Ladataan...
Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Lumene

Olette täällä tontillani saaneet usein lukea Lumenen kuulumisia, ihan hetki sitten kerroin hyväksi havaitsemistani uusista LÄHDE-tuotteista. Olen törmännyt Lumenen tuotteisiin maailman eri kolkissa, ja jokainen kohtaaminen on ollut pilkahdus iloa ja ylpeyttä. Ajan saatossa olen saanut myös sattuman kautta ystävikseni lumenelaisia, päässyt tutustumaan tuotteiden syntyyn ja jopa tehnyt aivan itse itselleni oman lemppari luomivärini.

Nyt pääsen jälleen tähän yhteen lempiaiheistani, kun Lumene kutsui minut mukaan kampanjaan, ja pohtimaan, mitä suomalainen kauneus minulle tarkoittaa. Piti ihan hetkeksi pysähtyä miettimään.

Yhdellä lauseella en tätä kyllä mitenkään pystynyt kuvailemaan. Määrittelen kauneuden eräänlaisena puhtautena, raikkautena. Aitoutena ja sen myötä rohkeutena olla oma itsensä. Sellaisena itsevarmuutena, jota ei tarvitse peitellä, ei hyvinä eikä vähemmän hyvinä päivinä. Aitous on kaunista. Eletty elämä saa näkyä, ikä saa näkyä. Elämänilona. Tämä kaikki huoliteltuna pakettina, siinäpä se on minusta se suomalainen kauneus parhaimmillaan.

Lumenen tuotteet palvelevat arjessani minua luotettavasti joka päivä. Meikit eivät peitä ja piilota, vaan niillä voi korostaa parhaita puolia: vähän hehkua sinne, sipaisu punaa tuonne ja ripaus ripsaria tänne. Olenkin ystäväpiirissäni varsinainen Lumenen meikkivoiteiden ambassador, niin paljon olen luennoinut hetki sitten uusiutuneista tuotteista. 

Nyt todella taidokkaasti kokonaan, myös visuaalista silmääni miellyttävästi uusitusta sarjasta on löytynyt muutama muukin luottotuote: Invisible Illumintation Nordic Light -valopisarat hennossa roosan sävyssä on toinen niistä: luonnollista hehkua, kaukana diskoshimmereistä. Sipaisen vähän poskipäille, nenänselkään ja amorinkaarelle. Barely there, mutta jotakin hyvää tapahtuu selvästi ilmeessä.

Toinen suosikkini on Invisible Illumination Instant Glow sävyseerum: ohuenohut, siis huomattavasti tyypillisiä meikkivoiteita ohkaisempi nestemäinen voide, jota käytän itse meikkivoiteen tapaan: oma iho kuultaa läpi, mutta näyttää luonnollisella tavalla viimeistellyltä. Tämä on todella riittoisa tuote, nestemäisyytensä vuoksi sitä tarvitsee koko kasvoille vain muutaman pisaran.

Lumenen uudistus ulottuu myös ihonhoidon tuotteisiin. Tuttuun tapaan ihonhoidon tehoaineet on löydetty Suomen luonnosta. VALO-tuotteissa on käytetty mm. lakkaa ja puhdasta, pohjoista lähdevettä. LÄHDE-sarjassa puolestaan on mukana koivun mahlaa. 

Tällä hetkellä sairastelukierteeseen, vuodenajan vaihteluun ja lämmityskauteen reagoiva ihoni iho kaipaa sekä kosteutusta että heleyttä ja hehkua tällä hetkellä kipeästi. Olenkin ottanut menneellä viikolla kaikki keinot käyttöön, ja hellinyt ihoa niin sisäisesti hyvällä ruoalla ja juomalla runsaasti vettä kuin ulkoisesti kirkastavilla ja hehkua tuovilla tuotteilla.

