Ladataan...
Lilou's Crush

Olen kertonut useampaan otteeseen, että en oikein tykkää lotrata vartalovoiteilla, kun niistä jää niin inha, nahkea tunne nahkaan. Sama syy pitää myös yleensä kaukana itseruskettavista.

Vaan nyt on testissä sellainen tuote, että jos lopputulos on yhtään samankaltainen kuin aikaisemmissa (mahtavissa!) Vita Liberatan ruskettajissa, en enää kokeile ikinä mitään muuta!

Levitin Invisi Foaming Tan Wateria tuolla rukkasella, ja olin ihan että jee ja vau ja ei oo totta! Ei nihkeyttä, vaan vaahto imeytyi aivan salamana. Etenkin illalla ennen nukkumaan menoa, vaikka kuinka kuivattelisi, on jotenkin kelmuisa olo, eikä sellaisena ole yhtään kiva sujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Ja tahraakin yleensä... Invisi lupaakin imeytyä salamana ja olla tahraamatta. Ja on kaiken päälle 90% organic ja 100% myrkytön. Siitä tykkään kovasti myös.

Se itseruskettavissa aina (kyllä, niissä on ihan ihan ihan aina sellainen pieni tuoksu, vaikka mitä sanottaisiin, sanon minä herkkänenä) oleva tuoksu on todella mieto: en siis pelkää, että vieruskamu töissä nuuhkii ilmaa huomenna, että jahas, graanruutti on uinut itseruskettavassa (ha, tosin juuri kertoi itsekin sitä laittaneensa).

Raportoin.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Suuri päivä! 

Remontti vielä täysin kesken, ja muutama megaikävä yllätys matkan varrella (niistä myöhemmin lisää), mutta niin vain tänään, toukokuun viimeisenä päivänä, rantautui valtava lautta saaren penkereelle omaisuutemme kyydissään!

Siellä matkasi niin tuleva keittiö, sängyt, patjat, ulkokalusteet ja grilli. 

Aikamoinen ponnistus Lautta Pontevalta, Talon Mieheltä ja appiukolta. Apua kantamiseen saatiin myös naapurimökin Sepolta (but of course, naapurissa on Seppo!)

Yksi etappi saavutettu! 

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on jaettava aivan parin euron loistovinkki!

Minä, ruttuhuuli, ostin päähänpistosta viime Nykin reissulta Duane Readesta Revlonin Exfoliating Balmin. Ja voi veljet, simppeli rasva ja sehän toimii!

Rakeinen, raikas minttuinen huulirasvan lailla levitettävä huulten kuorinta-aine on ensimmäinen kokeilemistani, joka ihan oikeasti toimii. Käytän sitä itse niin, että sipaisen huuliin, muikistelen hetken huulia toisiinsa ja pyyhkäisen paperilla pois. Laitan ihan kevyesti päälle hyvää huulirasvaa, ja siinä se on, ihan silkoiset pusuttimet. 

Enpä olisi uskonut, jos en itse olisi kokeillut! Uskon tätä löytyvän monesta kosmetiikan nettikaupastakin, eli ihan ei rapakon taakse pikku puikon takia kannata lähteä.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on konttorityöläisellä ollut niin lihaksia vaativa viikonloppu, että on aikalailla jokainen muskeli hellänä. Syynä siihen on vauhtiviikonloppu, jonka aikana mökin lattia otti jättihyppäyksen eteenpäin! 

Tulen tekemään tästä tarkemman postauksen kun kaikki on valmiina, mutta pikku kurkistusta en malta olla näyttämättä!

Kuvan etualalla näkyy hiestä läpimärkä lipeöitsijä. Takana osa lipeöityä lattiaa.

Tänään saapuessamme mökille, vastassa oli todella kaunissävyinen matta lattia -joka ei tietenkään sellaiseksi voinut jäädä.

Nyt on siis hiottu, pyyhitty, öljytty, ja lattia näyttää hyvin erilaiselta -saapa nähdä, mikä huomisiltana paikalla odottaa!

Yksi kommelluskin sattui matkaan, vaikka muuten on sujunut todella hyvin. En nimittäin ollut varannut tarpeeksi rättejä öljynpyyhintään, ja saaressa kun oltiin, eikä vielä muuttokuorma saapunut, loppujen lopuksi lähdettiin mies ja minä ilman paitoja veneellä kohti parkkista. Onneksi oli jotain yläkropan suojana pelastusliivien lisäksi... mutta tulipa kuivattua!

Lauantaina meni siis remppapuuhissa hurjan pitkälle, mutta sainpa ihastella hetken kaunista auringonlaskuria laiturilta. Sunnuntaina sitten saapuivatkin hyttyset, katsotaan, koska seuraavan kerran sellainen rauha onnistuu.

 

PS. Tänään menomatkalla saareen ehdittiin käydä pikkumökillä keräämässä vähän tavaroita jo pois, sillä mökki saa uudet onnelliset omistajat kesäkuussa. Aaaaaah sitä Lauttasaaren vehreyttä ja kuumia kallioita. Tulee kyllä ikävä sitä pientä pesää.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Suolaa, palmuöljyä, ”kanankaltaista valmistetta” vai mitä tuo aromivahvenne onkaan... voi mikä tässä Mama Chicken Flavour nuudelissa onkaan, että se on minulle se ainoa oikea, ja sellainen höttö, johon toisinaan tulee ihan pakottava tarve saada sitä lautaselle! 

Juuri söin kuvankaltaisen annoksen ihan sellaisenaan. Jos oikein hifistelen, laitan sekaan keitetyn kananmunanpuolikkaat ja vähän kasviksia. Mutta sitä tapahtuu kyllä todella harvoin, sitä hifistelyä. Tuo tarjoiluannos tuossa pussissa... oi anna mun nauraa, rouva Mama, ei nyt sentään liioitella!

Parhaimmillaan nuudelssonit ovat tulikuumina, ja joltain toiselta napatuin tuplachilein. Sitä palmuöljyä laitan vain aivan rippusen.

Täällä tämä nyt annos massussaan pyytelee vertaistukea -mikä on sun ruokapöydän salainen aarre?

Ladataan...

Pages