Helppo ohje lämpimälle muhkupipolle

Kovimmat paukkupakkaset taitavat ainakin Etelä-Suomessa olla takanapäin, joten olen ehkä hiukan myöhässä tämän postauksen kanssa. Oh well. Neuloin nimittäin noin kuukausi takaperin mitä ihanimman, muhkean pipon ja haluisin ylpeänä näyttää lopputuloksen teillekin!

Hiukan taustoja: en ole varsinaisesti mikään pullantuoksuinen kodinhengetär, jolta syntyy neulomukset tuosta vaan. Olen neulonutkin viimeksi ehkä lukio- tai yläasteikäisenä, eli noin 10-15 vuotta sitten.

Talvella someni alkoi täyttyä mitä ihanimmista vaikuttajien talvikuvista, jossa vilahteli yhtenään erivärisiä muhkeita pipoja. En tiedä oliko syynä työttömyys, ikä (kolmenkympin kriisi?) vai mikä, mutta päätin alkaa itse tehdä tuollaista veikeän näköistä ”muhkupipoa”. Pikaisella googletuksella törmäsin tähän ohjeeseen: kototeko.fi

Ohje on Sanna Suonpään ”Kototeko”-blogista ja se kolahti minuun saman tien! Helppo ja nopea tehdä, sekä ihanan näköinen. En ala käymään ohjeita tarkemmin läpi, ne löytyvät Sannan blogista.

Mutta kyllä, voin todeta, että ohje on niin helppo, että tällainen keltanokkakin sai kuin saikin päänsä lämpimäksi kovimpien pakkasten aikaan! Ihastuin malliin ja erityisesti Novitan pehmeisiin Hygge Wool-lankoihin niin paljon, että aloin heti tehdä toista. Ikäväkseni sain kuitenkin huomata, että joku muukin oli alkanut näin korona-aikaan neulomaan: kaikki Hygge Wool-langat olivat loppuneet kaupoista ja Novitan verkkokaupasta (en tiedä mikä on tämän hetkinen tilanne). Päädyin etsimään vastaavia ja törmäsin tähän sivustoon: hobbii.fi.

Rakastan, rakastan, rakastan näitä pastellimaisia sävyjä!

Sain kuin sainkin itselleni beigen ja vaaleanpunaisen lankakerän tilattua, ja aikomuksenani on tehdä vielä niistä yksiväriset pipot (vaikka tuskin tälle talvelle enää ehtivätkään käyttöön).Olen tyytyväinen Hobbiin lankoihin; ainoana miinuksena oli pitkä 10 päivän toimitusaika. Vinkkinä myös, jos tilaat Hobbiilta lankoja tätä muhkupipoa varten: tarvitset kaksi kerää jos aiot tehdä yksivärisen pipon!

Aurinkoisia kevättalven päiviä,

<3 Sanni

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *