juhannus joen rannalla

Sunday Blondie

Viime juhannus vierähti sateisen Helsingin keskustassa, mutta tänä vuonna aion tehdä kuten tuhannet muutkin suomalaiset ja suunnata juhannuksenviettoon Keski-Suomeen.

Töiden jälkeen otamme nokan kohti Pohjanmaata, poikaystävän vanhempien rantasaunaa ja vehreää jokimaisemaa. Talviturkin heittämisen taidan jättää kuitenkin muille, sillä tämänhetkiset säätilat eivät houkuttele uintireissulle. Vaadin +30 asteen helteitä, ennen kuin suostun kastamaan varpaani veteen.

Uskomatonta, että nyt on jo juhannus! Vastahan kesä ehti alkaa. Tuntuu jokseenkin koomiselta, että juhannus on englanniksi Midsummer's Eve. Mietimmekin työkaverin kanssa, että juhannuksen ajankohtaa voisi siirtää vaikkapa heinäkuun puoliväliin. Silloin pääsisi nauttimaan kenties enemmän auringostakin.

Mutta satoi tai paistoi, juhannuksena syödään mansikoita, grillataan, saunotaan ja nautitaan valoisista öistä, ikioman juhannusheilan kainalossa tämän tytön ei enää tarvitsekaan poimia seitsemää kukkaa tyynynsä alle, sillä tiedän jo vastauksen kysymykseen.

Rakkaudentäyteistä juhannusta, muruset! ♡

bloglovin / instagram / pinterest

Kommentoi