Ladataan...
Lilou's Crush

Olin eilen aivan kertakaikkisen ihastuttavassa tilaisuudessa. Raahasin rättiväsyneenä itseni Stockmannille, jossa avataan 1.3 Suomen ensimmäinen Atelier Cologne -myymälä Shop-in-Shopina. Atelier Cologne on 2009 ensimmäinen Cologne Absolue -parfyymitalo ja tuoksuperheen luoja -Inspiraatio tuoksuihin on saatu legendaarisesta Eau de Colognesta, "Kölninvedestä", mikä onkin varmasti nimenä monelle tuttu.

 

Cologne Absolue -tuoksuissa sitrusperäisiin raaka-aineisiin on sekoitettu yhteen tuoksuissa yleisesti käytettäviä arvokkaita, luonnollisia raaka-aineita -hyvin persoonallisella tavalla. Linjoja on viisi: raikkaan sitruksinen Joie de Vivre, elegantti ja selkeä Chic Absolue, yllättävä Avant Garde, voimakkaista, harvinaisista ja arvokkaista tuoksuista koostuva Haute Couture sekä eksottinen, mausteinen Carte Blanche.

 

Saimme kuulla kaikkien tuoksujen kertomukset samalla, kun nuuhkimme niitä. Persoonallisia tuoksuja ja rakkauden ja intohimon täyteisiä tarinoita niiden takana. Olin paikalla ystäväni Jennan kanssa, ja huvittavaa oli, että tuoksumakumme oli prikulleen samanlainen -samoin kuin makumme tuoksun suojakotelon valinnassa. Vakka kantensa ja niin edelleen... Tuo pikkuinen suojakotelo matkakokoiselle tuoksulle on mahdollista ostaa ja nimikoida, vaihtoehtoja on tosi monta. Minusta ihana ajatus, etenkin kun Hertta-nimikoituja asioita ei maailmaan mahdu ilman käsityötä.

Saimme valita kaikkien tuoksujen joukosta itsellemme yhden, ja oma valintani oli lämmin Santal Carmin -aika erilainen, kuin yleensä suosimani tuoksut. Ensituoksuna siinä on Calabrian bergamottia, limettiä Meksikosta ja sahramia Intiasta, ytimessä valkoista myskiä ja santeli- ja gaiac-puuta. Ja pohjalla seetriä Texasista, Madagaskarin vaniljaa ja vielä papuryskasvia Intiasta. Aikamoinen maailmantuoksu, sanoisin!

Suosittelen kyllä käymään nenu pitkällä tuolla osastolla: tarinat kuuluvat kokemukseen, ja tuoksut ovat todellakin elämyksiä. Noin monen hajun jälkeen oli jo nenu ihan ympäripyörryksissä tottakai, mutta edelleen valinta tuntuu oikealta. 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vietetään viimeistä iltaa saunanraukeina, ja katsellaan Mies ja Alaston ase-klassikkoa liian nuorten leffaseuralaisten kanssa.

Olen aivan myyty Rukalle. Ennen tätä vuotta ja Olavi-hauvaa suunnattiin vuosia lämpöön hiihtolomalla, lumilomat eivät rehellisesti käyneet mielessäkään. Tänä vuonna, kiitos Olavin ja kiitos muutaman vuoden tauon jälkeen heränneen murtsikka-innostuksen, onneksi päädyttiin tänne Lapin lumille, sillä loma on ollut aivan mielettömän ihana (poislukien autoreissu), ja ylittänyt aivan kaikki odotukset!

Sehän oli jo aivan selvää, että rinteet ovat täällä huippuluokkaa, mutta tämä kaikki muu... upea luonto, superhyvät meiningit lapsiperheelle, todella helppo liikkuminen alueella (myös ilman autoa pärjäisi tosi hyvin!) ja hyvä ruokakin. 

Ollaan syöty, laskettu, saunottu, puuhattu sisäleikkipuistossa, tavattu täkäläistä kaveria, samoiltu metsässä, laskettu vähän lisää... murtsikat jäi, yllättävää kyllä, suksiboksiin auton katolle, sillä kaikkea ei vain näissä muutamassa päivässä ehdi. Siksipä onkin pakko tulla pian uudestaan.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terkkuja täältä Rukalta!

Jumalaisen kaunista ja jumalattoman kylmä. Eilen saavuttiin monien mutkien ja vastoinkäymisten jälkeen iltamyöhällä tänne perille, ihan tähän Ruka-kylän kylkeen. Sen jälkeen asiat onkin olleet enemmän kuin mallillaan! Purettiin kamat, saunottiin ja syötiin, ja aamulla herättiin ihanaan aurinkoon.

Vuokrattiin koko porukalle välineet loman ajaksi tuosta Pisteeltä, siellä se homma sujui kuin liukuhihnalla. Suitsaitsukkelaan oli kaikilla omat settinsä. Mukana meillä oli vain kolmet laskulasit ja kaksi kypärää, kaikki muu kahmaloitiin paikan päältä. Sitten hypättiin bussiin, joka kuljetti kylältä loivemmille Itä-Rukan rinteille, missä on myös koko perheen Rosa ja Rudolf Family Park.

