♡ joulurauhaa, folks! ♡

Sunday Blondie

Almost Christmas! Joulu on jo niin lähellä, että melkein jännittää.

Takana on usean päivän aamuvuoroputki, 9,5 tunnin työvuoroja, lyhyitä öitä ja jouluvalmisteluja. Siksi bloginkin päivittäminen on jäänyt arkisten askareiden jalkoihin.

Pieni joulubreikki tulee tarpeeseen. Haluan vain nukkua, syödä jouluruokaa (laatikoita, oih!), kääriytyä vilttiin ja unohtua lukemaan kirjaa sohvannurkkaan. Olla onnellisen toimettomana tekemättä mitään.

Sitä ennen on puristettava vielä yksi työpäivä, jonka jälkeen edessä on kuuden tunnin ajomatka poikaystävän perheen luokse Pohjanmaalle. Sielläkin on turha haaveilla valkeasta joulumaisemasta, sillä lumiraja kulkee tällä hetkellä huomattavasti pohjoisempana.

Minua musta joulu ei haittaa. Tärkeintä on, että pääsen viettämään joulua perheen kesken ja rauhoittumaan lämpöiseen rantasaunaan. Etenkin aatto on pyhitetty ajanviettoon läheisten kanssa.

Joulun ja uuden vuoden jälkeen saavat alkaa taas uudet kuviot. Minulla on takataskussani valmiina pari postausta, jotka odottavat sopivaa julkaisuhetkeä. Koska esimerkiksi kahviloiden testailu on jäänyt joulukuussa muiden kiireiden vuoksi, haluan taas tammikuun alusta päästä nuuskimaan Helsingin uusia mestoja.

Nyt mielessäni ovat kuitenkin lähinnä vanhemmiltani saama Stockan överi konvehtirasia ja huomisen jouluaaton perinteet aamupuuroineen ja joulukirkkoineen. On aina hauskaa päästä näkemään, miten eri tavoin toisen perhe jouluaan viettää. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun vietämme poikaystäväni kanssa joulua yhdessä. ♡

Rauhallista joulua pupuset! ♡♡♡

bloglovin instagram / pinterest

Kommentoi