after work -salaatilla keskustassa – raikas ravintola teatteri

Sunday Blondie

Ush, miten harmaa keskiviikko! Viime illat ovat kuluneet lähinnä kotinurkissa kirjaa lukien ja espanjalaista saippuasarjaa katsoen (B&B Magazine, löytyy Areenasta – olen niin koukussa!) sekä aurinkoisemmista hellesäistä unelmoiden.

Tälle päivälle olin sopinut kuitenkin treffit kolmen ihanan leidin kanssa. Miten mieleni virkistyikään pitkän, sisällä vietetyn työpäivän jälkeen, kun pääsin vaihtamaan kuulumisia tyttöjen kanssa! Ajatustenvaihto poiki taas paljon uutta inspiraatiota ja kiinnostavia projektisuunnitelmia, jotka saavat luvan jatkua piknikin merkeissä heti, kun säät sallivat.

Sovimme afterworkit Ravintola Teatteriin, sillä kaikki mielivät salaattia syödäkseen. Teatterin salaattibuffa on varsin mainio: kymmenellä eurolla saa kahden täytteen salaatin, jolla saa vatsansa aina takuuvarmasti täyteen. Ravintola on keskeisellä paikalla Espan kyljessä, joten se on kätevä kohtaamispaikka keskusta-alueella. Ulkoterassi on kesällä ihanin istuskelupaikka, mutta sateisen sään vuoksi valitsimme suosiolla sisätilan pehmeät sohvat.

Pidän etenkin paikan valoisuudesta ja erilaisista pöytäryhmistä: fiiliksen mukaan voi istahtaa sohvalle rentoutumaan, juoda lasilliset baaritiskillä tai syödä nopeasti lounaan alakerran salaattibaarissa.

Vaikka monet asiakkaat olivat pukeutuneet varsin tyylikkäästi mekkoihin ja korkokenkiin, Teatteri on rento istuskelupaikka – me olimme turvautuneet mukavasti nahkatakkeihin ja lenkkareihin. Mutta eivätkös ne olekin täysin city-uskottavat, trendikkäätkin?

Tyttöjen kanssa tehdyt suunnitelmat ja Teatterin valoisuus saivat minut piristymään. Enää tarvitaan lisää aurinkoa, shortsikelit ja pari vapaapäivää meren rannalla! Summer, we miss you.

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi