all you need is banana pancakes – cargo coffee

Sunday Blondie

Banaanipannarit. Terveysherkku, joka ei ole koskaan lukeutunut omiin suosikkeihini – ennen Cargo Coffeen pannareiden maistamista.

Eräänä myrskyisenä viikonloppuna poikkesimme perinteiselle aamukahville (minun tapauksessani teelle) Baanan eteläpäässä sijaitsevaan Cargoon. Rauhallisen kasvisravintolan lista koostuu pääasiassa maidottomista ja gluteenittomista tuotteista, eikä keittiö käytä valkoista sokeria. Pienen keittokulhon kokoiset tee- ja kahvimukit, raikkaat smoothiet ja tuoreet leivonnaiset kuuluvat Cargon vakiovalikoimaan.

Makeannälkäisenä päädyin tilaamaan pehmeän mantelicroissantin, soijajogurttia sekä vihreää teetä. Avomies haikaili hetken perinteisten lohivoileipien perään, kunnes keksi listalta banaanipannukakut ja päätti kokeilla niitä.

Viereinen pöytäseurue juhlisti polttareita, mutta muuten kahvila oli täyttynyt lauantaiaamun kahvittelijoista. Vihreä tee oli miellytävän lämmintä, croissant pehmeää ja jogurtti raikasta. Ulkona pauhasi tuuli ja vesi piiskasi ikkunoihin, mutta sisällä oli lämmintä ja mukavaa. Hetki oli täydellinen paksun sanomalehden syövereihin syventymiselle.

Tykkäämme jakaa asioita, ja maistatamme monesti annoksiamme toinen toisillemme. Pieni ruokakateus ehti kieltämättä iskeä jo silloin, kun kaunis pannarilautanen kannettiin pöytäämme. Cargon pannukakut olivat herkullisia! En ole mieltynyt banaanipannukakkuihin, sillä ne ovat monesti aivan liian makeita. Cargon pannareiden jälkeen aion antaa niille kuitenkin uuden mahdollisuuden. Makumaailma ja esillepano olivat molemmat täysi kymppi.

Aamiaisen lisäksi Cargo tarjoaa kasvislounasta arkisin 11–14 sekä illallista 14–21.30. Viikonloppuisin tarjolla on oma päivämenu, jolta saa niin aamiaista kuin ruokaisampia annoksia.

Tarjolla on siis täyden palvelun kattaus kasvissyöjille koko päivän. Näiden herkkujen lisäksi Cargo järjestää toisinaan brunssia, josta kahvila tiedottaa Facebook-sivuillaan. Päätimmetkin jo vege- ja vegaaniruokaa rakastavan ystäväni kanssa, että seuraavalle brunssille on päästävä!

Kuten myös banaanipannareille. ♡

Cargo Coffee + Vegetarian Food
Ruoholahdenranta 8
Mon–Fri 7.30–22, Sat 10–22, Sun 10–16

bloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// Couple of weeks ago me and my boyfriend escaped the stormy weather to vegetarian restaurant Cargo Coffee. Cargo offers mainly gluten and milk free food, and they don't use white sugar at all. It was a perfect, lazy Saturday morning: the rain hitting the windows as I digged into news and my green tea. I just love Cargo's coffee and tea cups since they're huge as soup bowls! They've got also wonderful pastries (almond croissant is one of my favorites), smoothies and delicious banana pancakes. These pancakes are oh-so-pretty – probably one of the prettiest in town! ♡

Kommentit

Mirkka T (Ei varmistettu)

Ai vitsi nuo herkut ja paikka näyttää ihanilta, toivottavasti päästään testaamaan brunssi pian yhessä! <3

Hanna K
Sunday Blondie

Pannareilla oli kyllä niin kaunis esillepano, etten edes uskalla ajatella, miten ihania brunssiherkut ovat...! Cargo ei ole vähään aikaan infoillut brunsseista Face-sivuillaan, mutta eiköhän sellaisia syksyn mittaan ole tulossa ♡

Kommentoi