heart skips a beat – tavoitteena hyvän mielen vaatekaappi

Sunday Blondie

Onnea on vapaat perjantait, jolloin on aikaa nauttia elämän tärkeistä asioista: smoothie bowlista, vihreästä teestä ja uusimmasta Image-lehdestä, jonka pääosassa on muoti.

Olen miettinyt viime aikoina paljon omaa pukeutumistani ja tyyliäni. Tein viime viikonloppuna pikainventaarion vaatekaappiini, ja huomasin, että jäljelle jäi lopulta kovin vähän vaatteita, joista oikeasti pidän. Ystävieni vaatekaapeilla käydessäni olen myös huomannut, että naiseksi minulla on muutenkin vähän vaatteita.

Kyse ei ole siitä, ettenkö pitäisi pukeutumisesta. Rakastan vaatteita, seuraan innoissani tulevien kausien trendejä ja olen kiinnostunut uusista suunnittelijoista. Haluaisin luoda hyvän mielen vaatekaapin, jossa olisi vähän vaatteita, mutta laadukkaita ja rakkaita sellaisia.

Olen käynyt tänä talvena ja keväänä useaan otteeseen vaatekaupoilla ja yrittänyt etsiä vaatekaapistani puuttuvia peruskulmakiviä – esimerkiksi valkoista t-paitaa. Mutta vastaan ei ole tullut mitään ihanaa. Kärjistetysti sanottuna haluaisin, että jokainen ostamani vaate saisi sydämeni sykähtämään samalla tavoin, kun kohtasin avomieheni ensimmäistä kertaa.

Siksi olenkin päättänyt luopua hikisestä etsinnästä, rauhoittua ja antaa ajan kulua. Niin kauan kuin vaatekaapistani löytyy muutama kiva vaate eikä minun tarvitse lähteä alasti töihin, jaksan odottaa sitä oikeaa.

Sisimmässäni nimittäin tiedän, että jossakin ne täydelliset siniset farkut, valkoinen t-paita ja unelmieni laukku odottavat löytäjäänsä.

bloglovin instagram / pinterest

// Gotta love free Fridays, when one has all the time in the world to enjoy the important things in life: smoothie bowl, green tea and Image magazine, which latest issue deals with fashion. I've been thinking a lot about my style lately. Last weekend I made a quick inventory on my wardrobe and noticed there are quite few clothes I really like. It's not that I don't like dressing up – I love fashion, and I love clothing. But I just haven't found the things that make my heart skip a beat, for example the perfect white t-shirt. So the best I can do for now is just to wait – 'cause I know the perfect blue jeans, white tee and the bag of my dreams are waiting for me somewhere. 

 

 

 

Kommentit

Erika, Meilahdenmutsi (Ei varmistettu) Http://Meilahdenmutsi.blogspot.fi

Mulla sama päämäärä tässä asuinpaikan etsinnän lisäksi! Just löysin täydellisen valkoisen t-paidan Ivo Nikkololta: etuosa silkkiä, takaosa jännää pikekangas tyyppistä, malli ihan perus t. Love it! Toivottavasti löydät oman rakkaasi :) hiljaa hyvä tulee, hakemalla ei mitään löydä!
,

Hanna K
Sunday Blondie

Voi, kuulostaa ihanalta! Mahtavaa, että löysit vihdoinkin pitkään etsinnässä olleen luottovaatteen. Juuri tuollaiset vaatteet ovat parhaita: on pieniä, hauskoja yksityiskohtia, mutta pääosassa ovat materiaalit ja kaunis leikkaus. ♡

Susann
Eleganssi

Asiaa! Minulla on vaatekaapin raivaamisen jälkeen todella vähän vaatteita. Täydellistä mustaa ja harmaata T-paitaa sekä mustaa, simppeliä neulepuseroa ei löydy sitten millään. Kyllä ne vielä tulevat vastaan!

Hanna K
Sunday Blondie

Kuten Erika yllä toteaa: kun etsimällä etsii, on hankala löytää mitään. Omaksutaan siis molemmat zen-asenne, ja kenties asiat selkenevät kuin itsestään! ;--)

Olen itse asiassa helpottunut siitä, ettei vaatekaapissani ole paljon vaatteita. Vaikka se saattaakin aiheuttaa ajoittain asukriisejä, tuntuu ihanalta, etteivät hyllyt pursua tavaraa.

Kommentoi