Erityisen hyväksi juuri tähän hetkeen olen havainnut yöksi hiukan tuhdimman LÄHDE Tehokosteuttavan yövoiteen ja Ravitseva 24h kosteusbalsamin. VALO-sarjasta olen löytänyt aamujen avuksi virkeyttä tuomaan VALO Kirkastavaa ja siloittavaa hyaluronitiivistettä kosteusvoiteen alle. Jotenkin lohdullista, että kun valo vähenee ulkosalla, voin sipaista sitä purnukasta. Universumin tasapaino säilyy.

Sitten tosi kivaan arvontaan! Kerropa minulle, mitä suomalainen kauneus sinulle tarkoittaa? Millaisia ajatuksia sanapari sinussa herättää? Jaa mietteesi kommentiboksissa, ja osallistut näistä uutuustuotteista kootun palkinnon arvontaan. Valitsin arvottavakseni VALO-tuotepaketin, sillä sitä minä eniten haluan teille juuri nyt kaamokseen antaa, VALOa ja iloa! Paketin arvo on 80€ ja se sisältää seuraavat tuotteet:

  • Lumene VALO kirkastava & silottava kosteusvoide
  • Lumene VALO heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke
  • Lumene VALO kirkastava & silottava hyaluronitiiviste
     

Arvontaan voi osallistua tasan viikon ajan, maanantain 7.11. vuorokauden loppuun saakka. Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä arvonnan voittajaan meilitse.

Kaunista alkanutta viikkoa!

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen hemmottelin itseäni visiitilläni lempikukkakauppaani La Reineen Mariankadulla. Oli minulla kyllä vallan asiaakin, tarvitsin nimittäin vähän heinää kuvauksia varten, mutta koska mennyt viikko oli rankka, oli rentouttavaa pyöriä ihanien kukkien ja tuoksujen keskellä ja miettiä myös kotiin jotakin kivaa piristystä.

Tällainen kukkamoukari, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, hurmasi minut jo viimeksi. Oikea mörssäri kasvikseksi. Se koristaa nyt ikkunaamme niin kauan kuin jaksaa. Kuulemma pitkään. 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Syksyn tullen aloin etsiä jotakin säilytintä, jonne saisin parvekkeelta aktiivikäytöstä säilytykseen siirtyvät istuintyynyt ja viltit piiloon. Jättikasa! Koska vilteille on tilausta lasten majaleikeissä, liian hankalaan paikkaan tai ylimmälle hyllylle niitä ei voinut laittaa. Olin nähnyt läheisessä sisustusliikkeessä kivan kannellisen meriruohokorin, mutta ensinnäkin haju oli aika kamala ja voimakas, ja toisekseen se väri, mistä tykkäsin, oli jo mennyt.

Sitten muistin, että olin joskus nähnyt L'Essentielin pestäviä paperikoreja jätti-isossa koossa. Sellaisen perään siis. Nettikaupat eivät tällä kertaa XL-bagin suhteen tuoneet tulosta, mutta onneksi muistin Pinon. Ja siellähän niitä oli, juuri tuossa etsimässäni sävyssäkin.

Aivan täydellinen tähän hommaan: kevyt siirtää, juuri passelin kokoinen, kiva väri ja pestäväkin vielä. 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Mittani alkaa pikkuhiljaa olla täynnä. 

Olen sairastanut vuosien mittaan lukuisia poskiontelontulehduksia. Ihan itsenäisiä sellaisia, allergiaa seuranneita ja tietysti flunssan jälkitauteina, kuten ne useimmille saapuvat.

Olo on kamala: kuin vuosisadan flunssa olisi vyörymässä yli, toisilla kerroilla hampaita särkee niin, että ne tekisi mieli kiskoa itse irti. Kurkussa on limaa jatkuvasti, ääni käheytyy. Yskittää makuulla joten uni kärsii. Päätä särkee, silmiä särkee, otsaa särkee. Pahinta on kuitenkin ehkä jatkuva puolikuntoinen olo. Ainainen väsymys. Kesken jäävät urheiluputket. Jatkuva lääkkeiden syöminen ja suihkiminen. Onneksi olen päässyt sopivalla lääkityksellä lähes kokonaan eroon antibioottikierteestä, joka meinasi vastustuskyvyn lisäksi tuhota koko massun hyvinvoinnin.

