hello thailand, we had a blast – pieni ja rauhallinen nai thon beach

Sunday Blondie

Varpaani uppoavat vaaleaan, hienojakoiseen hiekkaan. Pysähdyn hetkeksi, suljen silmäni, kuuntelen ja haistelen.

Suolaisena tuoksuva meri. Rantatörmää ja harmaita kiviä vasten pauhaavat aallot. Lasten nauru, ihmisten pehmeät askeleet rannalla. Silmäluomien takana sokaisevan kirkasta valoa loistava, Thaimaan paahtava aurinko. Sisälläni rauha, tyyni hiljaisuus.

Halusimme viettää viikon loman kohteessa, jossa mieli saa levätä – ja sellaisen todella löysimme. Pieni Nai Thon Beach tarjoaa täydelliset puitteet rentouttavalle rantalomalle ilman kaupungin hälinää, ja päivät kiertyvät perusasioiden äärelle: nukkumiseen, syömiseen, auringosta nauttimiseen ja lakkujen lataamiseen.

Baareja ja bileitä kaipaavien kannattaakin suunnata matkansa kohti Patong Beachia, sillä sellaisia iloja Nai Thon Beach ei tarjoa, joskin rannalla on muutama ravintola, joissa on mukavaa istua iltaa hyvän thairuoan äärellä.

Kauppojakin Nai Thon Beachilla on vain kourallinen, mutta hierontapisteitä niidenkin edestä. Ja se olikin juuri sitä, mitä kaipasin: kävin viikon loman aikana viisi kertaa hieronnassa, milloin rentouttavassa pää- tai öljyhieronnassa, milloin hartioiden jumeja avaavassa käsittelyssä.

Hintataso Nai Thon Beachilla on aikalailla sama kuin muissakin Thaimaan turistikohteissa. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella rajustikin esimerkiksi eri hierontapisteiden välillä: parhaimmillaan kokovartalohieronnan saa 300 bahtilla, kalleimmillaan tuhannella. Pikkuruisen lähikaupan tuotteet ovat selkeästi kalliimpia kuin isossa Phuket Townissa.

Phuketin lentokentältä on Nai Thon Beachille matkaa vaivaiset 15 minuuttia, joten paikan päälle matkustaminen käy nopeasti taksilla. Kaiken kaikkiaan Nai Thon Beach on mainio kohde niille, jotka ehtivät lomalle vain viikoksi ja haluavat keskittyä auringosta nauttimiseen sekä lepäämiseen. Voin kertoa, että akut tulivat todellakin täyteen, loppumatkan vatsataudista huolimatta.

Kevyttä kuntosalia, paljain jaloin juoksemista rannalla, hedelmäntäyteisiä aamiaisia, kaksi luettua kirjaa, muotilehtiä, kevyet rusketusrajat, meressä ja uima-altaassa pulikoimista, aurinkotuolissa makoilua, auringonlaskuja, thairuokaa lämpimien iltojen pimeydessä... 

Thailand, we had a blast. ♡

bloglovin instagram / pinterest

 

 

Kommentit

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

Ihan täydellisen ihania kuvia teidän reissulta <3

Hanna K
Sunday Blondie

Oh honey, you make me blush! Kiitos ihana ♡♡♡ Ja kuin myös mä aina kuolaan sun upeita reissukuvia, niiden kautta kun pääsee niin kivasti fiilistelemään sun matkoja! ;--)

Toimitus
Toimitus

Matkakuume nousi heti, ihania kuvia!

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos ihanaiset ♡♡♡ Toivottavasti toimituslaisillakin on tiedossa ihania reissuja tulevalle keväälle ja kesälle! ♡

Kommentoi