Liikunta: pulahdus uimaan ja jooga

Istuskeltiin äidin kanssa nauttimassa auringosta, kun hän ehdotti uimaan menemistä. Tuli vähän epäröityä aluksi, mutta lopulta idea tuntui hyvältä. Pelkäsin, että vesi on kylmää ja en uskalla kastautua. Siinä kuitenkin vaihdettiin uikkarit, ja ajettiin läheiselle uimarannalle. Olin tässä vaiheessa tosi avoin uimiselle, aioin ainakin pulahtaa.

Vesi näytti tosi kirkkaalta, kun kastoin varpaat rannalla. Iik, kylmää, tuli ensimmäinen ajatus mieleen, mutta sitä sitten vain jotenkin mentiin aina vaan pidemmälle ja pidemmälle. Tuntui tosi kylmältä, mutta menin vaan eteenpäin. Äiti tuli perässä. Sanoinkin, että voidaan tehdä kilpailu, mutta äiti ei innostunut. En tiedä kumpi kastautui lopulta ensin, mutta vesi tuntui silloin jopa lämpimältä.

Siinä me sitten uitiin rannansuuntaisesti. Pysähdyin pari kertaa paikalleni, nauttimaan maisemista. Oli kyllä ihana tunne, olla järvessä. Siellä sai mukavasti rauhoittua, ja vesi tuntui koko ajan lämpenevän. Uitiin siinä sitten hetken aikaa, ja lähdettiin pois. Olipa ihana pulahtaa uimaan, vaikka ei ollut mikään kuuma helle.

Kotona päätin vielä tehdä joogan. Hain pyyhkeen alustaksi, ja laitoin videon Youtubesta. Siinä sitten venyttelin ja rentouduin vielä lisää 25 minuuttia. Paras oli venetys, jossa toinen jalka oli suorana, ja toinen tavallaan koukussa, ja nojattiin käsiin. Se venytti tosi mukavasti, tuntui hyvältä olla vaan. Jooga on kyllä ihan parasta, varsinkin kevyt jooga näin uinnin päälle.

Tämä riittää minulle liikunnaksi tältä päivältä. Toivon että saisin itseni lähipäivinä taas hölkkämään. Siitä jäi viimeksi niin hyvät muistot, vaikka se ”kamalaa” välillä olikin. En tiedä kultaako aika sitten muistot näin lyhyessäkin ajassa vai mitä.. Mutta kyllä kaikenlaisesta liikunnasta tulee hyvä olo. Olen tyytyväinen, että silloin viimeksi aloitin.

P.s. Yritin vielä ottaa kuvan piristykseksi, mutta niistä tuli niin ihmeellisiä, että ehkä ensi kerralla sitten. 🙂

Terkuin,

Viiva

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *