Asuyhdistelmiä

Olen haaveillut uusista shortseista, uudesta värikkäästä t-paidasta, neuleista, kesämekosta ja kaikesta siltä väliltä. Rupesin kuitenkin miettimään, mitä oikeasti tarvitsen. Päätinkin katsoa tarkemmin vaatekaappiini, ja inspiroiduin kokoamaan kolme asuyhdistelmää vaatekaappini vaatteista. Sellaisia, joita voisin käyttää vielä kesällä. En ole ennen kuvannut asuyhdistelmiä, joita olen miettinyt, mutta nyt päätin kokeilla. Halusin jakaa ne myös teille.

 

Ensimmäinen asu, Mekko ja lenkkarit:

Täytyy sanoa, että en itse ole aktiivinen mekkojen käyttäjä, ja silti minulla on useampi mekko. Mekot käyttöön -asenteella yhdistin mekon lenkkareihin, jotta asu olisi helpommin lähestyttävä. Asun lenkkareita en ole vielä kertaakaan käyttänyt. Ajattelin, että pitäisin yhdistelmää ihan vaikka arkena, jos lähden kiertelemään kaupungille, tai shoppailemaan. Tämän asun alle laittaisin vielä lyhyet kireät shortsit, jotta on mukavampi ja varmempi olo itsellä.

 

Mekko ja lenkkarit H&M.

 

Toinen asu, valkoinen paita, shortsit ja lenkkarit.

Yhdistelin asun nopeasti, ja heti klikkasi. Jotenkin tuo rennon shortsin ja röyhelöisen paidan yhdistelmä iski minuun. Ja siihen vielä nuo lenkkarit! Värit ovat rauhalliset, joten asu ei tunnu mielestäni liialliselta. Tämän asun haluaisin laittaa esim. kahvihetkeen ystävän kanssa.

 

Shortsit H&M, lenkkarit H&M, paita muistaakseni Nelly.comista

 

Kolmas asu, farkut, t-paita, koru ja loaferit.

Tämän valitsisin itselleni arkena. Tykkään kesän viileämmillä keleillä käyttää farkkuja. Korun laitan, jos haluan asuun jotain vähän erikoista, tai täydentää asua. Loaferit tekevät asusta mielestäni helposti liian asiallisen, ja tätä farkut ja t-paita vähän keventävät. Mukava perusasu siis!

 

Farkut H&M, T-paita H&M, loaferit Vagabond, koru Gina Tricot

 

Ja lisäyksenä laittaisin kyllä asuihin myös korvikset, hillityt sellaiset.

 

Juhannusterkuin,

Viiva

muoti oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *