Ladataan...
Lilou's Crush

Meidän perheessä ollaan huviksemme haaveiltu laatikkopyörästä koko se aika, kun täällä ollaan asuttu. Nyt orastava kevätfiilis ja tuleva mökkikausi vailla parkkipaikkaa herätti haaveen jälleen henkiin.

 

Saisi henki herätellä myös lottokuponkiin oikeat numerot, sen verran on hintaa pyörillä. Kylläpä kelpaisi lapset, mökkieväät ja romppeet tuollaisella körötellä perille. En tosin tiedä, missä vekotinta edes säilyttäisi, sen verran iso härveli on. Mutta saahan sitä aina haaveilla.

 

(ensimmäinen kuva ensimmäinen Christiania bike vuodelta 1984, toinen nykymalli ja kolmas Babboe Bike)

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vaikka lähimpään Zaraan ei ole kuin kolme kilometriä, ilahduttaa tämän viikkoinen uutinen nettikaupan avautumisesta viiiiiiiimeinkin maaliskuussa myös näillä markkinoilla kovasti.

Koko mallisto ja kokotiedot silmien edessä, siinä pienessä aikaikkunassa, joka itsellä kurkkimiseen on, voi kyllä kiitos!

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Parhaat lahjat tulevat pulleissa ruskeissa kirjekuorissa, viimeistään nyt se on todistettu!

Postilaatikossa odotti nimittäin ystäväni Sannan tekemä valloittava Prinsessa-värityskirja! Kirjan alkusivulla Sanna kertoo, mistä ajatus kirjaan lähti:

"Tyttäreni sai viisivuotiaana silmälasit, ja hän pohti, käyttävätkö prinsessat laseja. Tuumasimme yhdessä, että osa prinsessoista käyttää ehkä piilolinssejä, mutta varmasti on prinsessoja, jotka tarvitsevat laseja, ihan niinkuin me muutkin. Sitten mietimme, onko sellaisia prinsessoja, jotka pitävät housuja. Tietenkin on! On myös pörröisiä prinsessoja, pikkuruisia, takkutukkaisia ja..."

Olen tähän saakka jollain ihmeen kaupalla onnistunut välttämän vallalla olevan värityskirja-buumin ajanpuute mielessäni, mutta nyt on sekin homma korkattu. Siihen vaadittiin vain tällainen vähän kuninkaallisempi versio.

Terveisin yhden takkutukkaisen, reikäpolvisen parkour-prinsessan ja yhden meikeistä liian kiinnostuneen herkkusuuprinsessan Hertta-kuningatar-prinsessa-äiti

 

PS. Sanna on ihan huikean taitava kuvittaja, kaiken muun hyvän ja hauskan lisäksi. Instassa voi seurata  @sannamander tai ihailla Agent Pekan sivuilta portfoliota.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuten minkä tahansa hyvän loman alla, edellisenä yönä ei nukuttu. Itse olisin tosin vallan mieluusti painanut pään tyynyyn tuolloin puoli kahdelta, kun viimein pääsin sänkyyn. Pienin meistä kuitenkin tuumasi, että se on vielä parempi aika herätä, ja herättää samalla muukin talon väki. Paljon on asiaa puhumaan oppivalla yön pimeinä tunteina, sen voin kertoa. Juttua riittää taukoamatta ainakin puoli kahdesta kello neljään, jolloin viimein sammahdettiin. Vain noustaksemme parin tunnin kuluttua, osa peipposina, ja joku vähän toisennäköisenä lintuna...

Pakkaus hoitui ihan-vähän-sinnepäin aamun tunteina silmät ristissä. Valtavat pakaasit mukana, kaikkea ja vähän päälle, varmuuden vuoksi, kun ajatus ei pysynyt pakkausvauhdissa mukana. Kaikkea, paitsi pienen hammasharja. Perus.

Perille päästyä vastassa odotti päivällinen, paljon muuhun ei olisi puhti riittänytkään, siis minulla. Toista se oli perheen muilla tytöillä. Onneksemme kohteessa on loistava lapsenvahtipalvelu ja turvalliset fasiliteetit, ensiluokkainen ruoka ja rauhallinen miljöö. Kaikenpäälle huoneesta löytyy upouusi peti, untuvapeitto ja anatominen tyyny ja kaiken kruunaa paras lomaseura.

Anoppila. En vaihtas.

Ladataan...

Pages