Ladataan...
Lilou's Crush

Instagramissa (@lilouscrush on tili, muuten!) jo ehdin näistä uusista pokistani intoilla. Näiden kanssahan kävi silviissiin hassusti, että ostin ihan toiset lasit -ja niitä noutaessani iskin silmäni näihin, enkä enää irti saanut!

Greisit lasit olivat herättäneet kyllä useamman asiakkaan kiinnostuksen, mutta kai se on totta, että ei tällaisiin ihan joka mirkku sitten kuitenkaan päädy, joten hyllyyn olivat jääneet. Ystäväni nauroi itsensä tärviölle sovituskuvan nähtyään, ja kielsi ostamasta näitä. (ja väittää vielä olevansa ystävä, hmpf...)

Teimme optikon kanssa ilmeisesti molempien mielestä huippudiilin: minä sain kehykset 50€:lla (kuvitelkaa, että saisitte kuolaamanne pokat viidelläkympillä, joka on murto-osa alkuperäisestä hinnasta, johon ei olisi jo yhdet rillit hankkineena mitenkään varaa!) ja hän pääsi eroon ilmeisen haasteellisesta myytävästä. Win-win!

Ah olen niiiiin tyytyväinen näihin! Kaikenpäälle oikeassa linssissä on viimein parempi hionta, sen kanssa on nimittöin ollut vähän haasteita laserleikkauksen jälkeen, jossa minulle tuli hajataittoa molempiin silmiin. Nyt ei haloile enää niin pahasti.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ajan kulumista taivastelin jo pari päivää sitten, kun päivittelin, että kolme kuukautta on mennyt uusissa hommissa. Ja nyt sitä vasta taivastelenkin...

Tuo kuva on otettu aikalailla tasan vuosi sitten. Silloin poltti hiekka huolettoman lomalaisen varpaiden alla, hoitovapaa tuntui jatkuvan i-kui-ses-ti, kesä häämötti edessä ja kaukana kaukana paluu arkeen ja siihen peruselämään, mitä nyt eletään. Ja peruselämään vielä aikamoisella twistillä, mitä tämä työelämän mullistuskausi onkaan tuonut muassaan. 

Eipä siinä: pidän itseäni onnekkaana, kaikkiruokainen kuin monin tavoin olen. Nautin valtavasti lapsen kanssa kotona olemisesta ja satunnaisten töiden rytmittämästä hitaasta arjesta ja omista pikku projekteista -ja samoin nautin nykyisestä sähäkästä menosta, joskin bebelinojen kanssa aikaa saisi olla enemmän käytössä. Ja lapset, ihanat kaiken ikäisenä, mutta kyllä siinä vauva-ajassa on minulle jotain aivan vastustamatonta... 

Ymmärrän kuitenkin hyvin, että toisilla on erilaiset fiilikset, kaipavat joko enemmän säpinää kuin mitä vauva-arki tarjoaa tai vieroksuvat tempoilevaa "uraäitiarkea" -hipsuissa tämä, kun en parempaakaan keksinyt tähän iltaväsyn aikaan.

Kaiken tämän horinan keskellä kuitenkin se ajankulun kolahdus: lomakammassa piikit ei riitä takkuja setvimään. Kotivahti pakannut kimpsunsa ja valmis saapumaan paikalle. Töissä miljoona asiaa vielä pöydällä, mutta viikon päästä se alkaa, meidän perheen loma!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terveisiä Lahdesta MM-kisahulinoiden keskeltä. Itse en hulinoi, kun keräilen voimia taisteluun flunssaa vastaan, mutta onhan se kisafiilis tarttuva!

Ihana talvisää ja puuteriset hanget suorastaan imivät ulko-ovesta ulos niin että naama jäi nakuksi ja tukkakin kampaamatta. Vaikka ei varsinaisia ulkoiluromppeita tullut otettua mukaan, hyvin tarkeni: tein nimittäin joulun jälkeen koko talven, tai ehkä kymmenenkin talven, parhaan vaatehankinnan!

