Ladataan...
Lilou's Crush

 

Niin siinä sitten kävi, että aprikoimani söötti hattaranvärinen takki jäi kuin jäikin käyttööni. Talvitakkihan se ei ole, mutta huomasin vallan oivaksi tällaiseen siirtymäkauteen, kun sää ei osaa päättää, oliskos sitä kylmä vai oiskos sittenkin lämmin.

Itse olen aina mieltänyt villakangastakit talvikäyttöön, ja vilukissana ihmettelin, että miten kukaan sellaisessa tarkenee. No, nyt tarkenen minäkin (ilman untuvatakkia alla, siis), tosin pari kuukautta ennen muuta villakangastakkiväkeä!

Hattaran (Zara) kaverina: farkut Crocker (saatu), t-paita Gina Tricot, neuletakki piilossa Uniqlo, tossut Nike, kassi 3.1 Phillip Lim

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiesittekös, että Lumene avasi viime viikon maanantaina pop-uppina Kulma(karva)baarin Helsinkiin, Unioninkatu 25:een? Kulmabaari on auki vielä tämän viikon, joten suosittelen poikkeamaan, jos ilmainen kulmakarvojen freesaus kiinnostaa! Tarkemmat ajankohdat löytyvät täältä. Kävin itsekin baarissa avajaisissa kuulemassa Mariela Sarkiman vinkkejä näihin uusiin kulmakarvatrendeihin. Aihe kun on itselleni mielenkiintoinen, sillä kulmakarvani ovat olleet aina vähän hassut: epämuodikkaan tummat, pörheät ja aiemmin vielä mallia "oikosulku" tuosta keskeltä.

Pahin meikkikatastrofinikin liittyy kulmakarvoihin... paras ystävän nimittäin värjäsi neitsykäiset kulmakarvani joskus lukioiässä kestovärillä, ja lopputuloksena näytin Brezhnevin kadonneelta kaksoissisarelta. Voi veljet, että oli nimensä mukaisesti kestoväri... Sitä hinkattiin heti lopputuloksen paljastuttua saippualla ja hammasharjalla, mutta väri oli kiinni ja pysyi. Ja pysyi.

Myöhemmin tehdessäni kuvauksia, yksi jos toinenkin meikkaaja himoitsi saada käyttää vaalennusainetta kulmiini, mutta olin vähän huono ammattikuntani edustaja, sillä en niihin antanut koskea -juurikasvu kulmakarvoissa ei ole se ihan kaikkein haviteltavin olotila. Ja jollain oudolla tavalla olin kiintynyt mustiin karvoihini, vaikka sainkin jatkuvasti kuulla, että ne ovat liian hallitsevat, ja tekevät tarpeettoman äkäisen näköiseksi. No, kaltaiselleni pehmolle se saattoi olla vain ihan hyvä juttu.

Nyt siis ensimmäistä kertaa vuosiin olen ihan oikeasti innostunut meikkaamaan Marielan oppien mukaan kulmiani, kun sain nuo tuotteet mukaani avajaisista, en vain täyttämään harmaalla kynällä kolosia. Ihan pohjalle laitoin hiukan tuota vaaleampaa sävyä, ja korkeaa kaarta madalsin ohuin kynäviivoin, ja koko komeuden silasin tummemmalla kulmavärillä ja siveltimellä. Ylimääräiset harjalla pois ja kulmakarvageelllä ojennukseen. Meikatuiltahan ne toki näyttävät, mutta hauskaa vaihtelua tämä un-natural look, niin kauan kun trendi nyt sitten kestääkin!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiesittekö, että heijastin on suomalainen keksintö? Minä en. Aikas hienoa! 

Etsin netistä kivannäköisiä heijastimia koska omani onnistun aina jemmaamaan erihyvään piiloon kevään koittaessa. Joissain perheissä patterit syö sukkia, meillä ilmeisesti palanpainikkeeksi myös heijastimia. Viime keväänä muumit, muuten.

Heijastin kun nyt vain on välttämätön juttu, joten ajattelin koittaa netin apajia tänä vuonna. Heijastimen pitäisi siis olla kivannäköinen ja ennenmuuta tietysti tehokas, luvattoman heikkolaatuisia kiiluvaisia on tarjolla. Omia lemppareitani kautta aikojen ovat olleet SPR:ltä saatu lumihiutale ja jostain omituisesta syystä Säästöpankin logoheijastin. Vallan kasaria.