Omaa vaivaani on tutkittu paljon, ja sille on helpotuksekseni löytynyt syy. Kaikki päässäni on kuulemma hirveän pientä (aivotkin...?). Olemattoman ahtaat aukot nenästä poskionteloihin. Ilmastointi ei pelaa, allergia aiheuttaa helposti turvotusta, ja röörit menevät täysin tukkoon. Nuhassa mikään ei pääse ulos. Nenäkannusta laskettu vesikään ei pääse liikkumaan sinne eikä tänne.

Oma korvalääkärini kirjoitti minulle jo kauan aikaa sitten lähetteen lähetystä vaille valmiiksi FESS-leikkaukseen, jossa noita aukkoja laajennetaan, eli murretaan luuta ja koverretaan suuremmat reiät onteloihin, että ilma ja nesteet pääsevät kulkemaan, eikä tulehdus enää iske niin helposti, tai ainakin paranee nopeammin (ja punkteeraus tulee helpommaksi, jos siihen taas joudutaan). 

Nyt syksyn mittaan olen sairastanut jo kolme tulehdusta -tai kroonistahan tämä taitaa olla, eli homma on aktivoitunut kolmesti. Ja kuppi tuli täyteen. Pyysin lääkäriäni laittamaan lähetteen matkaan.

Olisiko siellä ruudun takana rohkaisevia kokemuksia leikkauksesta? Minua nimittäin jännittää aika paljon. 

 

(kuva joltakin kipeyskerralta, hetkeltä kun alkaa jo elämä voittaa, sen muistan)

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Minulla on muutama hyvin kirkas muistikuva lapsuudesta ajalta, kun olen ollut todella pieni, ihan taaperoinen. Yksi niistä on elämäni ainoa ampparin pisto sormeen tökkiessäni sitä mummalla ja paapalla keinutuolin alla, ja eräs toinen on sellainen, kun herätessäni päiväunilta samaiset mumma ja paappa ovat tulleet kylään, ja ovat kumartuneena pinnasängyn ylle. Paappani oli tullut juuri lenkiltä, ja hänellä oli tapansa mukaan päällä WWF:n pandan kuvalla varustettu harmaa college. Tuo pandapaita ja eriväriset Ressun kuvalla varustetut "Suomi Juoksee" -tapahtuman paidat liittyvät lapsuuteeni ja rakkaaseen paappaani ihan samalla tavalla kuin Mumm-deodorantin ja sitruuna-käsivoiteen tuoksu.

Jotenkin tämä WWF:n pandojen uusi tuleminen siis liikutti kovasti, kun H&M julkisti yhteistyönsä WWF:n kanssa Conscious-tuotteilla, joiden myynnistä 10% menee WWF:n hyväksi. Ostin heti vaatteiden tultua kauppaan tokaluokkalaiselle pandapaidan, vaikka se ei ihan just jetsulleen se klassikko ollutkaan, mutta panda ja wwf, sitä komboa ei vain oikein voinut vastustaa. Myöhemmin sain vielä ilokseni lapsukaisille H&M:ltä lahjaksi muutaman vaatteen, ja tytöt mieltyivät niihin niin, että pyörivät pesussa ja pidossa nonstoppina. Ajattelin vielä käydä metsästämässä pienemmälle samanlaisen pandacollegen mikä siskolla jo on. Sen verran vinkkaan, että ainakin yläosissa mitoitukset olivat tosi niukkoja, eli jos joku ihastui ja katsastaa nettikaupan tarjontaa, meidän miniatyyrille, joka yleensä käyttää kokoa 92, on koko 98 jo aika nafti.

Katsastin tässä innossa myös WWF:n nettikaupan tarjonna, mutta pahus, sitä aitoa ja originellia harmaata collaria ei ollut saatavissa, vain liian moderni huppariversio omaan makuun. Paapalle kyllä voisi pukki kääriä pakettiin uuden t-paidan, johan siitä viimeisestä on yli 30 vuotta aikaa!

Ladataan...

Pages