Minä, vilukissa, olen katsellut lämmintä talvitakkia jo useamman vuoden. Jo ennen lapsia hankittu Ganada Goosen Expedition Parka oli juuri sellainen, mutta ongelmana oli ensin pituus (takki loppuu peffan alle) ja sen jälkeen leveys (kakkosella alkaneella vuosikymmenellä olin rutkasti alipainoinen ja kohta nelosella alkavaa kymmenlukua koputellessa normaalipainossa -takki alkoi olla turhan napakka rintamuksesta ja peffan kohdalta, vaikka kiinni menikin).

Myin siis edelleen huippukuntoisen parkan ja pari muuta takkia pois kirppiksellä, ja raaskin viimein siksi hankkia pohjemittaisen untuvatakin, Canada Goosen Mystique Parkan, vaikka jouduin aika monta rahaa siihen laittamaan lisääkin. Uskoin kuitenkin, että korkein mahdollinen lämpöluokitus ja kerrankin jalkoja suojaava malli on sen arvoinen.

Kieltämättä takki näyttää päällä vähän makuupussilta. Mutta onko se sitten huono juttu, minusta ei juurikaan. Hihat ovat riittävän pitkät, että resorit saa halutessaan vedettyä sormenpäiden yli. Lämmin se tosiaan on -lähdin yhtenä tuulisena iltana kauppaan, ja sattumalta vilkaisin Hakaniemen lämpömittaria: -19 astetta, enkä minä ollut moksis! Ainoat miinukset annan melko avonaisista taskuista ja huonosti päässä pysyvästä hupusta, muuten takki on kaltaiselleni kalikalle täydellinen.

 

Yllä pakkasessa: untsikka Canada Goose, pilkistävät collarit Acne ja kengät Timberland

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Koko ajan on perjantai tai maanantai!

Kohta on takana kolme kuukautta uudessa työssä, ja millaista vauhtia päivät ja viikot ovatkaan lentäneet.

Ensihetkistä saakka tuntui, että olen palannut kotiin. Varauduin sen olevan alkuhuumaa, mutta fiilis on viikkojen vieriessä vain vahvistunut. Niin kiva mennä aamulla töihin!

Tietysti jokaisessa työssä on vähän hankalampiakin päiviä tai hetkiä, niin myös omassani, mutta ne ovat ohimeneviä. Apua tai sparrailukaveri on aina saatavilla, ja yhdessä tekemisen tapa on muutenkin vahva. Starakulttuuria toimistollamme ei ole, ja se on merkittävä juttu mainostoimistossa se. Jokaisen panos on tärkeä. 

Toisinaan, kuten tänään, havahdun hyvänmielen hyrinääni. (Eikä se johdu ainoastaan tuosta alimman kuvan ihmenaisesta Pepistä, joka on toimistonne ikioma kokki ja hemmottelee hyvällä ruoalla joka päivä -vaikka silläkin toki on varsin suuri merkitys iloiselle mielelle.) Miten hyvä sakki sitä onkaan ympärillä, ja miten onnellinen olen suurelta tuntuneelta päätöksestäni. 

 

PS. Viimeksi eilen sanoin uraansa pohtivalle herrasmiehelle hyväksi havaitsemani neuvon: "Kyllä sydän tietää." 

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Granrothin Karamellitiedotus informoi:

Sinä inkiväärinhimoinen makeanystävä. Suuntaa hyvin varustellun makeispuodin tai K-Marketin karkkiosastolle (tai hmm, työkaverin pöydällä olevalle askille...) ja kohtaa GinGin. Ginger Peoplen tahmaisenpoltteleva inkiväärikaramelli, joka on "like no other".

Ah. 

(ja kyllä, namitauko on ohi tältä erää)

Ladataan...

Pages