Ladataan...
Lilou's Crush

Ystäväni Pupulandian Jenni on yksi neljästä pohjoismaisesta bloggarista, jotka ovat olleet mukana luomassa Yves Rocherin tämän syksyn meikkilookit, Autumn Looks 2012. Omia meikkisuosikkejaan ovat olleet meidän Jennin lisäksi valitsemassa Norjan Lene Orvik, Petra Tungården Ruotsista ja Christina Dueholm Tanskasta. Kampanjasivuilta pääsee katsomaan videoita ja vinkkejä kaikista tyyleistä ja tietysti myös hankkimaan ne itselleen.

Meikäliini meikki-intoilija sain myös valita yhden tyylin testattavakseni. Halusin kokeilla jotakin ihan uudenlaista, ja niinpä valitsin Lenen Flirty Glamourin toteutettavakseni -omaani en tosin taiteillut juhlameikiksi kuten Lenen alkuperäislookki,vaan myös arkipäivän piristykseksi sopivaiseksi, eli vähän hillitymmin.

Flirty Glamourissa pääosassa ovat ehdottomasti huulet! Kirkas oranssinpunainen kosteuttava huulipuna  riittäisi meikiksi melkein yksinään, mutta kun se saa kaveriksi helmiäisvaaleat luomet, huolitellut kulmat ja kapean mustan rajauksen, oli näyttävä meikki valmiina nopeammin kuin ehdin arvatakaan, suih saih ja siinä se oli.

Levitin muuten jauheluomivärin kämmenen kautta siveltimellä luomille, ja varisuttelin ylimääräiset pois, niin kimalteita tulee vain sinne, minne tarkoitettukin.

Ihastuin erityisesti tuohon kapeakärkiseen rajaustussiin; en ole niin siistiä jälkeä saanut koskaan aikaiseksi nakkisormillani. Kulmakynässä oli hyvä, napakka terä, ja sävy sopi just eikä jetsulleen kulmilleni, jotka ovat omituisen tummat näin vaaleaihoiseksi.

Meikki näytti minusta aluksi siltä, että sen kanssa "kuuluu" olla hiukset kiinni. Kun avasin tukan, meikki muuttui hillitymmäksi, eikä se hassumpi ollut silloinkaan!

Mitä tykkäätte tällaisesta räväkämmästä meikkikokeilustani? Entä mikä teidän suosikkinne tyyleistä oli? 

 

PS. Edellisestä Yvesin kokeilusta oli jo 20 vuotta, ja mieleen tuli tulvimalla muistoja lapsuudesta, kun äidin kanssa näpertelimme niiden revittävien tuotelappusten kanssa, muistatteko niitä? Tai muistatteko niitä mininäytehuulipunia, ai että! Olivat ihan eppuekoja meikkejäni. Voi että!

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Tuntui ihan hassulta viime kesän Nykkireissulla yli 40 asteen helteessä ostaa villatakkia. Mutta nyt vilukissa kaivoi kesäsäilöstä Uniqlosta vuosien varrella kertyneet neuleet esille, ja silittelee niitä kovasti tyytyväisenä.

Jos sattuu liike kohdallenne reissuillanne, voin lämmöllä suositella o-aukkoisia neuleita ohuesta villasta ja pehmeääkin pehmeämpiä kasmireita. Maksavat murto-osan siitä, mitä muualla, ja on hyviksi käytössä havaittu.

 

PS. Ehkä ensi vuonna punaista?

Ladataan...
Lilou's Crush

Hukkasin muistikorttini, joten räpsyjä tulee nyt kännykameran uumenista, kunnes onnistun tuon sinisen pirulaisen taas paikantamaan. Vaikka tukka ei näistä parhaalla tavalla erotu, erottuu ehkä se tärkein, eli kampaamokäynnin jälkeinen tyytyväinen ilme?

Kävin Konst-kampaamossa Uudenmaankadulla hurjan kivan Veskun hyppysissä tekemässä freesauksen tukkaani. Hentoja raitoja tyveen ja päälle kevyt tuhkasävy. Suoristettuna vasta huomasin, että olipa se ehtinytkin venähtää.

Ostin Veskulta It's Awesomen Awesome color- hoitoaineen, joka taittaa hiuksiini aina ilmestyvää keltaisuutta, kun tuo kevytväri tuosta hiipuu. Hoitista on tarjolla sekä hopeansävyssä (omani), kullankeltaisena ja näiden väliltä olevassa vehnänsävyssä. Annan raporttia myöhemmin, jos osoittautuu hintansa väärtiksi!

Pages