ihmehousut ja pari muuta viime aikojen suosikkia

Sunday Blondie

"Ovatko ne housut? Vai tosi pitkät saappaat?"

Aina kun vedän nämä H&M:n housut päälleni, voin varautua kyseisiin uteluihin. Toisinaan huomaan ihmisten salaa vilkuilevan housujani, todennäköisesti miettivän kysymystä hiljaa omassa mielessään.

Farkkua ja tekonahkaa yhdistelevät housut ovat aiheuttaneet pääasiassa ihastuneita reaktioita. Tähänastisista kommenteista hauskimmat sain kuitenkin eilen ihanilta opiskelukavereiltani:

"Siis mä en vaan pääse yli noista Hannan housuista."

"I know! Mä en vaan saan katsettani irti niistä!"

Kun housut yhdistää nahkaisiin nilkkureihin, syntyy hauskaa illuusio superpitkistä saappaista. Rakastan vaatteita, joissa on jokin juju – jännä yksityiskohta, erikoinen leikkaus tai muuta hauskaa leikittelyä. Nämä housut ovat olleet viimeiset puoli vuotta niin kovassa kulutuksessa, että voin jo kruunata ne yhdeksi vaatekaappini timanteista.

Ne ovat täydellinen turvavaate, kun kaipaan lisää ryhdikkyyttä olemukseeni. Tärkeintä on kuitenkin se, että housut tuntuvat supermukavilta päällä.

Toinen pitkäaikaisista suosikeistani on Gantin puuvillainen palmikkoneule. Valkoinen palmikkoneule on klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista, ja johon ei koskaan kyllästy. Ahkerasta käytöstä ja pesusta huolimatta se ei ole mennyt pesussa miksikään. Toisinaan hintavammat merkkituotteet voivat olla halpamerkkejä kehnompia, mutta tähänastisen kokemukseni perusteella povaan, että tämä vaate tulee kestämään aikaa!

Kosmetiikan saralla kovassa käytössä on ollut Essien vauvansininen mint candy apple -kynsilakka. Olen vähän huono lakkaamaan kynsiäni, sillä lakan kuivuminen vaatii aina paikallaan pysymistä – ja siinä minä vasta huono olenkin. Monesti lakkaankin kynnet koulussa, junassa tai kirjastossa ollessani. (Yep, that's me. Se ärsyttävä tyyppi, jonka kynsilakka haisee aina joka paikassa. Sori.)

Viikonloppuisin ihmehousut jäävät kuitenkin usein kaapin hyllylle, kun kotona tulee oleiltua legginseissä ja kaupungilla tavallisissa farkuissa. Tuleva viikonloppu tuskin rikkoo kaavaa, sillä luvassa on ainakin hitaita aamuja sängyssä kullan kanssa, perinteinen lehdenluku uudessa kahvilassa, kokkailua, ehkä vähän leffailua ja illallista ystävien kanssa. Ihan parasta.

Superia viikonloppua, tyypit ♡

Kuvat: Eveliina Linkoheimo

bloglovin / instagram / pinterest

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Eikä, ihanat housut! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Haha, kiitos paljon! Ne ovat todellakin ihanat! :--)

Kommentoi