Ladataan...
Lilou's Crush

Kas. Eilen vielä vitivalkoinen seinä muuttui saumauksen jälkeen beigeksi/vaaleanpunertavaksi, valon sävystä riippuen. Aika hitsin kammottava kombo viileän marmorin kaverina.

Mitä me tästä opimme? Emme yhtään mitään. Vaikka laatat on valittu ja verrattu erilaisissa valoissa ja sauma-aine huolella valittu, näin voi silti näköjään käydä, kun universumissa on valkoisten sävyjen jumalat nälissään tai muuten vain hupailutuulella.

Kuva ei kerro koko totuutta, vaaleanpunaisuus on todettu niin laatoittajan, velipojan, lasten kummin kuin miehen, lapsen ja minun tahoiltani.

Otan asian yllättävän zen-henkisesti. Jottain tehrään, pari vaihtoehtoa selvityksen alla. -laatoituksen purkaminen ei ole vaihtoehto, se olisi ihan höpöhommia, samoin saumojen poisto. Hyvä tästä vielä tulee jollain ilveellä. 

Kaiken oppii kun kauan elää ja remontoi!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Tuskasteleeko joku muu siellä "pikkusukkien" eli ns. avokassukkien kanssa? Käsi ylös, vai olenko yksin pystyin käpälineni? Jos en, niin tässä vinkki teille muille pystytassuille. Lindex. Lindexistä löytyy ehdottomasti parhaat sukat tuohon tarpeeseen, kuin myös moniin muihinkin sukkatilanteisiin.

Kuvassa näkyvät sukat ostin viime viikolla, ja ovat ehdottomasti parhaat genrensä edustajat, joita olen koskaan jalkaani sujauttanut. 

Sekä kanta, reunat että suuaukko ovat niin matalat, että eivät pilkahdakaan loafereistani. Päinvastoin kuin muut matalat sukkaset, nämä pysyvät leveähkön, koko suuaukkoa kiertävän silikoninauhan avulla paikalla kovassakin menossa ja aivan koko päivän. Sukat ovat mukavasti muotoonommellut, että pesun jälkeenkin vielä löytää paikan kantapäälle ja varpaille, eivätkä pureudu kantapäästä ihon sisään.

Ostan heti toiset kaveriksi, kun kohdalle osuvat. Ovat onneksi "osta kolme, maksa kaks". Hinta oli muistaakseni kuuden euron paikkeilla per pari.

Ladataan...
Lilou's Crush

Minkä täydellisen pikku lomasen helatorstai tarjosikaan! 

Olin itse perjantain välissä töissä, ja hoidin remonttiin liittyviä asioita iltaan saakka, muu perhe vietti pidempää vapaata. Kun auton nokka tömpsäti tutulle paikalleen anoppilassa viimein myöhään illalla, lomamieli napsahti päälle samantien.

Lapset nauttivat täysillä yhtäkkisestä kesästä ja pitkästä viikonlopusta! 

"No filter needed" tuumasin, kun näitä kuvia katselin. Viimein se on täällä! Ehkä vain hetken, mutta siitä viis.

Ihana kesä.

 

PS. No vähän tässä kesähommassa on huonoakin. Päälle hyökyvä siitepölyn huippukausi ärsytti limakalvot ääritilaan jo kauan päällä olleesta lääkityksestä huolimatta, ja toivotti vierailulle ei-toivotun vanhan tutun. Pitkästä aikaa ikävästi hampaiden hermojakin kalvava poskiontelotulehdus saapui piinaamaan. Kaikki konstit on napattu käyttöön, niin ne hihhulimmat kuin länsimaisen lääketieteen keinot. Pysyisi aisoissa nyt vaan!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ai juukeli! Kyllä kasaridiskon kasvatti, Jason Donovanin ja Kyllitädin tahtiin lapsena tanssahdellut meikäläinen oli sisikuntaa myöten onnellinen kuunnellessaan Lahti-Helsinki-Lahti moottoritien sinne tänne ja takaisin Anna Puun suht tuoretta sinkkua. Kurkku käheänä on koilotettu, tunnustan. Onneksi olin autossa yksin, ei sitä kertausta olisi kestänyt vanha Erkkikään. 

Anna tälle yksi yö tai ainakin pari soittokertaa aikaa, jos olet seiskytluvun lopun tai kasarin alun lapsi! Ihana!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ensin nauratti. Sitten pääsin hiplauseisyydelle, ja alkoi houkuttelemaan.

Aevan kreisit. Suomen kevääseen ja kesään toisaalta täydelliset: kanta auki mutta karvaa lämmittämään kalseita päiviä. -Kunhan ei satu satamaan!

Guccin pistokkaat taisivat olla karvakenkäbuumin kärjessä? Sen jälkeen erilaisia karvavirityksiä varvastossuista loafereihin on löytynyt monelta merkiltä ja monesta hintaluokasta: Givenchy, Roger Vivier, Jeffrey Campbell, Steve Madden ja Zara ainakin ovat omansa lanseeranneet. 

Mitäs tuumaatte? Hihitys, hirvitys vai hurmaus?

Pages