Ihonhoidosta rutiini – uusi puhdistusvaahto

Aiemmassa Ihonhoito postauksessa kerroin, että puhdistusvaahto on kohta lopussa ja tarvitsen uuden. Siinä samassa, kun mietiskelin mistä ostaisin seuraavan puhdistusaineen, halusin myös kasvojenhoidosta rutiinin. Ennen kun en puhdistanut kasvojani säännöllisesti. Aloin siis n. Pari viikkoa sitten puhdistamaan kasvojani säännöllisesti, ja hoitamaan myös.

 

Kasvojen hoito tällä hetkellä:

AAMU:

Kasvojen puhdistus

Kasvovesi

Kosteuttava voide

ILTA:

Kasvojen puhdistus

Kasvovesi

Kosteuttava voide

Silmänympärysvoide

Luulin kuitenkin, että hoitamalla kasvojani säännöllisesti, tapahtuisi selvä muutos ihossani. Ei kuitenkaan tapahtunut, vaan iho on mielestäni aika samanlainen, kuin ennenkin. Näppylöitä tulee silloin tällöin, mutta ehkä vähemmän. Lisäksi kasvoissani on erilaista hohtoa, mitä aiemmin. Luulen kuitenkin, että iho alkaisi voida hyvin, eli olisi hehkuvampi ja tasaisempi, pitää ihoa hoitaa pidempään säännöllisesti. Lisäksi tuotteiden pitää olla oikeat.

No minulta loppui aiempi puhdistusvaahto, ja ajattelin, että ostan uuden eri merkkisen. Tämä siksi koska aiempi oli liian puhdistava, ja tuntui että ihoa kiristää puhdistuksen jälkeen. Mikä ei ole tarkoitus. Niinpä mietiskelin, vertailin tuotteita ja ostin lopulta Atopikin puhdistusvaahdon. Tähän päädyin, koska halusin edullisen tuotteen, joka puhdistaa myös silmämeikin. Tätä jälkimmäistä ominaisuutta oli vaikeaa löytää mistään purkista.

Olen ajatellut, että minulla on sekaiho. Tämä Atopikin tuote sopi myös sekaiholle, joten ajattelin, että koitan sitä. No tuote on muuten hyvä, mutta silmämeikkiä se ei kunnolla puhdista. Meikki täytyy puhdistaa pariin kertaan, enkä tiedä onko sekään kovin hyvä silmien herkälle iholle. Eli luutavasti tämäkin purkki menee vaihtoon käytön jälkeen.

Mutta lopuksi olen ollut tyytyväinen ihonhoitorutiiniini nyt. Tuotteiden kanssa täytyy ehkä vielä säätää, mutta on ollut ihanaa pitäää ”oma hetki” ja hoitaa ihoa, sekä nähdä että iho alkaa voimaan paremmin.

Alla on kuva tästä puhdistusvaahdosta, jonka ostin.

 

Terkuin,

Viiva

kauneus hyva-olo iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *