Ladataan...
Lilou's Crush

Majoituimme viime reissulla niin kivassa hotellissa Brooklynissä, että se ansaitsee ihan oman postauksensa näin jälkikäteenkin. NU Hotel Brooklyn oli sekä viihtyisä, rauhallinen, siisti että erinomaisella sijainnilla useamman metroaseman läheisyydessä -ja Manhattanin hotelleihin verrattuna myös vallan erinomaisen hintainen.

Me majoituimme ihan normaalissa huoneessa, jonne roudattiin vielä lisävuodekin. Hyvin mahduttiin. Säilytystilaa löytyi useasta lipastosta ja vaatekaapista. Kuinkas sitten jäi kuitenkin varsinainen huonekuva ottamatta. No, matkaavalle sattuu. Huoneet ovat valoisat ja niissä on korkkilattia, siitä etenkin tykkäsin tosi paljon. Vessan liitutauluseinä oli erityisesti tyttäreni suosiossa, liituja piisasi.

Ainoa miinus, jonka hotellista keksin, on melko yksipuolinen aamiainen: bageleita (superhyvää) kahvia, jukurttia, toisinaan hedelmä, muroja. Eli skandinaaviset ja amerikkalaiset notkuvat aamiaispöydät eivät täällä odota. Kelpasi meille kylläkin joka aamu. Atlantic Avenue on Brooklynin vilkkaimpia teitä, joten jos liikenne häiritsee, kannattaa sitten varmuuden vuoksi pyytää huonetta sisäpihan puolelta. Manhattanille hotellilta matkasi alle vartissa, eli ajallisesti Brooklynin tämä syrjä ei vie lukujärjestyksiä hunningolle.

Vinkkinä vielä: Langaton verkko on maksutta käytössä koko hotellissa, ja se on meille aina tärkeä juttu. Hotelli antaa vieraiden käyttöön myös polkupyöriä retkiä varten, ja henkilökunta on aivan järjettömän mukavaa; saavuimme esimerkiksi vikana päivänä suorastaan vettä valuen ukkoskuuron jäljiltä, ja niin vain järjestyi muhkeita pyyhkeitä ja vaatteidenvaihtopaikka, vaikka olimme jo huoneemme ajat sitten luovuttaneet.

Suosittelen, en vain lämpimästi, vaan kertakaikkisen tulikuumasti!

---

Hi guys at Brooklyn NU! Thanks for the most pleasant stay at NU, we truly enjoyed our stay and your hospitality. I'd like to specially thank you for your kindness and help when trying to find my missing ring. I'll hope we meet next summer again! Until then, take care xxx Hertta & Family

 

PS. Pienenä knoppitietona, vastapäätä hotellia sijaitsee suuri vankila, se selvisi meille erään paikallisen kanssa jutustelun lomassa. Käytännössä se näkyy poliisiautoina ympäristössä ja "Bail Bond" paikkoina. Ei haitannut millään tapaa.

Ladataan...
Lilou's Crush

College Zoe Karssen, huivi ja buutsit Isabel Marant /Net A Porter, varrettomat hansikkaat COS, nahkahousut Zara, neonpipo River Island

Kivoja juttuja näkyy tulleen nettikauppoihin -varsinaisia näyteikkunaostoksia kun en pääse tekemään, kurkin sitten niitä syksyn näkymiä nuuskiessani.

Zoe Karssenin colleget ovat tämänhetkisiä lempparipaitojani, minulla on niitä kaksi, ovat kovassa käytössä. Tumman huivin tarvitsisin, mieluiten villaa, mutta ohuen. COS:in hansikkaat ovat kivat, mutta minulla on hyvät varrelliset kaapissa. Sopivia nahkapillejä en varmasti löydä ikinä, niin monet olen yrittänyt ja erehtynyt. Isabel Marantin kengät ovat ihania, etenkin nämä Jennyt. Kahdeksan euron neonpipon olisin jo klikkaillut itselleni, ellei se olisi ollut akryyliä, joka kutittaa otsaani ihan kamalasti.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Artyni saapui tänään. Harvoin koen tavaran vuoksi sellaista iloa, kuin minkä tämä pieni möhkäle tänään sai aikaan sujahdettuaan sormeeni, kuin olisi sitä varten tehty ja siinä ikänsä istuskellut.

Kiitos siis Paapalle ja appivanhemmille muistamisesta valmistuessani ja minulle itselleni kovasta työstä. Siinä se on ja nököttää, enkä voisi tyytyväisempi olla. Niin suoritukseeni kuin siitä tutkinnon lisäksi säilyvään muistoon.

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

No vähän ehkä huijaan, sillä MINÄHÄN olin jo vuonna 2006 ihan punaisissani. Punaisia tennareita kaksin kappalein, punainen toppis,  punainen Benettonin ribbipoolo, punainen hippatoppi, eräs punainen bändipaita, (lahjus, joka johti salakavalasti myöhemmin avioliittoon), ja paljon muutakin punaista pyykkinaru notkui. Saturaatiopiste saavutettiin, ja jos väri voisi aiheuttaa krapulaa, olisi punainen sen minulle tehnyt.

Punainen siis häipyi vaatevarastostani huomattavasti nopeammin kuin sinne oli ilmestynyt, eikä sitä ole harvalukuisia poikkeuksia lukuunottamatta sen koommin nähty (poikkeuksiksi luettakoon Zaran pillifarkut ja sukkanutturaksi fileoitu sukka). Kunnes sitten vuonna 2012, aika on kenties kypsä. Punainen vähän houkuttelisi, ihan pienesti.

Sovittelin Zarassa vajaa kuukausi sitten noita ylimmäisiä niittibuutseja (hienommat kuin kuvassa, kamalat mun jalassa) ja mietin, että mistä vimmatusta nämä ovat tutut. Selkis, vähän myöhemmin. Tuon ajan tyttöidolini Sienna Millerin jaloissahan ne oli nähty, nuo Chloen hittibuutsit "Susanit" vuodelta 2008. Vime vuonna Susuista tehtiin re-launch jota Jeffrey Campbell varsin ansiokkaasti kopioi. Jeffin poposet ovat muuten nuo keskimmäiset, Chloet alimmaiset. Hintahaitari merkeillä satasesta tonniin.

Ottaisin. Ottaisiks sä?

 

Pages