Ehdottomasti parhaan vähän nykyaikaisemman valikoiman löysin Heijastinkaupasta (nomen est omen sanois latinalainen fiksu), joka vielä kivana yllärinä toimittaa kirjepostiin mahtuvat heijastimet postikuluitta. Sinne taidan laittaa tilauksen vetämään lähiaikoina.

 

 

Nämä heijastimet tässä kuvina ovat juuri tuolta mainitsemani Heijastinkaupan sivuilta. Tänä vuonna oma suosikkejani ovat nämä kuvituksena olevat Aalto-Renvallin sulkaheijastimet (erityisen kiva idea on tuo saapassulka-heijastin, jonka voi kiinnittää klipsillä) sekä Ilkka Suppasen Möbiuksen nauha-heijastin. 

 

Paola Suhosen söpöstä Bambista on sanottava, että elleivät ole kiinnittäneet viime vuosina erityishuomiota bambin kiinnitykseen, ovat  kokemukseni mukaan kovin karkaavaiset: peräti kaksi elikkoani on karannut ensimmäisen päivän aikana ketjusta. Tai sitten olen vain huono bambinkasvattaja, mahdollista sekin.

Pyssyjä en itse figuureina suosi, vaikka olisivat suloisen mintunvihreitä, mutta voisin kuvitella, että saattavat sopia monelle, joille perusheijastin ei vain ole se juttu. Parempi kai sitten pyssykin kuin ei mitään.

Kannattaa siis käydä kurkkimassa valikoimia, jos heijastin vielä puuttuu heilumasta. Ja minusta muuten tosi kiva pikkuinen lahjaidea niille tärkeimmille läheisille.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Therese Sennerholtin uudet kuviot ovat minusta kovasti kivoja! Minullahan on muutaman vuoden vanha Albert Einsteiniltä lainattu aikas osuva lausahdus "If you do what you always did you will get what you always got" tauluna ja muutamia pikku kortteja, mutta muutoin Thereseltä ei ole toviin löytynyt omaa sisintä sykähdyttäviä juttuja, vaikka kivalta näyttävätkin.  

Oma suosikkini näistä graafisista uutuuksista on tuo ylimmän kuvan "Bold and Straight Shape 2", joka omassa päässäni on simppelisti DI. Että kaikki dippainssit, nyt on teille ihkaoma taulu omistettuna.

 

PS. Tuo "I don't like perfect ei taitaisi oikein sopia minulle... Oma lempiquoteni kun puolivitsillä on jo vuosia ollut lainaus Lassista ja Leevistä: "Happiness isn't good enough, I demand euphoria". 

PS 2. Näkyipä olevan Theresen nettikaupassa nyt myös ale, jossa on muutamia tosi kivoja printtejä kaupan.

Ladataan...
Lilou's Crush

Ny oli kuulkaa asua kuvatessa suuren maaliman meininki...

...oli pärrää rekvisiittana...

... ja tiätty klamppi selässä siluettia luomassa tuulessa lepattavassa paidassa :D

Joskus käy niin, että kun "ihan noppaan napataan vaan asukuva jookos", paikalle sattuu tietysti juuri silloin naapurustomme herroja ja rouvia. Mutta eip vähä mittään, eloa kuviin: yksi lainaa rekvisiitaksi hurjan hienon Vespansa, toiset taas katsoo meininkiä huvittuneena ja huvittaa se minuakin kyllä.  Lienevät kaverit jo tottuneet kolmessa vuodessa näihin meikäläisen höpsötyksiin.

Pyytäisin kuitenkin kiinnittämään ihan erityishuomion tuohon stylistiä leikkineen miehen paitaan kiinnittämään "klamppiin" eli laputettuun pyykkipoikaan. "Olet kiva kaveri" siinä sanotaan. Sain sen tytöltäni, joka oli saanut sen eskarista. Aarre.

 

Yllä tällä kertaa: paita ja Crocker-farkut (saatu JC:ltä, valtavan iso kiitos!), kengät Isabel Marant, laukku Prada

Pages