best things brunch x brekku by tara

Sunday Blondie

Viime viikko vilahti niin nopeasti silmieni ohitse, etten edes ehtinyt ajatella blogin päivittämistä. 

Päivät kuluivat lähinnä töissä, mutta mahtui viikkoon muutakin: torstaiaamuna suunnistimme ystäväni kanssa pitkälle aamiaiselle Brekku by Taran ja Best Things Brunchin järjestämälle aamiaiselle Hello Darlingiin. Olen seurannut kyseisiä aamiaistaikureita Instagramissa jo pidemmän aikaa, ja harmittelin, kun en päässyt muutama kuukausi sitten Best Things Brunchin Mood Coffee Roasteryssa järjestämälle brunssille. Kun näin ilmoituksen uudesta aamiaispop-upista Taran Instagramissa, päätin, että tällä kertaa riennän brekulle ensimmäisten joukossa!

Ruokalistalla oli (tietysti) vain ihania asioita: pannukakkuja, hummusruisleipää, croissanteja, smoothie bowleja... Päädyimme tilaamaan raikkaat smoothie bowlit, ricotta-juustotäytteiset croissantit sekä virkistävät appelsiini-kurkuma-porkkana-mehut. Oh yum. Jos olen johonkin valmis rahani "sijoittamaan", niin ajatuksella valmistettuun, herkulliselta maistuvaan ja kauniiseen aamiaiseen.

Lauantaina juhlistimme poikaystäväni kanssa toista vuosipäiväämme Gaijinissa, jossa kävin viimeksi pari vuotta sitten. Pohjois-aasialaiseen ruokaan paneutunut ravintola sopi hyvin teemaan, sillä varasimme viime viikolla hiihtolomamatkan Tokioon! Ilta oli mitä ihanin, ruoka suussasulavaa ja seuralaiseni tietysti parhain mahdollinen. Olen kiitollinen yhteisistä vuosistamme, ja tiedän, että edessä on vielä monta onnellista vuotta. Ja niihin mahtuu puolestaan sylikaupalla niin pieniä, iloisia arjen hetkiä kuin huikeita seikkailuja uusissa maissa.

Päivät tuntuvat tähän aikaan vuodesta vilistävän hurjaa vauhtia. Miten kohta onkin jo joulu? Tällä viikolla ohjelmassa olisi siivousta sekä pikkujouluilua  toivon mukaan myös torstain kaltainen aamiaishetki.

bloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// I just looove pretty little breakfasts like this, served by Brekku by Tara and Best Things Brunch last week as they had their breakfast pop up in Hello Darling. I had quite a busy week but managed to enjoy this wonderful weekday breakkie with a dear friend of mine. On Saturday night me and my boyfriend celebrated our second anniversary on a beautiful dinner at Gaijin, also celebrating our trip to Tokyo next March! 

Kommentoi