikä se juuri täyteen tullut kolkytneljä veekään ihan teinitytön ikä kuulemma ole. Niin ainakin tuumasi lääkäri, joka polveni kierukkavammaa tutkiessaan aloitti keskustelun sanoin "Kun olet jo noin iäkäs...".

Ehkä vähän höpsöä, mutta alennusmyynnistä nappasin mukaani oljenkortena Estee Lauderin Idealist -seerumin, jota olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla, en vain ole raaskinut ostaa. Täysikokoinen (30ml) seerumi ja pienet päivä - ja silmänympärysvoiteet sain nyt noin neljällä kympillä, kun pelkkä seerumikin taitaa maksaa seitsemisen kymppiä.

Vielä ei mitään mullistavaa tuotteesta voi kertoa, mutta jotakin kuitenkin; levittyy iholle kuin unelma, antaa kenties pienen pienen hehkun. Meikkivoide levittyy tosi kauniisti pehmoiselta tuntuvan ihon päälle. Jos tämä vielä tekee minkä lupailee, eli pikkuhiljaa tasoittaa ihon sävyä, olen tosi tyytyväinen.

Kuulisin tosi mielelläni muistakin tällaisen nuore(hko)n aikuisen naisen iholle sopivista tehotuotteista, ja muistakin hyviksi havaituista voiteista.

Pages