Ladataan...
Lilou's Crush

Se on valmis! Meidän terassi on valmis, ja voi miten minä rrrrrrrakastan sitä! Olen hokenut menneet päivät kuinka terassi on ihana, kuinka meillä onkaan ihana terassi, kuinka kivaa on, että on terassi, kulta, eikö ole ihanaa kun on tämmönen terassi :)

Mies teki sen ihan itse pitkästä tavarasta, tosi huolella ja vimpan päälle tarkasti. Suuri kiitos sutjakkaasta valmistumisesta kuuluu myös loistonaapureillemme, jotka auttoivat piharemppaan liittyvissä raskaissa maankaivuuhommissa.

Ollaan vietetty kaikki valveillaoloaika pihamaalla, terassille on kannettu niin prinsessateltta, kitara kuin dekkarit ja muotilehdet. Grillattu ollaan joka päivä. Lipitetty iltaisin pöydän ääressä pikkuisen viiniäkin ja kuunneltu Olavi Virtaa ja Annikki Tähteä. 

Tykkään meidän kodista ihan valtavasti, ja nyt vielä kymmenen kertaa enemmän. Ensi kesänä tehdään loput pihahommat ja vielä pieni terassilaajennuskin, mutta nyt nautitaan tästä.

 

PS. Kalusteiden kanssa kävi hurjan hyvä tuuri: satuimme oikeaan aikaan Ikeaan, ja kaikki toivomamme kalusteet olivat puoleen hintaan.

Ladataan...
Lilou's Crush

Epäherttamaista, voisi joku minut hyvin tunteva tuumata, mutta olen vallan hurmaantunut syysmuotiin ryminällä ilmaantuneista ristipistokukkasista, kerubeista ja korskeista kirjailuista. Mikä lie, kun niin tuntuu lämmin läikähdys sydämessä näitä katsellessa.

Trendin ykkössuunnannäyttäjinä ovat Dolce&Gabbana ja Balmain:  Dolce&Gabbanan syksyn ready-to-wear -näytös marssitti lavalle luomuksen jos toisenkin taidetta.  Kaksikon näytös oli ihana, silmäniloa, kaunista juhlaa.

Balmain vei kirjailut vielä astetta lähemmäs luksusta helmineen, asujen muistuttaen jo Faberge-munia, johon Style.comin toimittaja näytöksen yhteydessä viittasi. Ihan mahtavia!

 Tätä tyyliä haluan kantaa suuressa koossa, näyttävästi, en pieneen laukkuun tai söpöihin kenkiin kirjottuna.

Jokin tuikitavallinen vaatekappale, täysin överisti helmitettynä, esimerkiksi neule tai collegepaita yhdistettynä harmaisiin lököhousuihin, simppeliin minihameeseen tai vaikkapa turvallisesti farkkuihin.

Jään odottamaan, mitä mestaritrendinhyödyntäjä Zara saa tästä aikaiseksi, sillä siitä olen vissi ja varma, että jonkinlainen ristipiston kukkanen vaatekaappiini syksyn tullen saapuu, jos muuta uutta en sitten kaipaakaan.

Miellyttääkö teitä, vai meneekö jo liian hupsuksi?

Ladataan...
Lilou's Crush

Kohta se on valmis! Testattiin tytön kanssa jo jalkapohjatuntumaa terassilautoihin, jotka kohta asetellaan millilleen kohdilleen surautetaan kiinni tukirankaansa.

Ehkä jo illalla lasillinen kuohuvaa tuliterällä terassilla, ja huomenna asemoidaan typykän uima-allas sen viereen, kun aurinkoakin luvattiin.

Pages