elämää suurempi laskiaispulla

Sunday Blondie

Vaikka laskiainen meni jo, haluan vielä hehkuttaa teille viikonloppuna syömääni laskiaispullaa.

Se kun oli täydellinen.

Café Esplanad, lauantaiaamupäivä. Ulkona kadulla tuuli lennättää vesipisaroita kasvoille, sisällä on turvallisen lämmin. Saavumme kahvilaan päivän lehti mukanamme, tarkoituksena jakaa kakkupala puoliksi – Espan leivokset kun ovat tunnetusti valtavia.

Siinä ne sitten olivat, kauniisti riviin aseteltuina. Oli mantelimassaa, oli hilloa. Oli kermavaahtoa, niin paljon, että se huojui jo lähes uhkaavasti mehevän pullan päällä.

Eihän siinä muu auttanut, kuin tilata kaksi laskiaispullaa, hillolla tietysti.

Se oli ihana aamupäivä. Kerrankin sai syödä herkkua vielä neljännenkin teekupillisen kanssa. Kermavaahto tarttui miehen nenänpäähän, enkä itsekään onnistunut nauttimaan leivosta täysin sotkematta. Siinä hetkessä ei ollut kiire minnekään. 

Tuskin pystyn enää syömään laskiaispullaa missään muualla. Se pulla oli oikeasti elämää suurempi. The one.

Nyt voin todella sanoa syöneeni oikean laskiaispullan.

bloglovin / instagram / pinterest

 

Kommentit

Mikko – Private Blend

Tuo on kyllä ehdottomasti paras, ei ole taikinassa tai täytteissä säästelyt. Ja kun pelkkä pullakin on niin hyvä! Haimme laskiaisena molemmille omat kokoaiset (pari aiempaa kertaa jaettiin yksi). Nam. En suostu syömään muita.

Hanna K
Sunday Blondie

Amen! Yhdyn ajatuksiisi: itse pullan rakennekin oli niin täydellisen mehevä, ei yhtään kuiva. Onneksi otitte molemmille omat – muuten olisi saattanut jäädä ikävä pullavaje! ;--) 

KatjaMarjuska83 (Ei varmistettu) http://www.bellakaroliina.blogspot.com

Ihana idea, että olet listannut blogiisi lemppari kahvilat (itsekin rakastan tunnelmallisia kahviloita)! Jos koskaan tulee käytyä Göteborissa, käväise kahvilassa nimeltä Lé pain francais. Persoonallinen, tunnelmallinen ja hyviä purtavia! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Ihana kuulla, että tykkäilet listauksesta! ♡ Helsingin kahvilat ovat mulle sydämenasia, en koskaan kyllästy kirjoittelmaan niistä.

Oi, hauska vinkki tuo Lé pain francais! En ole koskaan käynyt Göteborgissa, sillä Ruotsin matkani ovat aina suuntautuneet Tukholmaan. Mutta tallennan vinkkisi mieleeni, suurkiitos! :--)

Kommentoi