Ryhdyin sisällöntuotannon freelanceriksi – kuinka päädyin yrittäjäksi?

Ensimmäinen blogipostaukseni tammikuussa käsitteli sen hetkistä elämäntilannettani. Postauksessa kerroin irtisanoutuneeni vakituisesta työstä, jotta voisin keskittyä itseni kehittämiseen ja opiskeluun. Päätös on edelleen kannattanut, ja nyt oman ajan ottaminen on alkanut myös konkreettisesti tuottaa tulosta. Pitkän pohdinnan ja kehitystyön jälkeen päätin nimittäin aloittaa yrittäjänä sisällöntuotannon parissa!

                      Olen asiasta valtavan,valtavan innoissani. Työ sisällöntuotannon parissa alkoi muhia ajatuksissani jo syksyllä 2020, kun tein entisessä työpaikassani jonkin verran sisällöntuotantoa yrityksen nettisivuille. Olen myös aina ollut taitava tuottamaan erilaista sisältöä niin tekstin kuin kuvien muodossa, ja tämän lisäksi minulla on loputtoman paljon ideoita (asiasta riippumatta). Koin, että pääni pursusi eri ideoita ja ajatuksia, joita minun olisi pakko päästä toteuttamaan jossain muodossa.

                      Aluksi pyörittelin ajatusta jonkinlaisesta virtuaaliassistenttipalvelusta, ja tein ideasta jopa laajan liiketoimintasuunnitelman. Tajusin kuitenkin palvelun konkretisoituessa, että haluaisin joka tapauksessa keskittyä sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin. Rakastan kirjoittaa ja tuottaa sisältöä,ja näen myös tulevaisuuteni sisällöntuotannon parissa, joten näin ollen päätin fokusoitua täysin siihen.

Sanni Kirjavainen

                      Aloitan toimintani kevytyrittäjänä, joka tuntui todella järkevältä ja kätevältä vaihtoehdolta. Toiminimen perustaminen kuuluu suunnitelmiin hiukan myöhemmin, sillä haluan ensin aloittaa rauhassa ja ikään kuin ”testata” yrittäjyyttä.

   Millaista sisällöntuotantoa sitten teen?

Voin esimerkiksi luoda kaiken sisällön yrityksen nettisivuille, tai postata vaikkapa vain muutaman somepäivityksen. Asiakkaan toimialalla ei ole väliä – olen monipuolinen tyyppi ja pidän haasteista (jos esimerkiksi asiakkaan toimiala ei ole minulle ennestään tuttu).

Fiilikseni on tällä hetkellä optimistinen, odottava ja aika jännittynyt! Palan halusta päästä töihin pienen tauon jälkeen ja luomaan timanttista sisältöä eri kanaviin.

Summa summarum – pieni luova tauko teki erittäin hyvää, ja koenkin olevani nyt oikealla polulla!

Sivuilleni pääset täältä: sannikirjavainen.com

Olisi mahtavaa, jos kommentoisitte alle omia ura- tai yrittäjyystarinoita, haluaisin kuulla kuinka muut ovat lähteneet seuraamaan omia unelmiaan!

<3 Sanni

Sanni Kirjavainen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *