Unohtuneet lenkkarit

 

Olin valinnut jo asun, harmaat housut ja raidallisen t-paidan. Vedin paitatakin ylleni, ja pysähdyin paikalleni. En saanut valittua kenkiä. Niitä oli eteisessä sopivasti, ei liikaa. Valinnan ei pitänyt olla vaikea. Halusin jalkaani mukavat kengät, mutta sellaiset jotka antavat viimeisen silauksen asuuni. Katseeni osui valkoisiin lenkkareihin. Ei, ajattelin. Ja aloin katsoa muita vaihtoehtoja. Ehkä beessit lenkkarit, tai mustat loaferit. Katseeni osui uudelleen valkoisiin lenkkareihin.

Miksi ei?

Olen ollut samanaltaisessa tilanteessa ennenkin. Uudet kengät ovat käyttämättöminä, mutta vanhat kengät menevät nopeasti jalkaan. Ne ovat turvallinen valinta, koska niitä olen käyttänyt aiemminkin monta kertaa. Uusi tuntuu liian kaukaiselta. Ehkä kenkä ei olekaan hyvä jalassa, tai se menee heti rikki käytössä, likaantuu. Sitä ajautuu suojelemaan uutta kenkää, eikä käytä sitä. En tiedä, onko muilla samankaltaisia kokemuksia?

Katselin valkoisia lenkkareita uudestaan. Ehkä niitä pitäisi vaan käyttää. Ja niin tein. Vedin lenkkarit jalkaani, ja olo tuntui hyvältä. Kengät olivat mukavat jalassa, ja pehmeät. Ne eivät alkaneet hiertää, vaan päinvastoin. Niillä oli mukava kävellä kaupungissa. Lisäksi ne toivat asuun mukavan lisän. Valkoinen kenkä kun sopii hyvin monen asun kanssa.

Nämä lenkkarit ovat olleet käyttämättömina jonkun aikaa, mutta nyt olen taas innostunut näistä. Lenkkarit ovat tosi hyvät pitää jalassa, ja mukavat. Lisäksi tykkään valkoisesta väristä. Nämä voisi yhdistää mekon kanssa, tai sitten farkkujen ja t-paidan. Valkoinen sopii myös moneen väriin, ja tekee asusta mukavan raikkaan.

Lenkkarit sopivat mielestäni kaupunkiin ja myös maalle. Niillä on kiva kävellä nyt, kun ei vielä ole niin sateista. Loppukesä on myös hyvä aika käyttää lenkkareita siksi, että ilmat ovat hitusen viileämpiä. Mutta silti mielestäni kesää on vielä jäjellä, ja on ihanaa nauttia kevyemmissä kengissä siitä.

Lenkkarit on ostettu siis H&M:ltä, tilasin ne netistä keväällä.

Terkuin,

Viiva

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *