aurinkoa, kesäpaitoja ja viikonloppujuttuja – kurkistus vilona storeen

Sunday Blondie

Perjantai! Viikonloppu! Ja tästä mimmistä ei tahdo lähteä pihahdustakaan.

Tiistaina istuin kampaajalla, ja pahoittelin, että nyt on hankalaa vaihtaa kuulumisia. Töissä haastattelut saivat jäädä sikseen, joten jouduin tyytymään naputtelemaan tekstejäni omassa hiljaisuudessani. Lääkärin mukaan tähän vaivaan ei autakaan muu kuin puhumattomuus – toivottavasti pystyisin huomenna taas puhumaan.

No mutta, hauskempiin aiheisiin! Vietin pari viikkoa sitten äitienpäivää Salossa, ja pistäydyin jälleen Vilona Storessa, josta mainitsinkin teille jo kerran aiemmin. Tällä kertaa mukanani oli kamera, sillä halusin napata muutaman kuvan Tarjan kauniista liikkeestä teillekin jaettavaksi.

Vilonan tarjonta koostuu tyylikkäästä skandinaavisesta designista: tarjolla on esimerkiksi Minusta, Edbladia, Becksöndergaardia sekä Selected Femmeä. Värimaailmasta löytyy paljon perusvärejä kuten mustaa, valkoista ja tummansinistä sekä sopivasti kauden herkkuja, tällä kertaa muun muassa beigeä ja puuterinvaaleanpunaista.

Eniten tykkään liikkeen monipuolisuudesta: Vilonasta löytyy niin klassisia raitapaitoja kuin trendikkäämpiä pitsi- ja mokkanahkapaitoja. Kaikkia vaatteita yhdistää kuitenkin hillitty tyylikkyys ja minimalismi, jotka aina puhuttelevat minua. Erityisesti ihastuin ylemmässä kuvassa näkyvään Edbladin kauluspaitaan, jonka helmaan oli ommeltu sievä, lähes huomaamaton peplum. Harmikseni malli oli kuitenkin itselleni liian iso.

Mukaan tarttui kuitenkin hempeän vaaleanpunainen pusero, johon on piirretty valkoisia kukkia. Rakastan puseroita, joissa selkä on jätetty avoimeksi – siksi ensisijassa ihastuinkin sovittamaani vaatteeseen. Materiaali on ihanan kevyttä, sopiva lämpimiin kevätpäiviin ja helteisiin kesäiltoihin. Tyyli on naisellinen ja siisti, mikä tekee siitä oivallisen valinnan töihinkin.

Olen käyttänyt puseroa jo useita kertoja, mikä tietysti osoittaa, että se oli onnistunut löytö! Pusero taisikin itse asiassa vilahtaa jo edellisessä postauksessani.

Viikonloppuna kukkapaita pääseekin taas käyttöön, kun sunnuntaina juhlistetamme ystäväni syntymäpäiviä ihanan Sandron brunssin merkeissä. Sitä ennen olisi vielä muutakin menoa – saimme yli puolen vuoden jahkailun jälkeen varattua kirpputoripöydän. En ole koskaan ollut Hietsussa myymässä, joten tavaroiden myyminen siellä on jo kokemus sinällään!

Lauantai-illan ohjelmassa olisi lisäksi pitkään odotetut treffit Ravintola Olossa.  Ehdimmekin jo vitsailla poikaystäväni kanssa, että jos kirppisreissu osoittautuu menestyksekkääksi, voimme käyttää siellä tienaamamme rahat hyvillä mielin luksusillalliseen.

Aurinkoista viikonloppua, pupuset! ♡

bloglovin instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// Couple of weeks ago I visited wonderful Vilona Store, which I've already mentioned about before. This time I had my camera with me since I wanted to take some pics to show for you guys. Vilona has a great selection of Scandinavian brands, such as Minus, Edblad, Becksöndergaard and Selected Femme for example. What I like the most about this store is the variety of clothing: you can find easily both classic and trendy pieces. I bought a pretty blouse with open back and flowers, perfect for warm spring days and summer nights. I've been already wearing it a lot, and I think I'll wear it also on the forthcoming weekend on my friends birthday. Besides that, I'm also going to a flea market to get rid off some unnecessary stuff and later on we'll enjoy a dinner in Restaurant Olo, which I've been waiting so much. Wishing you a great weekend, sweeties! 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

On kyllä upean näköinen putiikki!:) Toivottavasti tänään kuuluu jo ääntä, sun viikonlopun suunnitelmat kuulostaa niin mahtavilta et kyl niistä varmasti nauttii ilman puhettakin!:) Ja jee Hietsun kirpparilla monta kertaa myymässä olleena, se on tosi kivaa ja aika menee yleensä hirveen nopeesti. Hauskaa myyntiä!

Hanna K
Sunday Blondie

Heissan! ♡ Joo, yllätyin kyllä kovasti tuosta Hietsusta – etenkin ensimmäisen 15min aikana tavara suorastaan vietiin käsistä! :--D Kokeneet kirppistelijät tietävät tietysti tulla paikalle heti, kun tavaraa alkaa pöydälle ilmestyä, jotta ehtii napata parhaat päältä. Tämän kokemuksen perusteella voisin lähteä Hietsuun uudelleenkin!

Ääni onneksi palasi, huh :--D Ja illallinen oli aivan mieletön! Kirjoittelinkin siitä tänään ♡ Mutta oli hassua huomata, miten tärkeää on pystyä puhumaan – tuntui todella turhauttavalta olla muutama päivä puhumatta, en pystynyt kommunikoimaan kunnolla avomiehelleni :--D

Kommentoi