Ostin molemmille tytöille yksityisopetukset hiihdonopettajalta, nuoremmalle puoli tuntia ja isommalle 50 min. Ensiksi mainitun kanssa ajankohta taisi olla vähän liian myöhään iltapäivällä, ja yleensä tosi reipasta tyttöä ei näkynyt, vaan mutruhuuli, joka onneksi äkkiä taittui ankkakävelyn tiimellyksessä taas omaksi itsekseen.

Isommalle homma oli puolestaan aivan napakymppi: tyyppiä ei olisi saanut rinteestä illallakaan millään pois! Tunnin laskukoulun jälkeen meno oli kohentunut aivan valtavalla harppauksella!

Nyt laitetaan tuli takkaan, saunotaan, ja syödään kiuasmakkarat. Unta tuskin tarvitsee tänäänkään hakea...

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terveisiä täysin järjettömän pakkaustohinan keskeltä. En edes viitsi aloittaa, mikä kaikki meidän Rukan reissun lähtövalmisteluissa on mennyt päin prinkkalaa (jep, katson juuri sinua, Talon Mies, ja juuri sinua, Lukittu Suksiboxi, ja sinua, Suksiboxin avain Japaniassa...). Sen sijaan, pahimpia puhinoita säästelläkseni, kerronpa työkuulumisia, kuten lupasin tuossa Uraoivallus -postauksessani.

Pari päivää sitten minua nauratti, kun näin seuraavanlaisen otsikon: "Suosittu bloggaaja ja N2 Marketingin asiakkuusjohtaja Hertta Granroth siirtyy Dynamo & Sonin toimitusjohtajaksi."  Mikäpä siinä, tottakai minua oikein mieluusti saa tituleerata suosituksi bloggaajaksi, joskin saavutukseni näissä blogihommissa lienevät toimitusjohtajan pestin hoitamisen osalta vähän vähäisemmällä painoarvolla.

Asian pihvi, eli siirtymiseni vt. toimitusjohtajasts ihan virallisesti sellaiseksi, kuului jotakuinkin näin:

Hertta Granroth palasi kotiin dynamo&sonin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

dynamo&sonin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Hertta Granroth, kuuden toisaalla vietetyn vuoden jälkeen. ”Tuntuu mainiolta palata takaisin, kuin kotiin tulisi. Arvostan valtavasti dynamo&sonin tinkimätöntä laatua markkinointiviestinnässä, designissä ja liikkuvassa kuvassa sekä dynamo&sonilaisten aitoutta ja perheenomaista työkulttuuria. Parhaat jutut kun tapaavat syntyä hyvässä ilmapiirissä."

Hertta Granroth oli alun perin tulossa dynamo&sonin operatiiviseksi johtajaksi, mutta tilanne muuttui ja hän toimi toimiston vt. toimitusjohtajana. Nyt hallitus siis päätti jättää nuo ylimääräiset kirjaimet tittelin edestä pois. ”Hertta on jo kahdessa kuukaudessa vaikuttanut vahvasti toimintakulttuuriin ja ilmapiiriin. Hän on tuonut toimistolle lämpöä, varmuutta ja vakautta”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Vesa Kujala.

Hertta vahvistaa dynamo&sonia nykyaikaisen ja lämpimän johtajuuden lisäksi vahvalla sisältö- ja vaikuttajaviestintäosaamisellaan. dynamo&sonissa Hertta taas arvostaa toimiston inhimillisesti pehmeää mutta ammatillisesti timantinkovaa ydintä, jotka kiteytyy lupaukseen ”Järkevä valitsee tunteen”.

”Ilman tunnetta mikään viestintä ei toimi. Tarinat ja tunteet ovat aina olleet dynamo&sonin vahvuuksia. Niillä on yhä enemmän merkitystä monikanavaisessa ja dataohjautuvassa markkinoinnissa. Lisäksi brändit puhuvat arvoista enemmän kuin koskaan, ja sitä niiltä myös odotetaan. Arvot, teot, aitous ja inhimillisyys ovat aina olleet dynamo&sonin dna:ssa. Ne näkyvät niin omassa kulttuurissamme kuin tekemässämme työssä.”

 

***

 

Tällä yrityksellä on aina ollut aivan erityinen paikka sydämessäni. Olen aivan valtavan ylpeä meistä, ja allekirjoitan joka ikisen tuossa lausumani sanan. Arvot, tarinat, tunteet, teot, aitous, inhimillisyys, intohimo ja ihmiset. Näistä on meidän jengi tehty.

 

Nyt on vuorossa vielä viimeinen pakkausrutistus, mutta se, minne nämä kamat huomenna tungetaan, on vielä mysteeri. Voi pojat sentään, kunpa edes KERRAN pääsisi lomalle ilman turhaa säätämistä!

 

 

 

Ladataan...

Pages